Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Citat din: filip
Citat din: ioanardelean55Parerea mea e ca toata vina o poarta Varoa .
mai faca diaStupul atacat puternic de varroa,dispar in prima faza albinele in camp{sa zburat mult in toamna}si nu apuca sa ree .
Parerea       mea =D  :sad:
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

sfantul spiridon

Citat din: BatrinulFilip tu daca am inteles bine TU faci stuparit prin CORESPONDENTA.... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
tinere! te ti de glume..las' ca te baneaza el filip, atunci sa vezi....aproposito, domnule administrator....e duminica seara....ardem de nerabdare....da-ne un raspuns...
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

filip

Ok,sa sti ca nu te condamn,poate iti este ceva de folos din postarile mele.
Tot binele din lume  si bafta multa!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

sfantul spiridon

benq dc c 1050 10 mega nu stiu ce -draci-
card 128 mb secure digital

sfantul spiridon

Citat din: BatrinulFilip tu daca am inteles bine TU faci stuparit prin CORESPONDENTA.... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
chiar acum am vorbit pe privat cu romikele ...mi-a comunicat ca trebuie ca toti apicultorii care au cont aici trebuie sa-si declare averea cu declaratie pe propria raspundere si poze doveditoare.....eu m-am gandit ca dumneata sa incepi a ne arata si noua cum sta treaba...ca sa ne dai curaj...termen 24 de ore!

Bătrânul

Citat din: sfantul spiridon
chiar acum am vorbit pe privat cu romikele ...mi-a comunicat ca trebuie ca toti apicultorii care au cont aici trebuie sa-si declare averea cu declaratie pe propria raspundere si poze doveditoare.....eu m-am gandit ca dumneata sa incepi a ne arata si noua cum sta treaba...ca sa ne dai curaj...termen 24 de ore!
Stiu de aceasta dispozitie dar:  JUR CA AS SCHIMBA CU TINE ASA PE NEVE  FARA EZITARE ( bineinteles totul : banii , ANI, scula ) fie ce o fi.  :rotfl:  :rotfl: poze doveditoare cred ca nu sint necesare :rusine:

D006

Tot omul care trece de 30 de ani spune : de ce nu mai am 16 ani cu mintea de acum !!!
   In fiecare zi trebuie sa intelegem ca Dumnezeu este deasupra noastra iar noi suntem doar niste trecatori prin viata iar in clipa in care murim luam doar amintirile cu noi .

bucovineanu

Daca ar fi posibil multi am proceda la fel ca Batranul. :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Dupa experienta cu her Dobre in curand va voi prezenta un alt mare procesator : Victor Mates , sa vedem atunci care useri vor deveni anonimi sa ma injure !

viorel55

Fotografia de mai sus  este facuta la masa festiva  de aseara,la Campina

D006

A fost o seara MINUNATA !

D006

Sorin Panait :

D006

Valter degustand fagurii de la Batranul :

filip

"am scris la pagina personala cate ceva pentru ca si domnul ardelean m-a intrebat acolo cate ceva....nu mai reiau dar spun in mare...nu am tratat stupii chiar foarte bine cu varachet, apoi nu am avut destula hrana (daca vedeti, venisem cu o cutie cu serbet)...albinele au murit de foame...in toamana, tarziu, puteti observa pe poza, am bagat trei rame cu miere dimineata si nu seara...din pacate a fost o zi calduroasa si au facut furtisag...apoi am gasit si un cuib de soareci...ce ziceti....am facut tot ce imi sta in putinta sa-l omor nu?.... nu-mi mai merge aparatul...imi scrie eroare cartela...am vorbit despre acest aspect legat de aparat cu romikele ce pana la urma nu mi-a mai raspuns, exasperat de cat de ingust sunt in privinta tehnicii moderne"
E problema ta ce crezi.
Dar albinele moarte de foame nu au burdihanul plin si sa imprastie fecale peste tot,pot sa acept ca soarecele le-a terorizat dar nu povestea ca au murit de foame
:)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

sfantul spiridon

bine, eu dau un diagnostic si dumneata imi spui daca asta vederile noastre coincid sau sunt diferite....1diareea
                                     2hrana
                                     3soareci