Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 06:39:07 PM

« precedentul - următorul »

D006

Anul trecut presedintele si inca doi apicultori au reusit , anul acesta speram ca toti apicultorii sa cumpere fara adaosul de 29% pus de apicola.

D006

Ieri mafia care a acaparat ACA de 10 ani a dat lovitura suprema apicultorilor : Pentru alegerile de presedinte ACA Romania au fost RESPINSE candidaturile urmatorilor;
ION POPESCU ,
AURELIA CHIRILA
MAGDICI MARIA
ADRIAN SICEANU
CRISTINA MATEESCU
Incredibil au ramas sa candideze doar angajatii lui Zorici si bietul domn Malan care este pe post de contracandidat .
Este slujba de "vesnica pomenirii" a asociatiei noastre care este pe cale de a fi distrusa !
PACAT , PACAT !
Nu mai am cuvinte

D006

La bursa zvonurilor se pare că viitorul boss va fi o persoană din Oradea.

ALBINUTA

La noi in Moldova se aude ca Moraru! A fost la adunare si a convins.

D006

daca sunteti in stare sa mergeti la bucuresti si sa cereti descentralizarea asa cum s-a laudat Boculet la tv cred ca numai asa veti avea ceva sanse
mai stiu eu o surioara  cu ACA  este AGVPS  tot  de e pe vremea cand aveam lacat la gura ,,,, care deasemenea nu face ninic da i stoarce de bani pe bietii vanatori  exceptie vamesii si politzaii  si isi trag case si vile ca in paradis...din banii lor...
pai toti astia nu se pot lichida  decat prin lege sau ordonanta  de guvern
daca se pot lichida  agentii guvernamentale  cu shalai mai mari decat  bazaitu ala de la aca    nu cred ca e o problema un tzintzar ,da depinde si pe ce spate sta.....
DESCENTRALIZAREA  e solutia
iar pentru cei de pe forumuri :
CAT TIMP I TOT PUPATZI IN C--  si ziceti ca e parfum..NUMAI PRIN LEGE SCAPATI DE EI NU PRIN STATUTE    ADUNARI  SI PRIN FORUMURI .....MERGETI ACOLO SI STRIGATI CE VA DOARE..
CREDEAM CA NUMAI PE stuparitul IS DISCUTII DASTEA REFERITOR LA ACA
parerea mea :nono:  :hi:

D006

Tatelu eu vin la Bucale cand sunt alegerile !  tu vii sau doar faci valuri in lighean ?

D006

Dupa discutiile avute la Blaj si fiindu-mi confirmata dimensiunea mafiei din ACA cred ca ar fi mai 'bine" ca ei sa schimbe statutul astfel incat Zorici sa fie numit presedinte pe viata pt. ca oricum cel care vine in aprilie va fi papusa lui Zorici , daca tot o fac macar sa o faca pe fata.

D006

la festivalul de la Blaj am auzit pe la colturi ca zorici detine un certificat medical pentru o boala care il face imun in fata justitiei . Cica s-a laudat la un sprit ca nu poate fi dus in justitie pentru ce a facut datorita certificatului medical pe care il detine . Pana sa candideze la presedentia ACA in 2001 , sa devii presedinte ACA nu trebuia sa detii astfel de certificate , dar el fiind secretar general a scos aceasta contitie . In acte baiatul este  :nebun:

D006

"Nu va resemnati, asta nu duce nicaieri. Capul plecat, sabia il taie. Protestati, luptati, protestati. Cu scop, insa. Nu degeaba, ca altfel se transforma in latrat. Invatati legile. Invatati-va drepturile. Atunci veti sti cand are cineva voie sa va legitimeze. Veti sti cum sa luptati, daca  veti sti legile. Apoi o sa vedeti ca legile sunt proaste. Si veti intelege ca trebuie sa le schimbati. Pare greu si cere timp. Dar, Doamne, voi aveti timp si pentru voi nimic nu e greu. Voi nu intelegeti ca SUNTETI SCHIMBAREA? Daca voi lasati tara asta pe mana hotilor, atunci, de-abia copii vostri vor mai avea o sansa! Caci sansa vine o data la o generatie. Noi am pierdut. Cativa dintre noi, si, nu suntem putini, va putem ajuta. Noi suntem Fomila si Setila, dar voi sunteti Harap-Alb. Alegeti dintre voi pe adevaratii lideri. Sa-i alegeti si sa nu-i invidiati. Lor le va fi cel mai greu. Vor avea gloria, dar si cosmarul vor fi salvatorii vostri, dar se vor pierde pe ei insisi. Liderii trebuie sa fie dintre voi. Si trebuie sa-i cautati de pe acum.
Uitati-va unii la altii in fiecare zi si cautati-va capitanii. Altfel veti pieri o data cu noi. Si atunci portile libertatii ne vor fi inchise si EI vor castiga.
Cine sunt ei? Stiti foarte bine. Ii vedeti in ziare, in fiecare zi.
Salvati-va! Salvati-ne! Este o singura cale! Lupta cunoasterii! ! Si cand veti
fi castigat lupta cunoasterii, de-abia atunci veti cunoaste sa luptati cu
adevarat!!!"
Am gasit acest text intr-o scrisoare care circula pe internet. Era prea lunga si majoritatea i-a pierdut esenta. Ce sa-i faci, e greu sa citesti.
Ideea este ca desi nu sunt eu o mare apicultoare am realizat ca daca nu luati atitudine dragi apicultori, nu aveti dreptul sa va vaitati de viitorul sumbru al apiculturii romanesti. Sunt intrigata ca domnul Popescu a fost dat laoparte din lupta pentru presedentia ACA pe un argumet fals. Si nu este singurul om inlaturat pentru ca a avut curajul sa se ridice si sa spuna ca nu e bine ce se intampla. Se pot face multe lucruri pentru apicultori, dar nu se vrea. Organul de conducere al ACA este Adunarea Generala.Veniti si cereti-va dreptul de a participa la sedinta; corectati statutul care va ingradeste drepturile; puneti oameni care sa va reprezinte.
Sunt presedinti de filiale care habar nu au ce inseamna asociatia si ce inseasmna magazinul. Sunt directori care habar nu au ce hartii se semneaza la Bucuresti in numele lor. Informati-va si nu mai asteptati cu mana intinsa!

D006

Mentionez ca scrisoarea apartine lui  Tudor Chirila

D006

In urma unor convorbiri private trebuie sa fac urmatoarele precizari :
       1) NU am nimic cu persoanele fizice Eugen Zorici si Petru Moraru , nu mai intereseaza ce case au , ce masini au , este o treaba personala.
       2) Ca membru cotizant ACA ma intereseaza activitatea profesionala a d. Presedinte ACA si a d. director general ICDA pentru ca activitatea acestora au repercusiuni asupra intregii apiculturi romanesti.  Consider ca acesti doi conducatori din apicultura romaneasca trebuie sa aiba un dialog permanent cu membrii ACA pentru a imbunatati activitatea acesteia .
   Daca eu am avut pana acum niste remarci malitioase au fost numai din cauza modului in care sunt organizate alegerile pentru functia de presedinte , cred ca CONGRESUL TREBUIE SA DECITA DACA ING. ION POPESCU POATE CANDIDA SAU NU .

D006

Pentru ca dialogul sa fie constructiv si noi membrii de rand trebuie sa cunoastem statutele si actele constitutive ale structurilor reprezentative la nivel national.
  Un membru ACA mi-a inmanat  Actul constitutiv al  SC PE ACTIUNI :  S.C. ICDA S.A. intocmit la data de 29-05-2008 si atestat de avocat IANCU BOGDAN .
Adunarea generala este formata din urmatorii :
   1) EUGEN ZORICI  ACA din Romania
   2) SADICI OCTAVIAN  Apicola Iasi
   3) DRAGAN LUCA  Apicola 96 Slobozia
   4)CIUBLEA DAN  Apicola Timisoara
   5) POPA FLORIN  Apicola tragoviste.
si ultimul pe lista din partea ICDA director general MORARU PETRU
  sa vedem niste articole din statut :
15.2 ICDA  are un administrator cu functie de director general , ales de adunarea generala a actionarilor :
  MORARU PETRE ...
ART 17
  ATRIBUTIILE ADMINISTRATORULUI
  17.7  inchee, modifica sau reziliaza CONTRACTE COMERCIALE PANA LA LIMITA DE 1000000 (UN MILION ) EURO.
  17.8  Aproba cererile de acordare de imprumuturi.
17.9 Hotaraste  schema de personalsi nivelul de salarizare,stabileste drepturile si obligatiile personalului
  Nu este cam mult pentru un singur om ?

ALBINUTA

Dai indarat omule! Raul l-ai produs deja!Daca eram in locul acestor oameni pe care ii jignesti intr-un mod ODIOS nu te-as fi iertat! Te puneam sa platesti macar 50000 de euro pentru ATAC LA PERSOANA.Dar tu baga in continuare nu te lasa ca nu se stie...

viorel55

Cine-i ALBINUTA  asta care-i place  doar sa stea in intuneric si sa muste,pe la spate.....de cur ......??????????????????????

D006

Sa citezi din acte oficiale este atac la persona ?! 
  Nu ma sperie amenintarile tale anonimule  si sa vezi ce o sa mai vina !!!
  ce rau am produs ?  dau adevarul pe fata ?!
   ori va doare cand vin cu acte oficiale !!!  atentie mare !! inca trasiesc oamenii care detin Dosarele X ! :nono:  :nono:  :nono: