Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Stii bine ca eu nu am nimic cu voi doi , la urma urmei sunteti simpli angajati si ca orice om tineti la bucata de paine castigata . Eu am ce am cu conducerea centrala de la Bucuresti , si fie vorba intre noi , nici voi nu-l aveti la suflet pe Fetea.

valter

ma... cand ma inervez i-mi pierd ratiunea... si de ce:
-in Romania sunt putini cei care au tupeul(eu nu-l am) sa tina 500 de famelii, poate si peste, sub ei restul sunt pinguini -inclusiv eu, in special eu;
-aceste persoane(care lucra sute de stupi) si-au asumat conducerea corecta a unor organizatii locale ale ACAr si implicit au pus la indoiala pozitia impostorilor cu zece lazi(in curtea ACA)cu     scopul de a nu disocia puterea    organizatiei centrale;
Conduceti voi ''pinguinilor'' inca 50 ani, posesori ai facturilor fiscale, producatori de vise in apicultura romana, iar la bilantul din 2020 sa nu va asteptati la ...bine.
Sa dea Domnul bine.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

ALBINUTA

Te inseli dragos ff tare. Dl Fetea este vreti nu vreti Presedintele ACA ptr. cel putin urmatorii 4 ani!A fost ales democratic si este un om demn, radical  si toti subalternii il respecta pentru ca asa este normal sa faca un subaltern.Si mai stii ceva? Nu va vinde ACA pentru nimic in lume, vorba d-lui valter  sau s-o dea pe mana unor asociatii mafiote.
Si fii atent nu i-am luat apararea ci am spus inca o opinie de a mea sa nu-mi sari la gat.
Atat am avut de spus iti dores si tie si altora de aici multa bafta si miere cat de multa ca de fapt asta ne va bucura pe toti, fie apicultor, fie comerciant, fie procesator.

D006

Tu  ocolesti raspunsul la intrebarea mea !  pe cine puneti presedinte la Buzau ?

ALBINUTA

Nu ocolesc raspunsul dar nici nu ma intereseaza subiectul.Am o scarba de subiectul asta...am acumulat atata scarba ca ..e bine sa inchidem subiectul aici.

D006

Ai dreptate , si eu am acumulat scarba  , numai ca la mine e simplu sa scap de ea deoarece eu nu am castigat nimic de pe urma ACA si nici  nu castig . dar voi sunteti legati de ACA deoarece de acolo va castigati existenta si trebuie sa ramaneti cu scarba in suflet . Eu voi ramane membru la ACA numai cu 5 familii de albine doar ca sa particip la adunari generale sa ma mai distrez si eu din cand in cand.

balanescuadrian

Citat din: ALBINUTAAuzi domnule ce interese mari trebuie sa ai sa platesti pe unu dn buzunar cand acolo este macar o persoana cu care poti discuta si asta chiar iti spun in cunostinta de cauza ..
dau un raspuns ..si apoi inchei discutia fara a lua apararea nimanui
cand a fost ales presedintele ACA Buzau una din conditii a fost ca sa se angajeze un om la sediul asociatiei! a fost angajat, dar  s-a ramas fara fonduri, ptr ca oamenii nu se inscriau  in spate ci in fata ca era mai ieftin! asa ca in speranta ca va recupera banii a platit 2 luni din buzunarul propriu..apoi a renuntat si a trimis omu acasa!  e tot ce stiu ..e o poveste plauzibila!
butoaie pline la toata lumea

ALBINUTA

Citat din: dragos2006Ai dreptate , si eu am acumulat scarba  , numai ca la mine e simplu sa scap de ea deoarece eu nu am castigat nimic de pe urma ACA si nici  nu castig . dar voi sunteti legati de ACA deoarece de acolo va castigati existenta si trebuie sa ramaneti cu scarba in suflet . Eu voi ramane membru la ACA numai cu 5 familii de albine doar ca sa particip la adunari generale sa ma mai distrez si eu din cand in cand.
OK!

ALBINUTA

Domnule Adrian o sa inchei si eu discutia precizand  ca asociatia incaseaza cotizatii numai la birourile din spate, niciodata in fata cum v-ati exprimat dvstr.semn ca nu prea stiti cum stau treburile.S daca e asa plauzibil de ce atunci la cel platit din buzunar s-au dus vreo cativa cetateni si la filiala au platit cam vreo 300 cotizatie.Diferenta era de vreo 0,30 de lei/fam.Trage dumneata concluzia daca era 0,80 de bani acolo si 0,50 de bani la filiala oamenii chiar nu s-ar fi dus la omu acela platit din buzunar?Se pare ca majoritatea nu a fost de acord cu conditia aceea impusa ..sau cine mai stie...am vrut cumva sa lamurim aspectul.Dar cum fiecare privim altfel lucrurile e mai bine sa incheiem subiectul pentru ca lumea e asa de mica..

balanescuadrian

am un prieten care a accesat 141, trebuia sa se inscrie intr-o asociatie, asa ca .. trebuia sa aleaga intre "in fata" sau  "in spate", ptr ca i s-a parut mult conditia de a plati 100 roni inscrierea + cotizatia... a mers in fata! cred ca mare parte au procedat la fel!  ...asta este!! 
corect..conditia de 100 roni a fost greu digerata!... mergem mai departe!
:hi:

D006

Am primit pe surse vestea ca si anul acesta se va acorda subventia de 20 lei pe familie !!!

filip

E clar,voi aveti o problema personala        si   gasiti forumul     un    loc de   tavaleala.Nu cred ca e corect sa asiste un intreg forum la disputa dintre voi.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

E ....jurnal personal...privat...secret...cu poze personale :smile:....se poate orice aici...harem.....destrabalare.....mangaieri pe burta....
Ce faceti acum ???...banati sau stergeti posturile lui dragos...balanescuadrian si albinuta ???....
Sunt doar curios....
Promit ca nu mai intervin :smile: :smile: :smile:
Deja sunt sfant....

D006

Citat din: filipE clar,voi aveti o problema personala        si   gasiti forumul     un    loc de   tavaleala.Nu cred ca e corect sa asiste un intreg forum la disputa dintre voi.
Tocmai din acest motiv se cheama forum !!! sa vada si sa participe toti , bineinteles cu postari in limita  bunului simt.
  Fullfit parca mustata ta seamana cu mustata unui prieten al meu !

D006

Tu tii socoteala la toate mustatile ? Totul e ....public...asa ca nu va jucati ....ca nu castigati in nici un fel.
Somn usor...