Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Experiment  " Valter" 2009
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/WUI7Z6W8X2w[/youtube]

filip

Dragos  ,daca continui asa in curand o sa te confrunti cu un furtisag de  proportii.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

De ani de zile toti care vad filme facute de mine imi spun de furtisag dar iti spun sub cuvant de onoare ca nu am avut niciodata probleme cu furtisagul . Am si cateva secrete in preintampinarea lui !

valter

Agresive albinele de la valter...a naibii de agresive.
Vezi ca in fata stupului pe care l-ai deschis ai uitat sa dezapezesti.
Fii antena...cu asta m-ai calificat in divizia judeteana, onoare mai nou.
Modificare...a mesajului.
In luna februarie se deschid stupii pentru:
- afi salvati de la deces, o secunda de l=i se pune mancare;
-experimental sa-ti satisfai moftul de a fi intepat.
Altfel ne intanlim in marte.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

In luna februarie se deschid stupii pentru ;
  adaug un nou capitol :  daca esti artist si vrei sa prezinti o colonie la oamenii care nu stiu cum arata o familie in februarie !  :wink:
  Eu am inceput sa fac stiinta nevoit de contitiile de la noi din tara unde cei platiti pentru cercetare se ocupa cu "frecat tiparul " si merg pe rincipiul : daca nu noi atunci cine ? , daca nu acum atunci cand ???
   Imi plac la maxim albinele agrasive , sunt pe caracterul meu si dau al naibii de multa miere !   :hi:

D006

Am si cateva secrete in preintampinarea lui !
Vad ca mai nou uni veniti numai cu ceva secrete aici dragos in alta parte la introdus matcile maximus si tot el mai are si la acid oxalic ,mai are si pupemea si poate mai sant dar eu va spun cai mai usor sa spui ca ai un secret decat sa spui altceva ce se poate dovedi sau ce alti au facut.HAI FRATILOR IN SUFERINTA SPUNETI SI LA ALTI NU NE LASATI IN CEATA CRED CA TOTI VREM SA INVATAM. Va salut si astept un raspuns daca il aveti.

D006

Domnu Liviu aveti perfecta dreptate !  toti umblau cu secrete , de ce sa nu am si eu secrete ??? dar eu le comunic la oamenii de buna credinta !

D006

Da si aceasta este o meserie ca si oricare alta si se spunea ca,, meseria se fura nu se invata 'si intradevar multe lucruri sant mai greu de explicat  dar totusi cea ce se poate si stim sa incercam sa invatam si pe alti sa nu tinem aceasta meserie asa de secretoasa cum o tineau cei dinaintea noastra pentru ca acum avem internet si informatia se raspandeste repede iar daca ceva nu vrem sa dam mai departe mai bine nul punem in discutie pentru ai face pe alti curiosi sau numai asa de dragul unor cuvinte puse pe internet.

D006

Nu vedeti ca da bine pe net sa ai un aer de secretomanie , pari mai smecher , mai versat ...  vorbe !
   Eu am obiceiul de a citi multa literatura apicola si in aceste lecturi am gasit multe texte importante despre prevenirea si eventuala prevenire a furtisagului . Poate vom avea timp sa discutam si acest subiect . dar nu uitati ca furtisagul este un fenomen natural si care nu se produce intamplator.

ilalexandru

Domule Dragos inca o data de ce nu strangeti familiile de albine? Parca erati pe principiul de a avea familiile stranse cat mai bine.In ultimul filmulet, aveti cel putin o rama goala din cele 4

D006

Filmele au fast facute unul dupa altul , cum imi fac timp si vremea imi va pemite voi face aceasta operatiune.

D006

Numi fac probleme cu furtisagul nam avut niciodata un furtisag asa mai mare ceva mai marunt am avut dar sa rezolvat si nu- mi este frica de asa ceva si acum am urdinisurile larg deschise ,da acum ce sa zic sa fiu si io mai la .... am si eu secretele mele umblu mai rar la ei si cu mare atentie ce las dupa mine sa nu ma stie nimeni.

milu56

Citat din: dragos2006In luna februarie se deschid stupii pentru ;
  adaug un nou capitol :  daca esti artist si vrei sa prezinti o colonie la oamenii care nu stiu cum arata o familie in februarie !  :wink:
  Eu am inceput sa fac stiinta nevoit de contitiile de la noi din tara unde cei platiti pentru cercetare se ocupa cu "frecat tiparul " si merg pe rincipiul : daca nu noi atunci cine ? , daca nu acum atunci cand ???
   Imi plac la maxim albinele agrasive , sunt pe caracterul meu si dau al naibii de multa miere !   :hi:
Am  2 stupi agresivi,daca vrei i-ti dau matcile de la ei ca vreau sa la schimb,desi este o albina foarte rezistenta si foarte harnica,tot le schimb,nu i-mi plac stupii agresivi.

D006

D006

cred  ca nu sti ce vorbesti despre furtisag sau chiar nu sti ce este , las-o mai moale  :hi: