stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

Ionut Ursachi

Domnule Paul foarte bine punctat  :P ! Am spus si mai sus ,sunt de acord  cu aceasta metoda ... si nu am de gand sa mai dezvolt pe subiectul asta :D sunt prea mic in materie de apicultura  ^:)^ .
Citat din: paul1 din Martie 11, 2015, 05:54:24 PM

LE ... astept si eu sa ne intalnim. Sa-ti pazesti urechile ! :nod: :nod: :nod:

??. Sper ca nu voi primi vorbe grele :D.
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !

paul1

Citat din: Ioan Ursachi din Martie 11, 2015, 08:25:43 PM
Citat din: paul1 din Martie 11, 2015, 05:54:24 PM

LE ... astept si eu sa ne intalnim. Sa-ti pazesti urechile ! :nod: :nod: :nod:

??. Sper ca nu voi primi vorbe grele :D.
Depinde ce preferi ... sa te trag de ele sau sa-ti fac niste observatii ! :rotfl:
Ionut, cred ca toti de pe aici apreciaza interesul tau pentru albine si nu te considera nimeni ... prea mic ! Ideea este urmatoarea, tu stii multe in materie de albine dar nu stii sa aplici . Nu-i o problema asta ... incet, incet, se invata.

Ionut Ursachi

Domnule Paul m-ati umplut de glorie  =)) ...poate stiu cate ceva , putine zic eu dar  faptul ca nu le aplic din prima corect este pentru ca acum invat .. este al treilea an de cand am albinutele . Si nu o fac pentru profit , ci din pasiune , pe langa alibinute am si scoala . Asta doresc , sa invat ! Domnule dodo , scuzati-ne ca purtam aici la dumneavoastra aceste discutii  ^:)^ dar aici au inceput :D

Tot respectul !
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."

dodo79

Citat din: stefanescu din Martie 11, 2015, 06:39:46 AM
Tu ai vopsit cutiile sau asa le-ai cumparat?
eu le-am vopsit si asa le-am cumparat vopsite
Ioane nu trebue sa iti ceri scuze.
e in beneficiul nostru teme :wink:
si lasa " domnule " deoparte

Ionut Ursachi

dodo79

dodo79

dodo79

A mai folosit cineva" Devar" ?
cum se intrebuinteaza?
O traducere daca se poate

romikele

Citat din: dodo79 din Martie 30, 2015, 12:14:29 AM
Nu stiu cum sa stau la citit sa-mi dau seama in ce limba e... mai apoi traducerea!  :P

dodo79

Citat din: romikele din Martie 30, 2015, 12:23:23 AM
Citat din: dodo79 din Martie 30, 2015, 12:14:29 AM
Nu stiu cum sa stau la citit sa-mi dau seama in ce limba e... mai apoi traducerea!  :P
e rusa.am luat de la Blaj de la un stand Ucrainean

RazvanTi

e ucrainiana nu rusa...
seamana da' nu rasare...
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

dodo79

Citat din: RazvanTi din Martie 30, 2015, 03:50:56 PM
e ucrainiana nu rusa...
seamana da' nu rasare...
am observat si eu asta

Cipi

Dorin foloseste ca si combustibil, putregai, nu reuseste sa se infierbante afumatorul atat de tare incat sa arda capacul.

stefanescu

Si eu folosesc iasca si tot se infierbanta. Am stricat un capac. Umblu dupa mine cu o jumate de placa de gresie dar si aia se infierbanta dupa un timp si schimb placa sa se raceasca. Tre sa ai mare grija.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

Cipi

Sunt afumatoare care au gratar pe fund, al meu cel putin nu se infierbanta.