Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 06:39:07 PM

« precedentul - următorul »

D006

De cate ori noi cei din provincie am cerut putere de decizie si la nivel local D. presedinte Zorici a spus ca atat timp cat este la conducere nu distruge patrimoniul ACA !!!
   Numai ca ieri am primit documentul semnat negru pe alb de Zorici in data de  30.072003 in care scrie : "Constata ca S.C.COMPLEX APICOL SA incepand cu data de 30.07.2003 a eliberat spatiile din cladirea in suprafata totala desfasurata de 2779 m.p. , spatii pe care le-a folosit pana la aceasta data pentru productia de produse cosmetice "
  Cine distruge patrimoniul ACA ?  aud !
detalii  :  http://www.jurnalul.ro/articole/19189/% ... in-baneasa

D006

Din managementul viitorului presedinte ACAR :
  http://www.stirilocale.ro/bucuresti/Pro ... 76362.html
7000 de tone produse in 2008 !!! ce mult v-ati inselat ! cat a exportat Romania in 2008?

D006

Am auzit multe discutii privind modul de cotizare in ACA. Ce ziceti de urmatorul fragment gasit in Romania Apicola - decembrie 1947:
" COTIZATIILE PE 1948
Abonamentul la revista 300 lei, taxa de inscriere pentru membru nou 20 lei; iar cotizatiile dupa numarul de stupi: pana la 10 stupi 25 lei; intre 10 si 50 stupi 75 lei; de la 50 la 100 stupi 200 lei si peste 100 stupi 500 lei."
tineti cont ca este vorba de banii acelor vremuri!

D006

Am dat acest exemplu deoarece la Buzau directorul magazinului a protestat vehement pentru taxa de membru nou introdusa de Adunarea Generala. Oare pentru ca au facut inscrieri cu duiumul in sala , sa manipuleze votul alegerilor si nu prea le-a iesit? Taxa le va taia de pe lista aceasta metoda de frauda!

D006

Stiti ce e senzational : noi ne batem de ceasul mortii pentru o viata mai buna pentru apicultori iar "baietii destepti" din conducere ne rad in nas pentru ca nu suntem solidari si dau linistiti tun dupa tun.  Cand te intalnesti in privat cu multi protestatari sunt ca leii dar cand e vorba sa apara in public chiar si  pe forum o dau cotita , pur si simplu le este frica . Chiar asa nu mai vine nimeni in lupta pe fata alaturi de mine ?   Eu sunt rapidist si am crescut cu sloganul "singuri impotriva tuturor "  asa ca - lupta continua . Sunt cu  lentila pe voi !! :nono:  :nono:  :nono:

andrei_salaj

io stau si nu ma dumiresc...vad ca doar Dumneata D-le Dragos esti asa indarjit..si chiar daca ar mai fi nu prea se arata.,..sau nu stiu de forum.....sau nu intra in discutie...sau?am uitat cv?
dar dumneata de ce esti asa indarjit...?inca nu ti-ai dat seama ca traiesti in Romania? :nebun:

D006

Cu tot respectul care ti-l port , treburile aste sunt de pe vremea cand tu erai la scoala generala  si sunt prea complicate si tocmai pentru ca traiesc in Romania duc aceasta lupta.  Este prea complicat sa-ti explic toata povestea dintr-o singura postare dar daca vei urmari subiectul vei intelege care este treaba. iti dai seama ca eu nu-mi consum toata munitia dintr-o singura rafala.

D006

mai bagati ceva dle Dragos ca sunteti valabil.
ceva din seria lui Alibaba si cei 40 de hoti,tot asa a esit la lumina si diplomele false  :nod:

D006

Apropo in 1996 pe 24 dec. a aparut statutul ICDA cu cinci actionari , era cu adevarat un institut de cercetare dar aparea problema ca nu oricine poate fi director.  dar baietii destepti in imaginatia lor nelimitata pe 16 .07.2007 formeaza un alt S.A. LA CARE APAR SASE ACTIONARI  al saselea fiind ICDA acum prin acest artificiu Institutul a devenit SOCIETATE COMERCIALA  si Zorici taie si spanzura . Dar la un momentdat  Moraru a bagat pe ascuns un act constitutiv unde si-a dat atributii absolute ,  el are "drept de viata  si moarte " asupra angajatilor cat si a destinului a ceea ce a mai ramas din ICDA.  Ce tare este Moraru !!! singur face afaceri pana la 1000000 ( un milion ) euro si  isi da si ce salariu vrea si orice prima vrea!  Culmea , dupa ce si-au dat prime cat au vrut anul trecut SC ICDA  a ramas si cu un profit impresionant cica peste 800.000 ron. 
  Cand voi avea timp voi scrie despre PROVIT-API si STIM-API.

D006

Datorita dezvaluirilor facute de mine aici in aceasta saptamana conducerea ICDA  si ACA a intrat  in faza de paranoia : pusa de sefi enigmatica doamna sau domnisoara NICOLETA LITA cu mai multi haidamaci a intrat cu forta la cercetare si a smuls SERVERUL si cu mare greutate l-au transportat in arhiva !!! unde l-au inchis ori pentru a da foc la tot si astfel sterg toate urmele ori vor sa aduca un hacher sa vada de unde provine scurgerea de informatie din interior catre mine. Pur si simplu nu mai judeca , au smuls un server care era pe inventar si luat pe bani din proiecte si l-au inchis numai pentru a afla cum achizitionez eu informatii din interior . Cred ca boala lui Zorici a devenit molipsitoare  :nebun: .
   Ii atrag atentia in mod public lui domnul Moraru ca daca imi sparge cineva contul dupa APIARDEAL sau MAILUL  se cheama caz penal si in urmatoarele 10 minute are plangere penala la parchet intru-cat dansul este principalul suspect .
   Si ca un amanunt , actele constitutive si statutele sunt acte publice , restul documentelor vin "pe surse" , deci ATENTIE MARE  nu va atingeti de mine ca declansez uraganul pe langa care procesul cu cercetatorii pare furtuna intr-un pahar  cu apa rece. Nu  ma intaratati ca dau drumul la toate documentele.
   PS. Un martor sustine ca  LITA NICOLETA a strigat in gura mare ca vrea sa desfiinteze cercetarea pentru ca o incomodeaza ! la ce ?
   Intrebare de zece puncte : cine este Lita Nicoleta si cum a ajuns in ICDA ?  MORARU STIE !!!!

D006

Este foarte grav ceea ce se intampla!

D006

Doamnisoara Lita Nicoleta a fost si a facut inventarul la stupina ICDA  aflata in cusdodia domnului Laurentiu Rosu situata undeva in Dambovita cica aproape de stupina domnului Zorici sau vila  :surprised:  nu mai tin minte exact .
   Ce i-a facut domnul Rosu d-rei Lita de a vazut intreg inventarul de la o stupina care nu cheltuie si nu produce . Nu putem si noi membri ACA sa vizitam aceasta stupina fanion a apiculturii romanesti ? sau macar sa degustam un borcan cu miere sau sa ne dea o matca de performanta din rasa apis carpatina cu care se lauda ... :hi:
   Ce parere are directoarea stiintifica a ICDA  despre stupina experimentala aflata la domnul Rosu ?

D006

Pe surse mi-a parvenit o stire de ultima ora : au reusit sa sparga serverul !  ce vor sa afle ?  :nono:  :nono:  :nono:

D006

Dosarul 2980/299/2008 Judecatoria sector 1
Citat din Zorici & Moraru despre ce este ICDA :" asadar fiind o unitate de
drept privat , respectiv o societate comerciala sunt obligati sa se supuna propriului statut coroborat cu legea 31/1990 privind societatile comerciale, republicata.
    In atare conditii in data de 20.01.2006 cu ocazia adunarii generale a actionarilor ( :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  ce bascalie n.r.)s-a numit in functia de administrator cu atributii de director general al SC Institutul de Cercetare dezvoltare pentru Apicultura SA , pentru o perioada de 4 ani, dl. Moraru Petru

D006

Noi ne luptam pentru adevar si ei sunt stapani peste tot patrimoniul !!! Si mai vor acum sa devina si stapani peste noi !