Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

1 )  ma ameninti ?
2)  ce relatie sa am cu un om care ma face " javra " ?
3 ) Pe mine nu m-a dat afara dar pe presedintele Prahoveanu DA !
  4) m-au furat prin adaosurile comerciale exorbitante practicate !
5) care este zona ta ?

D006

Citat din: leonard
Citat din: abeja
Citat din: AndreiRNArunci de ce nu ii dai pe fatza minciunile si ..... ce crezi tu ca .... nu e corect?
Dezbate-i acctiunile si subiectele ca un om normal si cu argumente rationle si dovezi. Aruncand cate un rahat pe post doar arati lumea limita ta intelectuala si nu e de mirare ca te ascunzi ca soareci.
Fi BARBAT.
Asta  zic  si  eu ,de ce  nu  zici  d-le  Leonard(Nenciu) ce  ai  facut  dumitale  pt  apicultorul de  acasa  sau  pt  apicultura  Romaniei.Pote  ne  schimbam parerile,fara  suparare.
Dupa cum stii sau daca nu stii soareci au simturile mult mai dezvoltate decat oameni  asa ca stai la locul tau.
Mai ales cand le da cursa de soareci in cap si le sleieste creierul pt ca au poftit la branza.

ALBINUTA

Uite cum minti de rupi! Mai de mult ai mintit ca nu stiu ce adaos au pus la medicamente dupa care ai revenit cu adevarul.'' EXORBITANTE'' ! Exagerezi printr-o minciuna din nou.
NU VEI STI NICIODATA IN VIATA TA SA PORTI O DISCUTIE CIVILIZATA PE NICI O TEMA!

D006

Daca ai o urma de barbatie nu-mi mai "polua" jurnalul apicol si hai sa ne contram doar in topicul  " cenzura pe forum "

D006

Care jurnal..Te-am intrebat dar nu vrei sa ne spui cum ai scapat de LOCA? Am informatii ca in stupina la tine este o dezordine de nedescris.Nu ma mira ca ai patit necazul asta cu boala.
:razz:

D006

Nu ti-e frica de Dumnezeu cand spui acest lucru ?  Nu am avut si NU  am loca. Si ca sa te bucuri si mai mult afla ca tocmai am facut 80 de roi si stupina mea in toamna va avea un efectiv ce cel putin 230 de familii . Nu cred ca daca as fi avut asemenea boala mi-ar fi permis asemenea dezvoltate .
  Am o singura urare : ce-mi doresti tu mie iti doresc  eu tie !
  Aceiasi rugaminte : pentru contre ne vedem la 'cenzura pe forum "

ALBINUTA

Domn Gavrila  pe celalalt forum tu aveai demult sute de stupi si erai la marii profesionisti, pe apicultorii mici ii faceai de toata bafta! CUM?!!!! abia la toamna faci 230 de stupi?!!!mare mincinos trebuie sa fii!! Este foarte clar nu esti omul care trebuie luat in seama.

D006

Azi am picat in plasa provocarilor si nu trebuia , imi cer scuze daca am jignit sau plictisit pe cineva . Cine ma cunoaste stie care este adevarul , nu are rost sa pierd timp raspunzand la fel si fel de aluzii mincinoase si idioate .
   Inca odata cer iertare  si ascult urmatoarea melodie :

[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/d1tpJZ07JSQ[/youtube]

D006

Multumesc pentru urare domnule moderator !

D006

Citat din: Cristian IONITAhai sictir spagar putin a oaie
multumesc !

Cristian IONITA

sa cresti mare
pardon ... deja esti cam mare ... si cam prost pe deasupra

D006

Citat din: Cristian IONITAsa cresti mare
pardon ... deja esti cam mare ... si cam prost pe deasupra
MUltumesc ! Noapte buna ! Spor la miere !

Cristian IONITA

noapte buna ... somn usor ... am auzit ca mirosul de oaie ajuta la un somn linistit si sfoaraitor

D006

Hai sa vedem si albine .
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/uW77-ENgXlw[/youtube]

D006

Tipic romaneste - bateti-va joc de o incercare constructiva de a arata ceva, de a ajuta, de a face ceva pentru altii fara nici un interes. Multumesc domnului Ionita, Albinuta si Leonard ca-mi confirma inca o data "frumusetea si diversitatea" caracterului romanesc. Dar sunteti falsi si murdari si nu o sa ne impiedicati sa facem bine romanilor adevarati. Caracterele se formeaza si se demonstraza prin fapte. Multumim lui Dumnezeu pentru tot ce avem si pentru minunatii prieteni pe care i-am facut prin acest jurnal apicol.Tuturor, multa sanatae, albinute harnice si miere buna!