Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Priviti si cateva standuri:

D006

Am luat si sarma de inox la un pret cred eu mai bun decat anul trecut

D006

Viitorul familiei, intre potentiali clienti!

D006

Domnule Viorel, regret ca nu v-am intalnit, dar am stat destul de putin. Poate reusim sa ne intalnim in acesta vara. Oricum vom tine legatura. Succes mai departe cu targul si multa sanatate intregii familii!

D006

De aici am luat sarma

D006

Pretul era acceptabil si faceau si livrari la domiciliu.

stefan1

Multumim, Laurag, pentru informatiile si pozele prezentate. Si ... ai grija de viitorul Apiculturii, ca e promitator.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

:smile: Baietelul cel mare nu a putut merge si a fost suparat ca nu l-am postat si pe el pe pagina. Urmeaza , daca sunt harnici sa-i pozez pe amandoi.

D006

George este dansator

D006

Iar Stefan e fotbalist.

PricopArthur

Sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi! Si sa isi intreaca parintii!
Miere multă şi inimă curată!

D006

gore

D-l Dragos nu a fost la Târg?
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

In aceasta dimineata m-am intors de la Nurenberg de la targul Biofach, stiam ca este cel mai mare din lume dar nu asa imens , un singur pavilion este cam cat 1,5 magazine Carfur , inmultiti cu 10 pavilioane si rezulta un spatiu expozitional cat 15 hipermarketuri de la noi si totul pentru o singura sectiune din alimentatia omului ; BIO.

D006

Citat din: BatrinulIeri am pus prima portie de turta . Compozitie 90 % zahar macinat 9% inlavit (lapte praf vitaminizat pentru vite ) un pic de teramicina+multiminerale ( din ala pentru gaini ) + mult suflet (de la mine). Ce ziceti?
Am ramas socat cand am citit textul de mai sus mai ales ca este scris de un om cu pregatire deosebita.  Nici sa nu va mai ganditi sa dati antibiotic la albine , treaba dv. daca vreti sa mancati o miere otravita dar fara sa vreti ne puteti nenoroci pe toti cei care luptam, pentru miere curata.  Nu uitati ca un gram de antibiotic strica 100 de tone de miere . La Biofach s-a anuntat ca Brazilia este exclusa de pe piata pentru doar 3 tiruri contaminate cu antibiotic , Un singur gram de antibiotic ajuns in bio poate scoate Romania de pe piata.
   Nu- mi vine sa cred ca in Romania lui 2009 se mai da inca antibiotic la albine !!!!
:sad:  :sad:  :sad: