Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Culmea este ca odata la 4 ani cineva cu nick legat de albina in acest caz albina proletara ma ia in colimator dar nu este nici o problema . dar stilul albinei proletare seamana cu stilul altui nick care nu mai vrea sa scrie aici .
Despre demeter iti dai seama ca stiam ce este dar nu am vrut decat sa te provoc ca sa-ti recunosc stilul , daca ai sange te dai pe fata si stam de vorba ca oamenii pana atunci nu mai raspund la provocari.
Tu vorbesti despre bio si despre Demeter din auzite pe cand eu am luat contact direct cu aceste lucruri. La noi in tara activeaza firme similare  : Agreco si Ecocert. :hi:

D006

In ultima seara am primit vizita domnului Valter Lang, am facut un filmulet frumos cu cina pregatita.

[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/mGeh1G4REVo[/youtube]

D006

Si  eu , am  un  gust  amar.

D006

Domnule dragos2006,
Am ajuns acum acasa (e ora 4 si AM) si v-am gasit postrea si postarile grijulii.E bine sa te apere cineva cind dumneata nu poti s-o faci.
"albina proletara ma ia in colimator" Gresit.Nu pentru asta m=am inregistrat pe forum(gresala de inceputul anului) ci sa discut cu altii dar imediat ce m-am trezit in fata unui om care le stie pe toate.Mi-am dat seama ca nu e adevarat ce vreti sa pareti. Odata,in urma cu citeva luni ACA si conducatorii erau buni acum se pare ca ei sint rai lumii apicole . Cind sinteti sincer? Ma gindesc la postarea domnului cristi x zorba pe mormintul aca unde se afla adresa http://stuparitul.3xforum.ro/post/2620/ ... 50_de_ani/  in care un fost coleg  nu are cuvinte de lauda.Apropo, de ce ati plecat de pe forumul stuparitul?
Ati trecut apoi prin mai multe subiecte dintre care mi s-a parut ca intreceti masura,nimic clar totul invaluit intr-o aura de mister.
"Tu vorbesti despre bio si despre Demeter din auzite pe cand eu am luat contact direct cu aceste lucruri."Dumneavostra nici nu ati auzit de Demeter pina nu v-am spus eu.Sint dovada postarile.Un lucru care mi-a sarit in ochi este faptul ca stati acasa cu 300 de numere de Romania Apicola si nu aveti timp sa le cititi. Daca nu cititi scrieri romanesti cum ati citi despre bio?Nu mi se pare un lucru de lauda.Gata ca se revarsa zorile si am sa si lucrez.Obosesc sa tot va explic despre mierea bio asa ca nu va mai deranjez, puteti sa va impuneti.
Ca sa nu-si faca o impresie rea despre dumneavoastra si sa par eu cel nestiutor va propun un lucru f usor: un mic concurs care sa arate ce putin stiu despre bio. Acceptati? Un  referat in care fiecare sa scrie ce stie despre subiect: definitie, tipuri de bio,standarde etc.Acceptati? Comunicati prin postare s-o vada lumeaTermenul de depunere zic ca sa aveti timp duminica ora 8 PM,duminica la ora 8 seara.Acceptati?
Sanatate
PS. Daca nu acceptati pentru moment puteti fi sigur ca nu va mai deranjez.

D006

Ati gresit topicul ,aici este doar un jurnal apicol , daca vreti sa ne contram mergeti la capitolul " aici puteti posta orice " la topicul " cenzura pe forum " si acolo puteti sa-mi ziceti orice , oricum nu mai raspund la anonimi. ( majoritatea ne-am dat seama cine esti)
Pe stuparitul nu mai scriu pentru ca cineva imi poarta o ura patologica si m-a cenzurat pentru urmatorii 10 ani (zece ani) !!! :uimit:
pe stuparitul nu poti sa scrii nici macar cuvantul APIARDEAL  sau eurohonig , chestii de ...
La teorie stai bine , cu practica cam ai probleme  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Azi am intrat in posesia unei noi carti de apicultura , cred ca este printre primele din era comunista.

D006

astazi am facut o vizita sumara la stupi , situatia este OK , albinutele sunt pe  puiet.

D006

Mai in detaliu , albinutele asteapta ziua de luni cand intram in forta.

D006

Impreuna cu Valter lang.

D006

In drum spre expozitie , domnul Mates deschizator de drum.

D006

si poza

D006

La vila

D006

miere romaneasca

D006

Dragos  pune  te  rog  ceva  preturi,sa  putem  face  si  noi  niste  comparatii.

D006

Biofach nu se adreseaza direct publicului larg , el este organizat pentru ca producatorii bio din toata lumea sa-si expuna si sa-si vanda marfa la marii comerciati. Personal am gasit o firma din Italia care cumpara salcam romanesc cu 3,2 euro la en-gros. Dar eterna problema a producatorului : nu suntem in stare sa ne unim si sa facem loturi de 20 tone .