Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 06:39:07 PM

« precedentul - următorul »

D006

Apicultori , v-ati gandit vre-o data ca puteti sa va dezvoltati pe bani de la UE , v-a  spus vre-o data Zorici sau va consiliat sa luati bani de la UE . Ati auzit de programul national pentru apicultura ? Sunt bani grei , miscati-va si haideti sa alegem o conducere noua la ACA pentru a ne ajuta sa ne dezvoltam.

Bătrânul

Ca membru fondator al Partidului National Liberal cu ocazia Congresului National Extraordinar al Partidului doresc succes tuturori si il votez pe CRIN  ANTONESCU !!!  :hi:

D006

Ca membru al ASOCIATIEI CRESCATORILOR DE ALBINE DIN ROMANIA  votez pentru constituirea COMITETULUI PROVIZORIU DE SALVARE  ACA  DIN ROMANIA intru-cat azi prin ordonanta prezidentiala (a judecatoriei) congresul din 2 aprilie a fost amanat pana la o data ulterioara  si la acea data mandatul lui Zorici inceteaza ! Este timpul sa incepem curatenia la varf in ACA. :hi:
  P. S. Multumesc domnului care a dus postarile mele si dincolo ! , e bine cat mai  multi apicultori sa stie ce se intampla acum la sediul ACA din Bucuresti ,  cica presedintele nu mai are unghii la maini de cand a aflat de ordonanta prezidentiala.

D006

Trebuie imediat angajata o firma de audit de prestigiu pentru a afla paguba produsa de cei doi capi atat la ACA cat si la ICDA.
   P. S. Nu va mai interesati asa mult de viata mea , nu am fost angajat la ACA , nu iau bani de la ACA , de fapt doar platesc cotizatia . Eu am avantajul ca sunt din afara structurilor infactionale si pot sa scriu liber. Apropo daca tot cautati asa  de insistent mergeti si la Liceul Apicol poate mai este vre-un profesor de pe vremea mea , mi-ar face placere sa-l intalnesc.  Sunt cu lentila pe voi . :nono:  :nono:  :nono:  Justitia va face dreptate !

D006

D-le dragos2006 acest forum dezbate subiecte despre apicultura sau este un forum personal deoarece vad ca participa toata familia mai lipsesc parintii si bunicii sau ma insel?  ei nu sant stupari?   :hi:

D006

Tatal meu a fost un apicultor foarte bun  , de la el mostenesc "microbul " dar acum patru ani a trecut la Domnul. sper ca si copii mei sa imbratiseze aceasta pasiune si in curand sa inceapa sa scrie si ei ( deocamdata vand mierea)  :wink2: .
   Incalcam vre-o lege daca scriu si eu si sotia ? daca lucram la stupi impreuna cred ca e bine sa scrim si amandoi.   Nu cred ca am facut prea mare inghesuiala pe aici , e loc sub soare pentru toata lumea , chiar astept noi membri pentru a schimba informatii. Si dumneavoastra sunteti binevenit si va asteptam sa ne impartasiti din experienta dumneavoastra. :hi:

D006

Multumesc de invitatie sant incepator si particip ca observator si sper mult sa invat de la cei cu experienta.

D006

Sa va mai fac cunorcut un articol din actul constitutiv al SC. ICDA :
                art   17.20 Administratorul va putea sa incheie ACTE JURIDICE prin care sa dobandeasca , SA INSTRAINEZE, sa inchirieze , sa chimbe sau  SA CONSTITUIE IN GARANTIE  bunuri aflate in patrimoniul societatii numai cu aprobarea adunarii extraordinare a actionarilor ( adica cu 70% - ACTIUNI DETINUTE DOAR DE  ACA ROMANIA = ZORICI )
     Prin Buzau angajatul ICDA  de la Cislau ( pepiniera de matci) se lauda ca dupa ce Moraru va ajunge presedinte il va pune director peste ICDA.  Saracul dupa ce a pierdut alegerile rusinos in fata domnului Prahoveanu cred ca se bucura prematur. :nono:

D006

Pentru a misca lucrurile mai bine am scris o petitie on-line pe care va rog sa o semnati pentru ca autoritatile competente sa se sesizeze in acest caz.
   http://www.petitieonline.ro/petitie-p19613050.html
     Va multumesc anticipat !  Ati participat activ la salvarea ACA

D006

"Unde esti tu Tepes doamne?!Esti groaznic, esti mic de tot Dragos 2006!Esti disperat de viata.Nu mai stii cum si ce faci.Te bagi peste tot cu aceleasi aberatii frate!Tu , saracu de tine habar nu ai pentru cine faci jocurile.habar nu ai cu cine ai de-a face.Pe altul mai fraier nu au gasit cei 2, 3 indivizi ( individe)avizi de putere si de a pune capastru pe ACA.Te folosesc astia frate! Dar din cate se vede nu ai minte cat sa iti dai seama. Scrii si in numele tau si al nevesti-ti ,si in al copiilor... si pe toate forumurile...si nu te  baga nici dracu in seama.Pardon , sunt vo 2 cu tine cei care te alimenteaza .TU ESTI PREA MIC PENTRU UN OS ASA DE MARE!Tu chiar nu vezi ca dupa cate zeci de postari ai peste tot, unele dupa altele nu esti luat in seama ? Ce dracu tot iti iei alte nume ca ai mai incercat asta ? Tu esti recunoscut ca esti... gramada... unicat.Mai amaratule deschide ochii, uitate in oglinda si vezi ce caraghios esti!Sa zicem ca le-ar iesi astora jocurile. Tu ce castig ai avea?Ei ce crezi ca vor face? Vor ajuta apicultorii? Cum? Cu minciuni sfruntate?Cum ar conduce ei?Va vor da voua la judete conducerea si?Astia de acu macar daca s-o dovedi ca au luat, au luat de pe acolo dar voi ati face praf la judete ce dracu... ca voi sunteti multi fratioare, multi ... da ....Faci petitii acu..Te crezi deja SALVATOR! CARAGHIOSULE! Pe celalalt  forum, pe care ai pus stapanire cu familie cu tot  ai ajuns de iti multumesti singur.  "
Modificat de Zuzu (Ieri 22:36:40)
     Sunt disperati cei din conducere daca au pus si paznicul de la poarta sa se ia de mine ! 
   Tin sa -ti reamintesc ca sunt vicepresedintele  filialei Buzau care de peste 4 ani nu mai este sub influienta lui Zorici si in acest rastimp a devenit probabl cea mai mare filiala din Romania cu MEMBRI COTIZANTI  cca. 400 din 5 judete !  Eu personal am mare incredere si respect pentru doamna Chirila si pentru domnul Ion  Popescu care sigur ar face sa reinvie apicultura romaneasca de alta data.
    Dumnezeu m-a binecuvantat cu doi baieti si atat timp cat am cu ce sa-i cresc si ce sa pun pe masa nu-mi trebuie nimic mai mult , aceasta lupta o duc pentru ca simt  ca pot face un bine ( ce greu este sa faci bine !)la multa lume - apicultorii , ajutand la schimbarea actualei conduceri care a dus apicultura romaneasca in haos.
   Ma numesc Gavrila Dragos si folosesc un singur nick : dragos2006 , e o chestiune de personalitate sa nu folosesti alt nick. Dar oamenii vin altaturi de mine si ma ajuta chiar si cu popularizarea pe celalalt forum. ce e bine la net este ca poti vedea cati oameni te citesc si cat timp topicurile sustinute de mine au mii de vizionari inseamna ca lumea este interesata de subiect , daca nu ar fi citit nimeni nici eu nu as  mai fi scris.

Multumesc tuturor apicultorilor care sunt alaturi de mine in aceasta lupta contra mafiei din apicultura !

D006

Citat din: dragos2006"Unde esti tu Tepes doamne?!Esti groaznic, esti mic de tot Dragos 2006!Esti disperat de viata.Nu mai stii cum si ce faci.Te bagi peste tot cu aceleasi aberatii frate!Tu , saracu de tine habar nu ai pentru cine faci jocurile.habar nu ai cu cine ai de-a face.Pe altul mai fraier nu au gasit cei 2, 3 indivizi ( individe)avizi de putere si de a pune capastru pe ACA.Te folosesc astia frate! Dar din cate se vede nu ai minte cat sa iti dai seama. Scrii si in numele tau si al nevesti-ti ,si in al copiilor... si pe toate forumurile...si nu te  baga nici dracu in seama.Pardon , sunt vo 2 cu tine cei care te alimenteaza .TU ESTI PREA MIC PENTRU UN OS ASA DE MARE!Tu chiar nu vezi ca dupa cate zeci de postari ai peste tot, unele dupa altele nu esti luat in seama ? Ce dracu tot iti iei alte nume ca ai mai incercat asta ? Tu esti recunoscut ca esti... gramada... unicat.Mai amaratule deschide ochii, uitate in oglinda si vezi ce caraghios esti!Sa zicem ca le-ar iesi astora jocurile. Tu ce castig ai avea?Ei ce crezi ca vor face? Vor ajuta apicultorii? Cum? Cu minciuni sfruntate?Cum ar conduce ei?Va vor da voua la judete conducerea si?Astia de acu macar daca s-o dovedi ca au luat, au luat de pe acolo dar voi ati face praf la judete ce dracu... ca voi sunteti multi fratioare, multi ... da ....Faci petitii acu..Te crezi deja SALVATOR! CARAGHIOSULE! Pe celalalt  forum, pe care ai pus stapanire cu familie cu tot  ai ajuns de iti multumesti singur.  "
Modificat de Zuzu (Ieri 22:36:40)
Mina lunga mai are Platon asta! Se vede de foarte departe cea facut si mai are sustinatori? Nu-i nimic asa se aleg apele, raspunderea le apartine.
Sustinatori vor declara, ca nu au stiut, ca nu e treaba lor, cine pe cine judeca...hotul pe procuror? Dar daca-i apara si aici intreb cit au incasat la contractul de asociere si cit la contractul de schimb...sustinatorii ca de Platon, Malaiu si Zorici se stie.

D006

Vorbesc de capastru. Oare cel care ne acuza atat de grav si revoltat pe cine duce-n spate? Sunt atat de inebuniti ca nu avem nici un profit de pe urma asociatiei - NICIUNUL. Pana acum noi am pompat bani, energie si umilinta din iubire pentru adevar si apicultura.

D006

Eu personal il sustin pe domnul Popescu, presedintele filialei Bucuresti, apicultor si un om de o calitate deosebita, care are ceva de spus si ne poate reprezenta la nivel European. Sunt multi oameni destoinici care au facut concret ceva. In aroganta lor, conducerea actuala a facut un pas gresit - a respins candidaturile unor oameni incomozi pentru ei. Nu s-au asteptat totusi ca atat de multi oameni sa-si ceara dreptul la replica. Nu s-au asteptat ca oameni obisnuiti - apicultori- sa-si exprime parerea si culmea, acea parere sa nu fie a lsefilor.

ALBINUTA

Si daca pe porcaria aia semneaza tot Rm Sarat o sa va creada justitia? Aoleu, stai ca doar mai aveti si neamuri.Aveti grija sa plateasca cotizatia ca de nu... Cum era aia cu '' FACI VALURI INTR - UN LIGHEAN"?Mijto e ca Zorici ramane sa -si faca de cap.Poate tine procesul 3, 4 ani mai stii? Asa se apropie si Popescu de 70 de ani , Chirila trece si ea de 65 si voi ramaneti cu buza umflata.Oamenilor de bine ce sunteti!Milosilor!Dupa ce am citit cateva din postarile doamnei cea draguta si romantioasa mi-a venit sa plang . Deja aici e dandiaconescu in direct. Barbatul scrie, nevasta raspunde si invers.

D006

Maine dimineata vin noi acte cu hotiile lui Zorici&comp. !!!  :nono: