Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Abia ieri am pus serbetul  :uimit:  Cum este reteta lui Gica ? La tine albinele zboara regulat de le dai sirop sau numai pregatesti ?

milu56

Citat din: dragos2006Vineri si sambata se anunta vreme frumoasa . Cine vra miere la larapitza e timpul sa se apuce de meserie .
  Acum produc la greu sirop dupa reteta lui Gica Romanescu in care adaug protofil si Bee - feed , a rezultat un produs excelent si sunt convins ca albinele il vor consuma cu placere . mai ales acum cand albinele simt ca trebuie sa puna matca la treaba. la fal ca si la om care cand mananca o friptura si bea un sprit alearga femeia prin toata ograda.  O vorba populara spune asa " cu ridichi si cu salata nu mai vezi p..a sculata " .
Acest preparat este ca un vin foarte bun,dupa care daca bei o butelie ti se face p..a cum e osul,dar daca bei 2 butelii ti se fac oasele cum ii p..a,asa ca atentie la administrare.SUCCES!

dedu

http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

cum.... circulau bine cu totii ?
ma!..gandeste si apoi scrie...ar trebui inventata amenda pt prostie...
:zzz:

Bătrânul

Citat din: XXLcum.... circulau bine cu totii ?
Nu te lua de prietenul meu: si la mine tot asa in intersectie prioritate de dreapta ,in sens giratoriu prioritate de stinga  :limba:  ah se mai incurca daca ai folosit prea mult protofil la turta :rotfl:

D006

Brea nea xxl cand o sa postezi si matale ceva de apicultura si nu o sa mai stai pe margine sa te dai smecher cu replici la adresa unor incepatori ?

D006

Citat din: dragos2006Brea nea xxl cand o sa postezi si matale ceva de apicultura si nu o sa mai stai pe margine sa te dai smecher cu replici la adresa unor incepatori ?
dk vrei sa incurajezi prostia...treaba ta
eu nu pot ..si nu suport ..
numai bine!

orbanstefan64

Citat din: XXLcum.... circulau bine cu totii ?
incet ca zgirii mobila :hi:

stefan1

Citat din: deduAzi dupa ce am scris aici am mers din nou la stupi,mo intepat prima albina pe anul asta:):):)
Cred ca nu te-a intepat de unde te tii in poza de avatar. :rotfl:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

dedu

Citat din: stefan1
Citat din: deduAzi dupa ce am scris aici am mers din nou la stupi,mo intepat prima albina pe anul asta:):):)
Am si schimbat poza,am avut poza si pe mes si mi-o mai zis cineva asta :rusine:  :rusine:  :rusine:
Observ ca multi fac observatii personale asa ca nu voi mai posta numai voi citi de acum!!!
No servus :roll:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

orbanstefan64

lasa nu fi asa suparacios doar mai glumim fiecare .
stai aici cu noi si posteaza mai departe ca i ti merge mintea :nod:  :nod:  :nod:  :hi:

prisecarul

Citat din: dedu
Citat din: stefan1
Am si schimbat poza,am avut poza si pe mes si mi-o mai zis cineva asta :rusine:  :rusine:  :rusine:
Observ ca multi fac observatii personale asa ca nu voi mai posta numai voi citi de acum!!!
No servus :roll:
posteaza in continuare dedule!
aici nu suntem la proba de romana de la bac!
cine nu intelege ceea ce vrei sa spui, inseamna ca are o problema!
glumele fac parte si ele din viata de apicultor si mai descretesc fruntile in unele momente!
asa ca "tot inainte"!
toti gresim, dar uneori este mai usor sa vezi greseala altuia!
c-asai la noi!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

marian sima

Salutari.Nu inteleg de ce atita galagie pentru niste cuvinte puse mai in graba uni sint mai atenti la greselile de ortografie decit la situatiile anormale din familiile de albina.A gresi e omeneste fiecare gresim inclusiv eu le mai stilcesc poate din graba sau poate chiar din greseala .Si Eminescu a gresit in Luceafarul cind a scris cobori in jos si sint multe alte exemple chiar din ziua de astazi ,sa ne uitam la esenta si cu toti am inteles ce a vrut sa spuna Dedu acolo. :nod:

D006

Azi am facut revizia sumara si am vazu ca iarna grea a lasat semne , consumul de hrana a fost mare si trebuie luate masuri'
  In imagine o familie in pragul colapsului :

CRISTI M

Asa am gasit si eu astazi vreo 7 la numar , aveau puiet pe 2 rame in proportie de 70% dar miere  :roll: