stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

yulian

Citat din: Cipi din Septembrie 03, 2014, 10:22:59 PM
foarte fain CiprianBretean, de unde ai luat gratia si cat a costat?
Facea cineva, pe anunturi, din TM, la comanda, orice dimensiune.  :wink2:

Cipi

SPYKAL

Salutare prietene!!! Pe unde umbli? Nu am mai vb de mult!!!

dodo79

Citat din: SPYKAL din Septembrie 04, 2014, 10:46:52 AM
prietene,eu sunt plecat dar postez in fiecare zi.cum a fost in Hellas?

yulian

Citat din: dodo79 din Septembrie 04, 2014, 07:22:12 PM
prietene,eu sunt plecat dar postez in fiecare zi.
Chiar vroiam sa te intreb daca mai ai timp sa si lucrezi  =)) =))

dodo79

Din fericire,aici nu se lucrează românește.program 7-15. :wink: :wink:

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Septembrie 04, 2014, 07:22:12 PM
Citat din: SPYKAL din Septembrie 04, 2014, 10:46:52 AM
prietene,eu sunt plecat dar postez in fiecare zi.cum a fost in Hellas?
Super tare!!! Pe unde naiba umbli pt ca la telefon mi-a raspuns sotia ta si mi-a zis ca ai plecat ....departe.!!! Cu capra.... =)) =)) =)) unde Doamne iarta-ma ai plecat?  :sad: :sad: :sad:

dodo79

Cipi

Si cum primul meu an in apicultura a fost unul foarte prost, trebuia sa apara si cireasa de pe tort, roiul facut in luna mai a ramas fara matca, din ce motive.. nu stiu sa va spun. Am chemat vecinul sa facem unificarea cu unul din ceilalti doi stupi pe care ii mai am, am pus o coala de ziar si cateva foite de ceapa si familia orfana peste... sa vedem ce iese. Sunt cel mai ghinionist apicultor incepator, daca si anul viitor imi va merge la fel... ma las.

romikele

Daca te lasi, nu esti apicultor!  :wink2:
Altii au pierut tot si au luat-o de la capat!
Apicultura nu faci decat daca ai microbul in sange, altfel nu ai satisfactii!

Cipi

Da, aveti dreptate, eu iubesc albinele, dar sunt o persoana careia nu-i place sa piarda, noaptea trecuta am dormit doar cateva ore din cauza asta. Anul acesta sa zicem ca a fost un experiment, Dumnezeu asa a vrut, sa ma puna in situatii dificile ca sa am de invatat, poate anul viitor va fi mai bland cu mine.

dodo79

Citat din: Cipi din Septembrie 08, 2014, 09:58:44 PM
Da, aveti dreptate, eu iubesc albinele, dar sunt o persoana careia nu-i place sa piarda, noaptea trecuta am dormit doar cateva ore din cauza asta. Anul acesta sa zicem ca a fost un experiment, Dumnezeu asa a vrut, sa ma puna in situatii dificile ca sa am de invatat, poate anul viitor va fi mai bland cu mine.
Dacă ai fi citit tot cum am început eu cu primu roi prins fără matca,cum am ieșit eu din iarna cu 2familii si una fără matca.si acum am 8. Baga-ți mințile in cap.
Când ți-am spus ca vin aici si vând tot, crezi ca m-a lăsat inima,deși am avut client si in ultima zi.doar dacă voi rămâne pe aici mult timp ,poate voi renunța la ele.dar fii sigur ca voi caută sa ajung si aici la ele,doar sa îmi fac actele si sa m-a pun pe picioare.dac nu-ți place sa pierzi ,ai mai mare grija de ele (nu vecinii prin pastoral  :D ) si sa ai un nucleu cu o matca de rezerva.
Dacă o iei ca ești cel mai ghinionist, mai gândește-te .sa fii cel mai fericit ca ai avut la cine apela din primul moment, Apiardeal.

SPYKAL

Sanatate maxima prietene, acolo unde esti. Poate mai vb si noi cand ai sa poti

dodo79

Citat din: SPYKAL din Septembrie 09, 2014, 10:21:45 PM
Sanatate maxima prietene, acolo unde esti. Poate mai vb si noi cand ai sa poti
as vorbi cu cea mai mare placere.din pacate trebuie sa mai astept.

dodo79

Asa arata la 15 noiembrie.slabut.asta este.nu am fost acasa.sa pus turta si vom vedea la primavara.