Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

o mica mare diferenta in comparatie cu parioada din acest an :nod:

filip

Am depus dosarul in Noiembrie pentru subventia la 100 fam,am predat o tona de miere,Azi am fost la BCR si erau in cont 500 roni de la APIA cum nu am de incasat alti bani cred ca se dau esalonat banii de subventie pe 2009.Ministrul a zis ,pana la finele lunii FEBRUARIE se achita subventiile pe dosarele depuse in 2009.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

orbanstefan64

eu tot ieri i am primit toti 1870

D006

Valtere esti in bani !!!!

bee_lover

mie mi-au trimis scrisoare ca si domnului Valter, cum ca s-au terminat fondurile, nu cred ca mai primim banii :smile:)

D006

Trimiteti un mail la ministru agriculturii in care explicati situatia , nu uitati sa scrieti si un numar de telefon , in scurt timp veti fi contactati si vi se vor da explicatiile de rigoare .

ALBINUTA

Scrisorile de la APIA prin care ati fost instiintati ca nu mai sunt fonduri au fost trimise ptr ca asa au primit nota de la APIA centrala,insa acum spun sa fie toata lumea linistita ca vor intra banii integral la toti restantierii in februarie si martie.Am sunat la APIA Bucuresti pentru a informa si noi apicultorii de la filiala .M-am gandit ca e bine sa aflati si dvstr.

D006

Citat din: bee_lovermie mi-au trimis scrisoare ca si domnului Valter, cum ca s-au terminat fondurile, nu cred ca mai primim banii :smile:)
- Probabil pt. cei cu mai multi bani in cont le mai trimit cate o sccrisoare.

bee_lover

Stati linistit ca nu am bani multi si pot pune pariu ca dumneavoastra aveti mai multi  :hi:

D006

O sa vina si ei bani dar ei aveau pregatite scrisorile inainte de a se aproba aceasta transa de bani.

dedu

http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

valter

I-mi planificasem sa cumpar o rulota in care sa-mi fac laboratorul de transvazari, acu daca vin banii mai tarziu am sa-mi cumpar o rulota de zahar, pentru hranirea micronucleelor.
Ar fi fost mare pacat, 5000 ron fac toate toalele si facturile pe 2010.Sau o noua excursie laMonpelier la Misel Mamud la stupina.
Ma visez noaptea orbecaind prin  la Grand Motte si cautand pontonul de pe care am plecat in croaziera.
Sa vina primavara odata sa-mi schimb graficul de vise, de reula visez planuri de munca; descapacit, bidoane pline, transvazari, stolonari...
Vise taica, vise.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

filip

Azi am sunat la APIA DEVA,am primit un raspuns dezamagitor.
Din 2ooo Roni a-ti primit 510 Roni,cei care au depus dosare in Decembrie nu primesc nimic.
Asta-i guvern?
Sa nu respecte ce-i scris negru pe alb?
Unde e ACA care reprezinta interesele apicultorilor?
Ei au fost cu idea sa lege apicultorii de procesatori.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Filip azi ai pus o intrebare filosofica : Unde e ACA care reprezinta interesele apicultorilor?
   Cred ca mai bine ai da raspunsul la intrebarea : Cine este azi ACA ?

D006

Vineri si sambata se anunta vreme frumoasa . Cine vra miere la larapitza e timpul sa se apuce de meserie .
  Acum produc la greu sirop dupa reteta lui Gica Romanescu in care adaug protofil si Bee - feed , a rezultat un produs excelent si sunt convins ca albinele il vor consuma cu placere . mai ales acum cand albinele simt ca trebuie sa puna matca la treaba. la fal ca si la om care cand mananca o friptura si bea un sprit alearga femeia prin toata ograda.  O vorba populara spune asa " cu ridichi si cu salata nu mai vezi p..a sculata " .