Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

feerary

Sa inteleg ca nu avem nici o sansa sa il confruntam... el e expert si noi novice... nu se coboara el la nivelul nostru sa ne raspunda la intrebari care nu isi au rostul in prezentarea lui.
  Daca "tehnologia" lui era atat de "iefisiienta" accepta o confruntare si raspundea la intrebari care il incomodeaza, ar fi acceptat dezavantajele si astfel ar fi putut sa imbunatateasca modelul. Dar el sustine ca acest stup nu are dezavantaje, totul merge ca uns.
   Domnule Olaru, lucrurile astea nu va spun nimic? daca ar fi vrut sa imbunatateasca apicultura dc se eschiveaza si promite profituri de mi de euro? Pana si din vedeourile dv se vad dezavantajele (umezeala-mucegai, multe altele pe care voi nu vreti sa le recunoasteti)

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 27, 2014, 12:29:45 PM
Ex-proful de mate a mai fost la targ la Slobozia in urma cu vreo 3 ani. Si atunci, cand inca nu deviase atat de mult de la normalitatea apicola, i-au fost puse cateva intrebari indiscrete de catre apicultorii ialomiteni, insa dl. Ursu le-a evitat sau pur si simplu nu le-a bagat in seama... avea poezia invatata de acasa si orice l-ai fi intrebat, el o tinea pe a lui...Batman, Batman! =)) =))

Hai ma ca toata sala asista cu gura cascata . Daca aia erau apicultori seriosi plecau din sala si-l lasau pe on-line sa vorbeasca singuri la pereti.  Numai ca on line e escroc destept si stie ca exista o groaza de apicultori prosti care bun botul la vrajeala , ce sa o mai dam cotita , are destui clienti.
  Pun pariu ca daca vine si acum la Slobozia va fi buluc de lume in jurul sau !

marius_vfp

fii sigur ca "mustele" sar buluc pe el ca pe ca..t

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Ioan Olaru

Vad ca si domnul Rotaru este pe aici dar totusi nu spune nimic despre stupul Ursu pe care il foloseste , si se pare ca foloseste si technicile din plin , asta datorand vazand pozele de pe facebook intrati repede inainte sa le stearga iar aici pe forum e pis pis , parca nu stie nimic iata aici adresa de facebook https://www.facebook.com/rotaru.eduard1/photos

Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Eduard Rotaru

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 27, 2014, 03:28:53 PM
Vad ca si domnul Rotaru este pe aici dar totusi nu spune nimic despre stupul Ursu pe care il foloseste , si se pare ca foloseste si technicile din plin , asta datorand vazand pozele de pe facebook intrati repede inainte sa le stearga iar aici pe forum e pis pis , parca nu stie nimic iata aici adresa de facebook https://www.facebook.com/rotaru.eduard1/photos

Domnule Olaru, bineinteles ca il folosesc si nu am de gand sa sterg vreo poza de pe fb...
Eu am mai spus si in alte postari ca folosesc aceasta lada insa in nici un caz nu aplic "tehnologia" lui Ursu.

Ioan Olaru

Bine poate dea lungul timpului o sa vedem cum folosit aceasta lada , findca ea poate fi folosita in mai multe feluri , stup orizontal , sau vertical ,dar nar merita investitia . findca acesti tipi de stupi se gasesc la 100 ron pe cand o lada ursu depaseste 300 ron
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Eduard Rotaru

Credeti-ma ca nu merita nici macar jumatate din cat cere pe lada aia oricat de polivalenta ar fi...si asta datorita faptului ca in primul rand sunt folosite materiale de f proasta calitate....

nicomico

Spune-ti ca vreti sa va confrunta-ti cu profu,pierdere de timp.Ce va spune el va poate spune si bunica mea.Adica...bio stupul este bun......... sa se puna graul in el pentru pastrare,ca e mare  de tot. :)
Va dau un sfat, la targuri cauta-ti si va consultati cu apicultori consacrati nu cu" abureli "
In legatura cu aparitiile la tv a unor persoane ce nu au legatura cu apicultura reala se poate rezolva f. simplu,prin inplicarea mai mare a asociatilor ,al apicultorilor cunoscuti cu experienta.Propun ca forumul nostru , Asociatia Albina Ramniceana ,Asociatia Prisaca s-au altele sa invite televiziunile, ca ei saraci arata ce li se ofera...ce este mai ieftit.
Prin implicarea populatie se va cladii si adevarata democratie care am asteptat-o toti sa ne-o "dea"cineva dupa revolutie ,dar nici pana acum nu am primit-o.Nici no so primim pana nu santem capabili sa ne-o creem noi singuri. :hi:

petru.atudorei

cred ca acest topic este cel mai lung  si mai vizitat din tot forumul.

pharaonu75

Cel mai lung si cel mai vizitat topic nu este, dar cu siguranta este cel mai plin de ineptii! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 27, 2014, 03:28:53 PM

Ati vazut ca l-ati descoperit?
Castiga mii de euro pe lada si nu vrea sa ne arate si noua. :) :)

Citat din: nicomico din Ianuarie 27, 2014, 06:25:41 PM
Spune-ti ca vreti sa va confrunta-ti cu profu,pierdere de timp.Ce va spune el va poate spune si bunica mea.Adica...bio stupul este bun......... sa se puna graul in el pentru pastrare,ca e mare  de tot. :)

Din fericire avem inregistrarile de la OTV poate punem pe un proiector in sala sau doar sunetul pentru a comenta afirmatiile sale.
:D :D :P

cipik

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 27, 2014, 06:34:28 PM

Ia arunca o privire pe Jurnalul apicol al lui Dragos sa vezi acolo vizionare.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

Eugen B

Daca stau sa ma gandesc bine la ce sa scris mai sus, chiar se castiga mi de euro pe stupul bio

petru.atudorei

Citat din: cipik din Ianuarie 27, 2014, 09:47:49 PM
Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 27, 2014, 06:34:28 PM

Ia arunca o privire pe Jurnalul apicol al lui Dragos sa vezi acolo vizionare.
Stiu ca sunt. dar jurnatul e din 2009 ursu e din 2010, un an diferenta.. si in ultimul timp acest subiect ocupa degeaba forumul..
Nu se discuta nimic important.. doar contraziceri intre sustinatori si realisit:)) :hippo:

istodorescu vasile

Citat din: Eugen B din Ianuarie 27, 2014, 09:50:26 PM
Daca stau sa ma gandesc bine la ce sa scris mai sus, chiar se castiga mi de euro pe stupul bio
miile de euroi le cistiga cel ce vinde lazile , de pe spinarea prostilor.