Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: dragos2006Dar te rog intereseaza-te cati bani a bagat spaniolul in afacerea cu albine , bineinteles daca poti.
De  moment  va  dau  un  sfat:
-vin  vremuri  grele
-nu  mai  faceti  selectii
-inmultiti la  greu  familiile  de  albine
-nu  puneti  baza pe  miere
-trebuie  sa  ajungi cu  ori  ce  pret la  1000de  stupi :hi:

D006

Citat din: filipAla are si ceva botci sigur.dupa cum arata :nod:
Corect.
Asa arata si un stup al meu saptamana trecuta si ieri la inspectie am gasit 5 botci pe care le-am facut un roi.
La familie am adaugat rame la construit si o magazie.

D006

Citat din: dragos2006
Eu si Laura va salutam din lanul de rapita !
Iar ati tavalit rapita.
:nono:

Cristian IONITA

@Dragoos & Laurag - confirmati va rog faptul ca centrifuga de inox si mai moderna sta in vitrina in sufagerie (eventual acoperita cu un mileu) ca sa fie aratata la invitati
:rotfl:

D006

Sa traiti bineeee !

D006

Draga Domnule Ionita, te invit la Ramnicu |Sarat, asta ca sa vezi mai bine ce tin eu in sufragerie. Stiu ca n-ai sa vii, pentru ca e nevoie de multa demnitate ca sa dai ochii cu niste oameni pe care ii denigrezi!

Cristian IONITA

Hmmm .... nu stiu ce intelegeti Dvs prin denigrat .... pana una alta foarte putin sau chiar deloc din ceea ce am spus eu la adresa Dvs si a sotului Dvs nu prea s-a dovedit a fi neadevarat, iar daca ne uitam la ceea ce-si permite sa spuna sotul Dvs la adresea mea si a altor colegii .... prea putin are de-a face cu realitatea. Se pare ca in cazul acesta se dovedeste adevarata vorba aceea cu dormitul dupa cum iti asterni.
De vizitat la Ramnicul Sarat s-ar putea aranja foarte usor, eu de fel sunt din Buzau (com Galbinasi) dar ... din pacate sotul Dvs a avut grija sa faca acest lucru aproape imposibil de realizat, nu-mi permit sa fac public modul in care dumnealui isi permite sa se adreseze pe PM si de fapt nici in public nu prea a dat dovada de prea mult bun simt.
PS: cumva la dvs in sufragerie sunt rafturi de carti etichetate? si se practica jocul de carti cu mamaliga si paharul de vin langa?

D006

Daca ai sti ce "meciuri " am avut eu cu Valter si pe MP ai fi zis ca ne luam la bataie cand ne vom intalni  :)  dar realitatea este cu totul alta pentru mine imi este prieten pe viata si cred ca sentimentul este reciproc. :hi:

Cristian IONITA

nu stiu si sincer nu ma intereseaza.
Un om cu bun simt nu prea manaca de unde a scuipat, nu spun ca nu ar exista si exceptii, dar eu cu oameni de teapa ta nu as vrea sa am deaface mai mult decat de la distanta.
Daca mama lui Valter a fost "discutata" in felul in care a fost mama mea, si Valer a mai dat mana cu tine imi schimb total parerea despre dumnealui.

D006

Eu am intins o mana , nu ai decat sa intorci spatele , treaba ta . Daca nu ma provocai , familiile nu mai erau aduse in discutie . Ce sa-i faci m-ai dat afara de pe forumul tau acum nu uita ca aici esti pe terenul meu...
         Si PDL-istii s-au injurat 16 ani cu PSD-istii  si acum sunt frati de guvernare . Eu in viata am invatat doua lucruri :
         - niciodata sa nu spui "niciodata" ,
         - timpul le vindeca pe toate.

D006

Citat din: Cristian IONITA
eu de fel sunt din Buzau (com Galbinasi) dar ...
Daci parvenit cu aere de bucurestean.  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: Cristian IONITA
nu stiu si sincer nu ma intereseaza.
Deci ignorant total.

Cristian IONITA

uite vezi cum imi ridici mingea la fileu sa te "provoc", tu in postul de mai sus minti de cateva ori, stimabile stuparitul nu este forumul meu precum nici acesta nu este al tau, iti arogi merite pe care nu le ai. In plus nu eu te-am dat afara ....
asa ca vezi ce si cum faci cu lingurita aia ca iar manaci ceea ce nu prea ar trebui

Cristian IONITA

@AndreRN - poti te rog sa-mi arati unde anume am sustinut eu ca sunt Bucurestean get beget?
si daca nu te deranjeaza poate explici si de ce ma faci parvenit? macar stii ce inseamna acest lucru?
PS daca ptr tine faptul ca nu sunt pasionat de relatiile intre terte personae este similar cu ignoranta da-mi voie sa ma mir ca pe tine de mai tine pamantul

D006

In zadar incerc un dialog !  cu tine e "munca in zadar" , scuza-ma ca am intrat in vorba cu tine , sper sa nu te mai deranjez ! :hi: