Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Eugen B

Corect, deci se castiga bani. Ar fi bine sa se discute de stupul ideal si sa spuna fiecare ce avataje are la stupul pe care il foloseste. poate se gasesc ceva solutii. Aici sa cam deviat la caterica, parerea mea

pharaonu75

Citat din: Eugen B din Ianuarie 27, 2014, 10:57:01 PM
... Aici sa cam deviat la caterica, parerea mea

N-ai cum sa nu ajungi la caterinca, atat timp cat ti se spune ca daca vei cumpara lada minune, vei avea castiguri per lada de 1000 euro anual din miere sau 100 milioane lei vechi din polen... albina a iesit demult din discuitie, ba chiar este ceva secundar... cumperi lada si te umpli de bani! :nebun: :nebun: :nebun:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Eugen B

Stiu ca am vazut si eu ce zice, si de aia nu ma mai uit la asa ceva. Nu sunt doar foarte multi stupari care o musca, dar foarte multi oameni care vad si cred asa ceva si cred ca stuparii sunt foarte bogati. Daca ii zici la unu care pune botu ca ai 100 de stupi el si calculeaza 100 ori 1mie euro = 100 mii euro => esti bogatan. Oricum si eu vreau sa vad ce bugati isi ia profu

bio

Citat din: Eugen B din Ianuarie 27, 2014, 11:10:01 PM
..... Nu sunt doar foarte multi stupari care o musca,.....

Eugen,"stuparii" nu o musca...:)

"Pinguinii",....."guvizii", ei pun botul la "tehnologia minune".

filip

Lada prof Ursu e o mare LOTERIE,multi baga bani,dar doar unii castiga.
Castigul nu e din produsul stupului ci din vanzarea lazii.
Eu sunt curios ce fac apicultorii ce au fortat ponta la inceput de an.Vor mai avea albine ori nu?
Repausul si evitarea uzurii,sunt esentiale.Daca totul e facut la timp si gandind,costurile sunt mai mici decat fortarea inutila.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Kov iulian

Citat din: bio din Ianuarie 28, 2014, 01:47:57 AM
Citat din: Eugen B din Ianuarie 27, 2014, 11:10:01 PM
..... Nu sunt doar foarte multi stupari care o musca,.....
Eugen,"stuparii" nu o musca...:)
"Pinguinii",....."guvizii", ei pun botul la "tehnologia minune".

Si incepator in apicultura sa fii, si sa ai stupi de o luna si tot trebuie sa iti dai seama ca ceva nu e in regula cu sumele ce se vehiculeaza, doar sa fii copil la minte si netrecut prin viata sa crezi toate prostiile, sa crezi ca toti oameni sunt buni si cinstiti, ca banii pica din cer para malaiata drept in gura lu natafleata  .

Eugen B

Eu va dau dreptate, si eu am vazut si auzit destule de stupu ala, sa vina primavara si salcamul si vom vedea rezultatele, sunt curios cate kg ne vor baga stupii si ce model de stup, poate putem sa facem ceva comparatii

marius_vfp

Citat din: bio din Ianuarie 28, 2014, 01:47:57 AM

"Pinguinii",....."guvizii", ei pun botul

=)) =))imi place cum suna guviziiiii =)) =))

eugen,
idiot e ala care isi imagineaza ca pretul lazii e asa de mare , nici macar nu face calculul la materiale mai pune manopera si mai mult de 120 150 nu sare , prost sa fiu sa dau banii pe tampenii.
altii la care le-o dat masa/tacsu bani si banu nu e muncit clar ca pune botu, asculta toate ineptiile lui ursu si rad de aia care pun mana pe carte si nu pe tastatura.
astepti primavara sa vezi salcamul hahaha , ma lasa rece , vezi-ti de treaba  miere la urs nu ai sa vezi.
spor.

stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

mmacreanu

nu inchide cineva acest topic?
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

Eugen B

Citat din: marius_vfp din Ianuarie 28, 2014, 03:09:11 PM
astepti primavara sa vezi salcamul hahaha , ma lasa rece , vezi-ti de treaba  miere la urs nu ai sa vezi.
spor.

is nou pe site, si nush cum faceti daca se posteaza ceva sau nu din productia la marile culesuri. Eu is curios de oameni seriosi nu de mincinosi. Am obsevat ca la unii stupari e ca si la pescari, au niste povesti de ingheata apele.

bucovineanu

Nu stiu ce povesti ai auzit, dar sa sti ca pe Ursu nu-l intrece nimeni in aceasta privinta.

pharaonu75

Eu anul asta am scos polen in valoare de 150 milioane/familia de albine si miere in valoare de 80 milioane lei/familia de albine. =)) =)) =))
Si toate astea in stupi Dadant de 10 rame!
Asadar, pentru ca sunt mai tare ca Ursu la productia apicola, anunt ca am inceput productia de stupi Dadant pe 10 rame, pe care ii vand cu 10 milioane lei bucata, pentru ca dau productiile aratate mai sus! =)) =)) =))

Nu va mai obositi sa cumparati albine, sa le ingrijiti, sa le stimulati sau sa le iernati, ci cumparati cutiile de la mine si va imbogatiti! =)) =))

Nici tratamente nu trebuie sa faceti, pentru ca nu aveti albine... miere SUPER-BIO! =)) =)) =)) 
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

PARINTELE

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 28, 2014, 06:51:48 PM
Eu anul asta am scos polen in valoare de 150 milioane/familia de albine si miere in valoare de 80 milioane lei/familia de albine. =)) =)) =))
Asadar, pentru ca sunt mai tare ca Ursu la productia apicola, anunt ca am inceput productia de stupi Dadant pe 10 rame, pe care ii vand cu 10 milioane lei bucata, pentru ca dau productiile aratate mai sus! =)) =)) =))

Nu va mai obositi sa cumparati albine, sa le ingrijiti, sa le stimulati sau sa le iernati, ci cumparati cutiile de la mine si va imbogatiti! =)) =))

Nici tratamente nu trebuie sa faceti, pentru ca nu aveti albine... miere SUPER-BIO! =)) =)) =))

=)) =)) =)) =)) =))
atentie pharaonu, poate ca daca il mai ssuparam pe proful,va mai inventa ceva al carui castig va creste de la 1000 de euro pe an, de la stupul bio la 5000 de euro la cel nou inventat din pricina noastra

yulian

Eu anul asta am scos polen in valoare de 150 milioane/familia de albine si miere in valoare de 80 milioane lei/familia de albine.
Bag de seama ca ati avut un an tare prost daca numai atat ati scos  =)) =))

dodo79

daca cutiile sunt din lemn de salcie ca sa produca mai mult polen sau din salcam ca sa produca miere,atunci comand si eu 200 bucati.reducere primesc  =)) =)) =))