Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: catelsa nu uitam ca omul nu este carnivor.
De ce omul  are canini in gura ?

catel

socoteste cati dinti canini avem in gura si fa procentajul :smile:
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

A inceput extractia ...

D006

Echipa feminina la extras.

D006

Stupina fiind langa un sat am profitat de un hambar unde extragem la umbra si fara bazait de albina.

D006

Gazedele noastre : familia Albu Titi

D006

Citat din: dragos2006Stupina fiind langa un sat am profitat de un hambar unde extragem la umbra si fara bazait de albina.
Domnu doctor ce conditii de extras mai bine nu puneati poza . si eu am extras intr-un asemenea loc dar am pus folie peste tot mai ales sus .

filip

Extractie conform normelor DSVA :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Bătrânul

Dragos a reusit sa va pacaleasca !  Nuveteti ca e o poza veche de la inceputuri si gazda e cu "infuzie " care este transfuzie din beciul Domnesc. :rotfl:

Bătrânul

Nu semanam ?

D006

Centrifuga e mostenire de la strastra bunicu acum cind e atita inox ma-ti dezamagit .cu o asemenea apicultura eu unul nu as mai zice nimic , dar ce sa faci VORBA MULTA SARACIA OMULUI ,

D006

Fie de unde o fi fie pacaleala dar ma intreb la ce mai folosesc asamenea trucuri ?eu unul am luat-o de actualitate iar pina la proba contrarie .consider ca aceasta e relitatea .

D006

Stati linistiti am si centrifuga de inox pe 6 rame Dadant reversibila de la ing. Alexandru din Bucuresti . Sa nu uit ! in poza nu se vede nici tava pentru descapacit de inox luata de la Blaj.  :wink:
  La salcam voi face un film cu toate de inox ca sa va linistesc , dar stiti ,  mie imi place ca filmele si pozele postate de mine sa induca controverse. :uimit:

D006

Eu merg dupa "adevaratul standard" UE !  film facut in SPANIA ! urmariti pana la final ! :uimit:
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/XM9EUK91ZWM[/youtube]
   La ei merge ?

D006

Initial m-am suparat ca luam acea centrifuga. Dar cand am vazut cat de usor merge si stiind ca scopul nu era de a extrage ci doar de a debloca cuiburile, am fost foarte multumita fiindca la centrifuga mare nu avem inca motor si e grea la transport , precum si voluminoasa. Totul e de actualitate. Il felicit pe Crinul - si va doresc tuturor un an apicol deosebit!