Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: rascanu
Citat din: leonard
Citat din: dragos2006Revin cu problema fagurilor : va prezint un fagure bagat de curand ( se poate verifica in jurnal - are numele Lulacky )  a fost facut din ceara noastra procesata la Apisrom Vaslui , a fost crescut instantaneu si datorita culesului mare si umplut cu miere , acesta de ce este asa frumos ?
Ma da numa minti.Toata ceara voastra, la cei de la Ramnic ati  shimbat-o la Bistrita .La firma Eta.Pe cine crezi ca prostesti tu?
Ti-am mai zis ca sunt cu ochii pe tine si stiu tot timpul ce faci.Daca vrei iti spun si unde ai dat mierea de rapita,si la ce pret si cine si-a luat comisionul la ea.
=D  =D  =D  =D  =D
Asa ca numai reveni tu ca numa  minciuni spui.
stimate domnule leonard,
domnul dragos a procesat ceara la Vaslui, la APISROM.
daca sunteti atent in filmul postat de dragos o sa vedeti, la momentul 3min si 50 sec, cutiile inscriptionate cu sigla Apisrom.
atasez inca o poza pt clarificare.
as dori sa stiu: ce aveti dumneavoastra de castigat afirmand ca dragos si-a facut fagurii intr-o parte sau in alta?
sincer, dragos este un apicultor corect, dar nu suporta nemernicii care isi bat joc de apicultura, sau de patriminoiul apicultorilor romani.
eu personal il inteleg si ii dau dreptate.
la intrebarea dvs "pe cine crezi ca prostesti" raspunsul e acum retoric.
vis-avis de un asa zis razboi, va rog sa clarificati: ce castigati dumeavoastra?
simpatizanti? dusmani?
va urez numai bafta si multa miere.
Domnule Ruscanu nu ma intereseaza unde isi proceseaza Dragos  ceara.M-a deranjat faptul ca el a spus ca cei mai prosti faguri sunt cei facuti de combinatul apicol.Eu  am stat devorba cu foarte multi apicultori(poate peste 150)  si nu au aceiasi parere ca a lui.Eu folosesc faguri de combinat si nu am avut nici cea mai mica problema cu ei .Dragos daca nu i-au convenit fagrii de la o anumita societate  sa nu mai proceseze ceara acolo .Asa mi se pare corect .Dar el a venit aici pe forum si a strigat in gura mare ca cei de la Bucuresti sunt cei mai prosti. Dumneavoastra vi se pare corect cum a procedat?
Cat despre persoana domnului Dragos sa stiti ca am rezerve....eu il cunosc foarte bine si stiu cei poate capul.....El cu gasca de la Ramnic si cu presedintele de la Buzau au alte interese mult mai mari pe care dumneavoastra nu le stiti....
M-am saturat de minciunile lui si a tovarasilor lui.  Excludem de aici pe domn prof.Damian(Un om de mare caracter)
Vizavi de razboi eu nu castig nimic,ci incerc sa mentin asociatia asa cum a fost ea infiintata.Daca  grupului de la Ramnic si a catorva persoane din Buzau le ieseau cartile la alegerile generale (adica iesiea Popescu) astazi ACA din Romania era dezmembrata.
Nemernici care vor sa isi bata joc de patrimoniu sunt cativa.dar se vor elimina singuri daca nu, vor fi AJUTATI sa ne lase in pace.
Nu am nimic cu dumneavoastra ,cu firma dumneavoastra .Din contra ma bucur ca ati putut face asa ceva.Sper sa ramaneti pe piata cat mai mult timp.
Sa va dea dumnezeu putere de munca
Numai bine.

D006

Povestea ACA filiala Buzau
                                            de Gavrila Dragos ,
     Aceasta povestire reprezinta punctul meu de vedere despre evenimentele din ultimii 5 ani de la ACA Buzau.
       In anul 2005 la alegerile organizate pentru functia de presedinte de filiala supervizare de domnul Eugen Zorici pe atunci presedinte  ACA Romania au fost in principal doi candidati : domnul Dan Puisoru sprijinit de oamenii de la Apicola srl ( familia Harpes , Nenciu , etc.) si de ramniceni inclusiv de mine , si domnul Mihai Prahoveanu sprijinit de apicultorii buzoieni si cei de pe valea Slanicului . In urma a doua tururi de scrutin cu peripetii a castigat domnul Prahoveanu pe un curent puternic anti Harpes si Nenciu. Cand noul presedinte si-a ales noul comitet normal ca pe noi cei de la Ramnic nu a vrut sa ne ia in comitet , organizand acest comitet doar cu oameni pe care nu prea ii cunoscuse.
  Dupa o scurta perioada de timp oamenii care l-au sustinut pe Prahoveanu vazand ca nu au nimic de castigat ci doar de muncit in folosul comunitatii de apicultori ( si gratis)  au cam plecat din comitet . In urma unor discutii intre domnul presedinte si grupul de la Ramnic am acceptat ca eu si Puisoru sa facem parte din comitetul ACA filiala Buzau . In urma acestor discutii avute cu domnul Prahoveanu am inteles ce se intampla cu adevarat la SC Apicola SRL  - preturi umflate la toate produsele de care are nevoie un apicultor . Nu mi se pare normal ca la magazinele asociatiei preturile sa fie mai mari decat la alte firme de profil 
  Exemple : pret manopera ceara , pret medicamente , pret rame , pret stupi , pret inventar apicol, etc.

In anul 2009 au loc iar alegeri pentru functia de presedinte unde participa domnul Prahoveanu si un om pus de conducerea magazinului plus Tudorie Ion , bineinteles alegerile au fost organizate in limitele normalitatii - voturile fiind impartite chiar de nenciu ( director apicola ) iar in urma scrutinului domnul Prahoveanu a castigat zdrobitor din primul tur.
  Indiferent cat sunt hulit de anonimi , la votul popular lumea alege apicultorul adevarat si nu oamenii care pur si simplu capuseaza activitatea apicola. 
  Cat priveste treaba cu comisionul la miere se cam zgarie pe ochi deoarece la 12 tone cate au plecat din Ramnic si Largu ar fi luat ceva bani cei de la Apicola dar cum sa mai dau eu miere la Apicola ?  cand chiar directorul acestei firme ma face pe forum "javra".
  Este opinia mea si nu vreau sa ma cert cu nimeni , vreau doar ca apicultorii sa nu mai fie jefuiti la drumul mare.

D006

Citat din: abeja
Citat din: AndreiRNArunci de ce nu ii dai pe fatza minciunile si ..... ce crezi tu ca .... nu e corect?
Dezbate-i acctiunile si subiectele ca un om normal si cu argumente rationle si dovezi. Aruncand cate un rahat pe post doar arati lumea limita ta intelectuala si nu e de mirare ca te ascunzi ca soareci.
Fi BARBAT.
Asta  zic  si  eu ,de ce  nu  zici  d-le  Leonard(Nenciu) ce  ai  facut  dumitale  pt  apicultorul de  acasa  sau  pt  apicultura  Romaniei.Pote  ne  schimbam parerile,fara  suparare.
Dupa cum stii sau daca nu stii soareci au simturile mult mai dezvoltate decat oameni  asa ca stai la locul tau.

D006

Precizare in problema fagurilor :
  Eu am testat faguri de la mai multe firme si astfel am putut sa-mi fac o imagine de ansamblu asupra calitatii , este opinia mea si mi-o mentin.
Cei 150 de oameni de la cate firme au testat faguri ? Si eu daca te tin toata viata pe mamaliga vei spune ca mamaliga este cea mai bina mancare din lume. :nono:
  PS  Nenciule stai linistit  eu oricum va las in pace pentru ca nu mai are rost sa-mi pierd timp cu voi !  Voi ramane un simplu membru  dar cu ochii pe voi.

D006

Citat din: dragos2006Povestea ACA filiala Buzau
                                            de Gavrila Dragos ,
     Aceasta povestire reprezinta punctul meu de vedere despre evenimentele din ultimii 5 ani de la ACA Buzau.
       In anul 2005 la alegerile organizate pentru functia de presedinte de filiala supervizare de domnul Eugen Zorici pe atunci presedinte  ACA Romania au fost in principal doi candidati : domnul Dan Puisoru sprijinit de oamenii de la Apicola srl ( familia Harpes , Nenciu , etc.) si de ramniceni inclusiv de mine , si domnul Mihai Prahoveanu sprijinit de apicultorii buzoieni si cei de pe vslea Slanicului . In urma a doua tururi de scrutin cu peripetii a castigat domnul Prahoveanu pe un curent puternic anti harpes si Nenciu. Cand noul presedinte si-a ales noul comitet normal ca pe noi cei de la Ramnic nu a vrut sa ne ia in comitet , organizand acest comitet doar cu oameni pe care nu prea ii cunoscuse.
  Dupa o scurta perioada de timp oamenii care l-au sustinut pe Prahoveanu vazand ca nu au nimic de castigat au cam plecat din comitet . In urma unor discutii intre domnul presedinte si grupul de la Ramnic am acceptat ca eu si Puisoru sa facem parte din comitetul ACA filiala Buzau . In urma acestor discutii avute cu domnul Prahoveanu am inteles ce se intampla cu adevarat la SC Apicola SRL  - preturi umflate la toate produsele de care are nevoie un apicultor . Nu mi se pare normal ca la magazinele asociatiei preturile sa fie mai mari decat la alte firme de profil 
  Exemple : pret manopera ceara , pret medicamente , pret rame , pret stupi , pret inventar apicol, etc.

In anul 2009 au loc iar alegeri pentru functia de presedinte si participa domnul Prahoveanu si un om pus de conducerea magazinului plus Tudorie Ion , bineinteles alegerile au fost organizate in limitele normalitatii - voturile fiind impartite chiar de nenciu ( director apicola ) iar in urma scrutinului domnul Prahoveanu a castigat zdrobitor din primul tur.
  Indiferent cat sunt hulit de anonimi , la votul popular lumea alege apicultorul adevarat si nu oamenii care pur si simplu capuseaza activitatea apicola. 
  Cat priveste treaba cu comisionul la miere se cam zgarie pe ochi deoarece la 12 tone cate au plecat din Ramnic si Largu ar fi luat ceva bani cei de la Apicola dar cum sa mai dau eu miere la Apicola cand chiar directorul acestei firme ma face pe forum "javra".
  Este punctul meu de vedere si nu vreau sa ma cert cu nimeni , vreau doar ca apicultorii sa nu mai fie jefuiti la drumul mare.
Din informatiile pe care le am la Apicola Buzau pana astazi 31 mai s-au achizitionat 20 de tone miere de rapita la pretul de 7 lei si 9.2 tone salcam la pretul de 10 lei.. Toata mierea a fost platita PE LOC CU BANI JOS. Asta datorita relatiilor foarte bune avute de APICOLA SRL cu apicultorii si cu cei din conducerea combinatului  apicol.  In proportie de 75 % din achizitii mierea a fost luata de la apicultor de acasa sau din teren unde se aflau in pastoral.S-a achizitionat miere nu numai din jud Buzau ci si din Braila si Vrancea(am vazut documentele cu ochii mei)
Cat despre alegeri sa mai taci din gura ca voi si cu Prahoveanu ati schimbat sala pt adunarea generala cu o zi inainte si apicultorii nu au stiut.  Ati adus de la Ramnic cu AUTOBUZUL toate nemurile voastre pe care le-ati facut membri cu o saptamana inainte de alegeri pentru a lua cat mai multi bani pe masura 141.....
Cand apicultorii vechi au venit in sala ea era deja ocupata cu oameni vostrii de la Ramnic .
Oameni din comitet care au plecat si-au dat seama ce se intampla si nu au vrut sa fie partasi la nelegiuiri asa ca v-a cooptat pe voi Prahoveanu oferindu-Va  spatiile de la ramnic.
Puisoru care a fost contra candidatul lui Prahoveanu   la legerile din 2005 in urmatoarea perioada s-a aliat cu Prahoveanu creznd ca ii va da si lui un os daca ies bine alegerile de la Bucuresti.Adica Prahoveanu i-a spatiile de la Buzau si Puisoru si Dragos spatiile de la Ramnic.Dar nu v-a iesit.Asta e.......O sa mai urmeze si alte surprize ai sa vezi.

D006

Cat mai poti sa minti ? unde ai vazut autobuz ? Spune aici la lume CUM TE-AI FACUT MEMBRU ACA IN ZIUA ALEGERILOR ! Pana acum tu te laudai cu masura 141 , cine i-a facut membri Puisoru sau tu ?
Care spatii de la Ramnic ? eu stiu ca acolo este magazinul apicola si o papetarie . Luati voi spatiile ! credeti ca va veti imbogati prin vanzarea lor ? Macar asa si tu nenciule sa-ti cumperi o masina , apropo e ca lumea cand directorul merge cu o rabla si angajatul lui cu o masina bengoasa !
  GATA CU POLEMICA CA AM TREABA !  oricum ti-am acordat destul timp din viata mea .
  Stai linistit ! spatiile nu ma intereseaza , nu vreau sa candidez la nici o functie , nu mai vreau sa pierd timp cu voi , mai bine imi vad de treaba mea.

D006

CE zici tu de atata MIERE ca s-a luat din Ramnic si Largu..Iti spun eu daca tu nu vrei sa spui adevarul
Ati adunat in curte la Puisoru, mierea ta a lui Damian  a lui nea Florica si Puisoru in total aprox. 4 tone pe care i-ati dat-o la Georgescu..  Atata tot
Vezi ca iar MINTI

D006

Nu mai vorbi fara sa stii !! la Puisoru au venit cu mierea si prietenii nostri din Vrancea apoi camionul a mers in Largu unde Prahoveanu a vandut 6 tone de rapitza.

D006

Citat din: dragos2006Cat mai poti sa minti ? unde ai vazut autobuz ? Spune aici la lume CUM TE-AI FACUT MEMBRU ACA IN ZIUA ALEGERILOR ! Pana acum tu te laudai cu masura 141 , cine i-a facut membri Puisori sau tu ?
care spatii de la ramnic ? eu stiu ca acolo este magazinul apicola si o papetarie . Luati voi spatiile ! credeti ca va veti imbogati prin vanzarea lor ? Macar asa si tu nenciule sa-ti cumperi o masina , apropo e ca lumea cand directorul merge cu o rabla si angajatul lui cu o masina bengoasa !
  GATA CU POLEMICA CA AM TREABA !  oricum tiam acordat destul timp din viata mea .
  Stai linistit ! spatiile nu ma intereseaza , nu vreau sa candidez la nici o functie , nu mai vreau sa pierd timp cu voi , mai bine imi vad de treaba mea.
Pana la urma te -ai luat degeaba de Nenciu ca nu este el ......Ai sa te convingi canva de lucrul asta.Sunt cu totul alta persoana  de care habar nu-ti trce prin cap cine sunt
Sunt ca si tine membru ACA dar nu-mi doresc ce-ti doresti tu.Cat priveste polemica nu o mai da cotita ca tie asta iti place sa faci tot timpul
Voi fi cu ochii pe tine si atent la toate MINCIUNILE pe care le scrii aici.
APROPO mai ai LOCA in stupina sau ai scapat de ea?
Spune-ne si noua cum ai procedat sa  invatam si noi de la un mare PROFESOR IN APICULTURA :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

D006

D006

Daca eu as avea sau as fi avut loca  se instaura carantina !!!  Esti prea josnic daca apelezi la asemenea prostii . Culmea ar fi ca tu sa fii Marcel Harpes si eu sa ma fi legat de nenciu ... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  oricine ai fi , nu conteaza ! in veci nu vei fi la nivelul meu .
  Azi am facu o poza frumoasa cu productia de roi de la salcam.

D006

CIOCU MIC LA TINE! V-a facut prahoveanu pe toti! Cam ce v-ati gandit voi sa le faceti apicultorilor cand ati trimis scrisori sa stocheze mierea ca le-o vindeti voi, asta vi s-a intamplat numai voua...Asa ca, nu ati fost deloc BARBATI cum de fapt v-a propus prahoveanu.Numa' el a fost barbat si... v-a facut tocmai pe voi.Bai el a fost militar, el sarac cu duhu nu stie decat sa comande, iar voi ati EXECUTAT ca niste soldatei ascultatori, poate va mareste "GRADUL".

ALBINUTA

Am crezut ca daca a trecut Congresul s-a potolit Ramniceanul Gavrila! M-am inselat.Mare dreptate ai Leonard ,smecheru asta crede ca poate duce de nas pe toata lumea.Candva i se va infunda ca minciuna are picioare scurte.Daca ii citim postarile de pe cele doua forumuri omul isi da singur in cap in prea multe privinte.
Apari tot timpul domnule gavrila cu aberatii si dai drumul la tot felu de minciuni.Urat , foarte urat.Te crezi buricul pamantului dar esti un om neinsemnat si prea scandalagiu.Ai impresia ca poti fi formator de opinie in anumite privinte : pret la miere, stocare miere( la tine foamea a fost in gat si ai dat-o la primu venit) si mai nou fagurii nu stiu cum sunt.Vezi -ti tu de treaba ta ca fiecare apicultor stie care fagure e mai bun si nu produce tu certuri intre producatorii de faguri.Oricum Producatorii isi vad interesul si isi fac treaba lor.

D006

Extractie non- stop la salcam mai ales ca acum a inflorit si cel care a fost afectat de inghet.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/5Myq3BB6lkA[/youtube]

ALBINUTA

Asta ziceam! vezi-ti de apicultura si nu te mai baga cu bocancii in viata oamenilor! Ca intr-o zi cine stie ? Se intalneste munte cu munte da om cu om.
Chiar: dar dumneata ce relatie ai cu astia de la apicola domnule? Sincer te-au furat iti vorbesc urat , te dau afara cand intri prin sediile lor?Hai zi- ne si noua adevarul daca esti barbat? Dar fii SINCER!
Merg si eu la magazinele  din zona mea si clar nu am a le reprosa nimic.Imi convin preturile cumpar nu plec si ne respectam .