Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Am dat la club aseara de un formular folosit de uni mai organizati ca mine si poate va este de folos

D006

D006

Citat din: dragos2006Nenciule sa o luam in ordine :
  -acum doi ani am luat faguri de la combinat,
  - Anul trecut am procesat ceara la Etta Bistrita ,
  - Anul acesta am procesat ceatra la APISROM  vaslui
  Am mai cumparat faguri italieni de la firma Teclem  Faget iar acum urmeaza sa bag faguri bulgaresti de la Apiacta.
  Mierea de rapita am vandut-o la APICOLA PASTORAL GEORGESCU , PERSONAL AM PREDAT-O DOMNULUI GEORGESCU  si am primit 7 ron/kg. Atat timp cat mie imi convine pretul nici nu ma intereseaza cine ia comisionul , tot ce ma intereseaza este ca voi cei de la apicola sa nu luati comision pe munca mea , mai bine acei bani ii dau de pomana la niste oameni saraci.  Prefer sa vand mierea mai ieftin dacat sa v-o dau voua care ...
care ce?   Uiti ca faci parte din comitetul executiv al ACA fil Buzau.   Sa-ti fie rusine pt ce scrii aici....Se vede cat de lepadatura esti.
JAVRA

D006

Si pentru ca nenciu nu se satura sa ma injure aici ma injura si pe MP :
Vizualizare mesaj:
De la: leonard
Subiect: re
care ne pupi in cur pe toti?

Cam asa gandesc oamenii care conduc destinele ACA : directori de srl , contabili , merceologi , etc.  mai bine dau mierea la jumate de pret decat sa o dau la asemenea oameni.
   Asa isi respecta membrii , in loc sa ma combata cu argumente vine doar cu injuraturi , atat ii duce capul , pacat ca nici noul presedinte nu ne scapa de asemenea elemente.

D006

Citat din: dragos2006In aceasta perioada o importanta  sursa de cules o reprezinta albastreaua din lanurile de cereale.

Nu  ai o  poza in  care  sa  se  vada floarea  aia  albastra  mai  bine,pt  ca  am  vazut pe  aici  intr-o  zona  de  munte ceva  asemanator.Nu se  chema  busuioc  de  miriste?

D006

Busuiocul de miriste apare dupa recoltarea graului . albastreaua creste in lan.

D006

La mine continua vremea rea , acum nu mai ploua dar este frig pt. aceasta perioada a anului doar 13 grade. In fiecare an dupa salcam 2 vine o perioada cu vreme instabila si rece , poate de luni se incalzeste pt. a putea sa termin stupii de extras si apoi sa plec la Dunare.

D006

uite vezi? de-aia te injur aici pentru ca vreau sa-ti fac jocul.Tu esti omul scandalului si stiu ca fara asta nu poti trai

D006

Mai Lenica mai, tu chiar ai 16 ani sau esti coborat din padure de curand?
Daca ar sti parinti tai ce postezi aici si ce faci crezi ca ar fi mandri de tine?

D006

Citat din: AndreiRNMai Lenica mai, tu chiar ai 16 ani sau esti coborat din padure de curand?
Daca ar sti parinti tai ce postezi aici si ce faci crezi ca ar fi mandri de tine?
Mai ANDREIRANICA stai in banca ta.Esti prea mic pentru un razboi asa de mare.Nici nu stii tu ce zace in curul lui Dragos si gasca lui de la Ramnic impreuna cu liderul lor de la centru ( Buzau).Habar nu ai tu ce au vrut astia si nu le-a iesit.Asa ca  nu mai iau de tine te rog sa nu te bagi.Cei care il cunosc stiu ce -i poate capul si sunt satui pana in gat de minciunile lui.

D006

Arunci de ce nu ii dai pe fatza minciunile si ..... ce crezi tu ca .... nu e corect?
Dezbate-i acctiunile si subiectele ca un om normal si cu argumente rationle si dovezi. Aruncand cate un rahat pe post doar arati lumea limita ta intelectuala si nu e de mirare ca te ascunzi ca soareci.
Fi BARBAT.

D006

Citat din: AndreiRNArunci de ce nu ii dai pe fatza minciunile si ..... ce crezi tu ca .... nu e corect?
Dezbate-i acctiunile si subiectele ca un om normal si cu argumente rationle si dovezi. Aruncand cate un rahat pe post doar arati lumea limita ta intelectuala si nu e de mirare ca te ascunzi ca soareci.
Fi BARBAT.
Asta  zic  si  eu ,de ce  nu  zici  d-le  Leonard(Nenciu) ce  ai  facut  dumitale  pt  apicultorul de  acasa  sau  pt  apicultura  Romaniei.Pote  ne  schimbam parerile,fara  suparare.

D006

Citat din: abeja
Citat din: dragos2006In aceasta perioada o importanta  sursa de cules o reprezinta albastreaua din lanurile de cereale.

Nu  ai o  poza in  care  sa  se  vada floarea  aia  albastra  mai  bine,pt  ca  am  vazut pe  aici  intr-o  zona  de  munte ceva  asemanator.Nu se  chema  busuioc  de  miriste?
Busuiocul de miriste are floarea alba .

D006

Citat din: leonard
Citat din: dragos2006Revin cu problema fagurilor : va prezint un fagure bagat de curand ( se poate verifica in jurnal - are numele Lulacky )  a fost facut din ceara noastra procesata la Apisrom Vaslui , a fost crescut instantaneu si datorita culesului mare si umplut cu miere , acesta de ce este asa frumos ?
Ma da numa minti.Toata ceara voastra, la cei de la Ramnic ati  shimbat-o la Bistrita .La firma Eta.Pe cine crezi ca prostesti tu?
Ti-am mai zis ca sunt cu ochii pe tine si stiu tot timpul ce faci.Daca vrei iti spun si unde ai dat mierea de rapita,si la ce pret si cine si-a luat comisionul la ea.
=D  =D  =D  =D  =D
Asa ca numai reveni tu ca numa  minciuni spui.
stimate domnule leonard,
domnul dragos a procesat ceara la Vaslui, la APISROM.
daca sunteti atent in filmul postat de dragos o sa vedeti, la momentul 3min si 50 sec, cutiile inscriptionate cu sigla Apisrom.
atasez inca o poza pt clarificare.
as dori sa stiu: ce aveti dumneavoastra de castigat afirmand ca dragos si-a facut fagurii intr-o parte sau in alta?
sincer, dragos este un apicultor corect, dar nu suporta nemernicii care isi bat joc de apicultura, sau de patriminoiul apicultorilor romani.
eu personal il inteleg si ii dau dreptate.
la intrebarea dvs "pe cine crezi ca prostesti" raspunsul e acum retoric.
vis-avis de un asa zis razboi, va rog sa clarificati: ce castigati dumeavoastra?
simpatizanti? dusmani?
va urez numai bafta si multa miere.

D006

si poza: