Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

gore

fila 5
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gore

ultima
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

M-am intors de la alegeri , culmea , mai exista speranta , intr-o sala dominata de oamenii lui Zori cand s-a votat secret oamenii aau ales dreptatea , Domnul Mihai Prahoveanu fostul presedinte a fost reales cu unanimitate de voturi invingand din primul tur omul srl-ului si inca un gica-contra cu 98 de voturi din 169 exprimate.

D006

Am fost aproape pt. ca altfel mafia  ne asteapta la cotitura sa ne rupa inca 4 ani

D006

Speram ca la alegerile generale sa dea Dumnezeu mintea romanului cea de pe urma si sa avem in sfarsit un presedinte care sa ne reprezinte si pe noi amaratii care bem apa calda pe camp cand muncim la stupi si nu stam in birouri cu aer conditionat sa ne luam " para indarat' pe seama bietului stupar. :hi:

D006

sala a fost arhiplina de oameni interesati de apicultura si au dat un semn clar pentru intereaga tara ca este momentul schimbarii si in sfarsit sa scapam de mafia celor 15 ciocoi (tovarasi )care ne rup de la Bucale.
Strangeti randurile pentru ca se ivesc zorii si pe ulita stuparilor si apun zorii pe ulita lu Zoro- Zorici.

ilalexandru

Si pe cine a-ti vedea dumneavoastra presedinte?

D006

Am cunoscut personal pe majoritatea candidatilor , dar dintre ei se detaseaza doi care sunt oameni de mare caracter si singurii in masura sa salveze ce a mai ramas din ACA : domnul ing. Popescu , om de mare onoare si foarte bun apiculltor si doamna Chirila , o femeie cu sapte vieti si foare buna organizatoare , eu unul imi plec capul in fata amandurora , RESPECT !
Discutiile despre alegeri  le continuam la  http://apiardeal.3xforum.ro/viewtopic.p ... 08&p=5

ilalexandru

Eu va spun un singur lucru: viitorul presedinte ACA o sa fie domnul Moraru Petru. O fi bine, o fi rau....

D006

Cand si unde si cum desfasoara alegarea?Nu participa toti apicultorii din tara?
Cunoastem si noi pe Dl.Profesor Popescu,intradevar bun apicultor,care cunoaste doleantele noastra si poate ne va reprezenta la Parlament.

D006

Zorici a faurit un sistem in care apicultorii sa nu-si poata exprima parerea si sa voteze in general doar oamenii lui.
Noi apicultorii de rand putem participa doar ca observatori.

D006

Va salut si numai bine , in aceasta seara plec la targul Bio de la Nurenberg , unde Romania va prezenta in cea mai mare parte miere de albine.
  Vrea sa vad pe viu cat costa mierea acolo , vin si cu poze ca sa nu mai vorbim din zvonuri. :hi:

CRISTI M

Va rog sa faceti si ceva filmulete .

D006

Drum  bun  si  sa  va  intoarceti  cu  bine. :hi:  :hi:

D006

Este ora 8 si au ajuns la Arad. Dragos m-a pus sa-i tin locul pe forum :wink:. Chiar daca el are parte de toata distractia, va spun sincer ca abia astept sa merg la Campina.O sa iau stumfii si mergem la cumparaturi apicole de primavara.