Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

oferta din Africa

D006

De ce  nu  faceti  cooperative? Asa ar  fi  mult  mai  usor pt  toti.

D006

unde sunt 3 romani doi sunt gicacontra iar alti doi vor sa fie directori... :razz:

D006

Director  ii  cine  infiinteaza  cooperativa ,iar  cei  care  pun  bani  sint  actionari.

D006

La ce am vazut pana acum pe la cooperative , toti vor sa fie directori dar cand vine vorba sa puna bani se fac ca nu aud.

Bătrânul

Ofer ca aport UN OMOGENIZATOR DE INOX  ALIMENTAR DE 500 litri cu fund dublu si incazire cu aburi sau lemne. L-am cumparat pentru al transforma in cazan de palinca comform normelor europene . Nu am timp si nici chef sa ma implic in aceasta exportul de miere dar daca vreti sa-i pacaliti pe apicultori va rog sa nu ma primiti intre actionari. :hi:  SUCCES

D006

Nici  nu  am  deschis cooperativa  si  deja  va  e  frica de  pacaleala,cazanul  il  primim si  directoru  ar  bea  o  palinca. :rotfl:  :rotfl:

filip

Citat din: abejaNici  nu  am  deschis cooperativa  si  deja  va  e  frica de  pacaleala,cazanul  il  primim si  directoru  ar  bea  o  palinca. :rotfl:  :rotfl:
Asiguri fructele exotice pentru procesare,oricum licoarea se vinde mai bine decat mierea.
Poate reusim o combinatie la 2 litrii de tarie obligatoriu sa cumpere un kg de miere.
Hai sa dam drumul la COPERATIVA :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Bătrânul

Unde sa trimit  camionul ? De la noi din Brasov un transport de 20 tone pina in Germania costa 6-700 eu o casa noua de 100 mp 30000 eu sa tot fie criza. Apropo cit o fi costind o fetita pe centura , Care dintre voi stie ??? :hi:

D006

D-l Dragos!Va multumim pt.activitate si sanceritate depusa pe acest forum.Mai sant si oamen invidios,pe care nu luat in seame

D006

Citat din: BatrinulOfer ca aport UN OMOGENIZATOR DE INOX  ALIMENTAR DE 500 litri cu fund dublu si incazire cu aburi sau lemne. L-am cumparat pentru al transforma in cazan de palinca comform normelor europene . Nu am timp si nici chef sa ma implic in aceasta exportul de miere dar daca vreti sa-i pacaliti pe apicultori va rog sa nu ma primiti intre actionari. :hi:  SUCCES
De amorul artei va prezint un cazan de palinca de ultima ora prezentat la Biofach.

D006

Citat din: BatrinulUnde sa trimit  camionul ? De la noi din Brasov un transport de 20 tone pina in Germania costa 6-700 eu o casa noua de 100 mp 30000 eu sa tot fie criza. Apropo cit o fi costind o fetita pe centura , Care dintre voi stie ??? :hi:
Adunam mierea , la Nurenberg o fetita la puf costa 30 euro.

D006

Se poate  si  asa:fetite  pt  batrinu,licor  pt  Filip,turta  pt  Dragos si palinca  pt  mine. :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Bătrânul

Dle Dragos ! omogenizatorul meu este exact asa numai ca deasupra se afla reductorul si motorul bratului de omogenizare , a fost facuta special pentru preparea si incalzire siropului de zahar la o fabrica de lichior.                           ABEJA  fetitelor le lipseste acelas lucru ca si mie :rusine:

D006

Mai  facut  sa  rid tare  de  tot(pt  batrinu).Dragos  nu  mai  pui  nimic despre  albine,clima.Apropo  la  mine  a  venit vara si  au  inflorit  migdalii asa  ca  pina  la  urma  va  ajung  si  depasesc cu  dezvoltarea  f...albine.