stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

Citat din: yulian din Septembrie 01, 2014, 02:52:53 PM
Inseamna ca la intoarcerea in tara te reprofilezi pe vanzarea de biciclete  :lol:. Am vorbit zilele trecute cu un prieten care este in Belgia, mi-a zis ca vremea se compune doar din ploi si nori. Au prins si ei vreo 2 zile de 30 grade si au dat cod portocaliu de canicula...cu recomandari sa nu iasa din casa  :P. Nu ti-e dor de stupi?? Ceva apicultori nordici prin zona?? :D
din fericire ptr mine am avut o altfel de educatie.multumesc lui Dumnezeu ca am avut ve pune pe masa si m-a ferit de probleme.de stupi mi-e foarte dor.credema ca in afara de ungaria ni am vazut stupi in drum spre danemarca.de maine merg la munca asa ca poate am ocazia sa vad pe ruta de 60kmdus intors

Cipi

Citat din: dodo79 din Septembrie 01, 2014, 11:28:37 PM
Defectul este ca sa curbat din cauza injectarii spumei.
Am sunat astazi la Faroger si le-am explicat problema, au recunoscut ca problema capacelor este din vina lor, iar maine imi vor expedia doua capace nou noute, iar costurile transportului vor fi suportate de catre ei. Nu cred ca un producator de stupi din lemn ar fi facut ca si cei de la Faroger. Tot respectul pentru firma Faroger!

sorin apicultor

Salutare!Ma intereseaza cum iernati albinele in stupii din polistiren?ce faceti cu condensul?

dodo79

Care condens.iernarea se face doar cu o folie sub capac si o diafragma de 4mm grosime.fara siber.condens daca va aparea, va fi dupa diafragma cam un sfert de palma.siberul se pune la temp.mai jose de 14 grade.
cipi,nu doar capacele se schimba .se schimba oricare component al stupului daca este din vina lor.

sorin apicultor

Am stupii din polistiren de 4 cm si nu au plasa pe fund,cum procedez?

dodo79

Trebuie asigurata o ventilatie (aerisire)  buna

sorin apicultor

Urdinisul de 25/1,5 este destul  pentru ventilatie?

dodo79

Cam asa ceva are si cei de poliuretan

Cipi

cum blocam accesul soarecilor in stupii de poliuretan?

yulian

apivasmob

Citat din: yulian din Septembrie 03, 2014, 06:49:30 PM
Citat din: Cipi din Septembrie 03, 2014, 06:26:46 PM
cum blocam accesul soarecilor in stupii de poliuretan?
Cu branza  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ca sa fie cea mai buna trebuie sa fie de oaie sau capra :) :)
Sanatate tuturor apicultorilor

dodo79

Eu nu pun nimica.nu am avut probleme....inca.sunt la 30cm de sol pe suport de fier.

yulian

Gratiile sunt foarte bune pentru viespi, soareci si furtisag. Albina care are casa acolo stie pe unde sa intre...restul...

Cipi

foarte fain CiprianBretean, de unde ai luat gratia si cat a costat?

sunt curios cum arata un podisor polin si un podisor cu plasa produs de FAROGER si daca sunt utile la ceva.

Cipi

ce fel de albina ai acolo, Carpatina? ai dus stupii in Anglia populati?