Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

p2

D006

p3

D006

p4

D006

p5

D006

p6

D006

p7

D006

p8

D006

Citat din: dragos2006Fabrica  APISROM  , un inceput in APICULTURA ROMANA MODERNA . Totul nou inclusiv gandirea .
  Felicitari fratilor Rascanu , numai asa vom reusi sa eliminam capusele dupa spatele stuparilor romani.
   De  ce la Apisrom sunt preturi mai mici la manopera ?
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/fIcPQj58V_g[/youtube]
Pentru carcotasi : la tancul de fierbere termostatul este pus la 300 grade.
Vom continua cu poze !
EPILOG :
         Luni i-am facut , Marti i-am pus pe rame , Miercuri i-am pus in stupi , joi dimineata sunt crescuti chiar daca miercuri si joi au fost zile ploioase . Pt. ca fagurii sunt din ceara 100% si putin mai grosi albinele i-au crescut foarte usor deoarece s-au folosit si de ceara de "imprumut".

D006

Rapita este in forta , pacat ca miercuri si joi au fost zile ploioase iar noaptea este foarte frig . De maine vremea se va indrepta poate vom stoarce si ceva miere sambata.
  Din cauza temperaturii scazute salcamul mai dureaza pana la inflorire , dupa parerea mea mai dureaza cam 10 zile.

catel

asa am crezut si eu ca o sa dureze mai mult pana infloreste salcamul, dar ieri seara mi-am luat zborul de la rapita.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

Cantarul vorbeste , am mai luat teapa si alta data , nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard  :nod:
  Plec la salcam cand am confirmarea ca baga sau nu mai am rapita. La mine salcamul este intarziat , in padure infloreste cam peste o saptamana .

Bătrânul

Am descoperit o asemanare cu albinele mele : CU TOTI SINTEM BETIVI ! :rotfl:  :rotfl:

D006

dar dupa extractie merge si o friptura ! facuta asa la 'blana "

catel

sa nu uitam ca omul nu este carnivor.
paraca o salata cu de toate, + cas sau telemea taiata cubulete+o bucata de carne subtire prajita bine taiata tot cubulete si sa nu fie uitat usturoiul. toate amestecate... ar ramane friptura pe gratatr (din partea mea)

catel

Citat din: BatrinulAm descoperit o asemanare cu albinele mele : CU TOTI SINTEM BETIVI ! :rotfl:  :rotfl:
asta inseamna sa ai sursa de apa, sau daca mergi in pastoral sa traim in timpul lui Vlad Tepes.
la foto ma refeream.