Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Fabrica  APISROM  , un inceput in APICULTURA ROMANA MODERNA . Totul nou inclusiv gandirea .
  Felicitari fratilor Rascanu , numai asa vom reusi sa eliminam capusele dupa spatele stuparilor romani.
   De  ce la Apisrom sunt preturi mai mici la manopera ?
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/fIcPQj58V_g[/youtube]
Pentru carcotasi : la tancul de fierbere termostatul este pus la 300 grade.
Vom continua cu poze !

D006

in nici 12 ore  au ajuns pe rame :

D006

De aici  a inceput totul :

trantorash

Domnu' Dragos, am vazut in albumul de pe sunphoto, Vaslui2009, in ultima poza ca stupii nu au scandurica de zbor. Are vreun avantaj lipsa scanduricii ?
Salutari !
:hi:

stefan1

Citat din: dragos2006
Pentru carcotasi : la tancul de fierbere termostatul este pus la 300 grade.
La ce presiune lucreaza ca sa atinga 300 grade???
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

300 de grade sunt in rezistenta care incalzeste uleiul care la randul sau incalzeste inoxul care la randul sau incalzeste ceara . In final ceara firbe o ora la 125 grade.

D006

Am facut aseara un film la rapita .
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/TymGtXPD17o[/youtube]
         Frumos asfintit de soare !

D006

Oaspeti la stupina din Vutcani  Vaslui.

D006

Asa marchez evenimentele .

D006

In comuna Vutcani am gasit o cultura de roinita , multumesc  Teinegru64 si Marinica !

D006

Culmea destinului este ca ne-am intalnit intamplator la Apisrom , sper ca aceasta intalnire sa fie baza unei lungi prietenii !
   Forumul APIARDEAL  are si aceasta calitate de a apropia oamenii.

D006

Probabil ca destinul a vrut sa imi dea o lectie.Sa nu mai clasific forumistii doar dupa ce scriu pe un forum sau altul.Deabia acum il inteleg si pe Valter. Daca dragos2006 isi anunta vizita la Vaslui probabil nu ne intanleam si asta din cauza crizei de timp liber de care duc mare lipsa in aceasta perioada.Asa a fost sa fie.....intr-un oras cu 50000 locuitori sa ma intalnesc cu Dragos.

D006

Bineinteles ca  nu puteam sa ratez stupina lui Viorel alias FC Vaslui unde lalelele erau pe trecute dar se pregateau stanjeneii si bujorii !

D006

inca in floare :

D006

o poza de la apogeu