Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

pentru dedu   
polen de la potbal alun :hi:

D006

Dar chiar nu mai vine nimeni cu un film !!!!  chiar sa fiu eu singurul care am acest curaj ?
  Sa vedeti cand voi scrie istoria ACA !!!!

bucovineanu

Citat din: dragos2006Ved in postari multe mesaje cu mascote care rad ... nu uitati vechiul proverb care spune ca cine rade la urma rade mai bine ... :nono:
Dragos a trecut la amenintari :)  :) E cazul sa intervina moderatorii? :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

puiu

Intre Suceava si RM-SARAT e o distanta de... nu spun de ani... Respect!

puiu

Daca este de INOX  e de folos pentru apicultori! :hi:

D006

Cica pe vremea lui Ceausescu unii aveau o dunga rosie in buletin , asa am auzit !

D006

Citat din: romikele@puiule, nu umbla cu cloşcării  :)
Toată lumea ştie că de la Suceava la Rm. Sărat sunt câţiva kilometri de cale ferată, şi deasupra "multă sârmăăăăăă!!!" :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Adica...asa ?

D006

Ieri 26 februarie am avut o zi excelenta la stupina iar albinele au inceput ca aduca  polen in cantitati vizibile in rama. Caratul de polen s-a declansat pe la ora 12:30 si a tinut pana la ora doua.
  La cantar am inregistrat o scadere de 800gr. , am restrans cuiburile si am completat cu serbet.

orbanstefan64

in cit  timp a scazut 800 gr

Bătrânul

Citat din: dragos2006Ieri 26 februarie am avut o zi excelenta la stupina iar albinele au inceput ca aduca  polen in cantitati vizibile in rama. Caratul de polen s-a declansat pe la ora 12:30 si a tinut pana la ora doua.
  La cantar am inregistrat o scadere de 800gr. , am restrans cuiburile si am completat cu serbet.
Daca scaderea de 800 grame intro singura zi este adevarata nu se bateau ??? :uimit:

filip

Dragos i-mi e simpatic.
Nu e posibil ca un stup sa scada sub 800g decat daca e furat.
Dragos are o intuitie buna cand spune ca nu fura albinele lui ,cred ca e si adevarata.Din pacate stupii care beneficiaza de papa bun sunt in vecini.
Verifica cu faina spre seara.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

ApisAntim

daca a fost un zbor puternic de curatire si au facut curatenie exemplara in  stup exista posibilitatea sa scada 800g ,nemaipunand la socoteala si eliminarea surplusului de umiditate din stup. La mine stupul de pe cantar a scazut  cu 5 kg  din octombrie si pana in prezent .Va doresc o primavara cu mult soare  :hi:

filip

Dragos a beneficiat de cateva zile calduroase,vezi filmul din 22 feb,stimularile ,turta,etc .
Chiar daca albinele consuma miere ea se reflecta in grame ori kg in ramele cu puiet.
Daca a fost de 800 g pe luna e ok,daca a fost pe zi :roll:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

ApisAntim

numai el poate lamuri dilema :hi:

puiu

Cica sau Gica,cine v-a spus acel adevar despre persoana sa? :hi:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: