Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

filip

Citat din: sfantul spiridonbine, eu dau un diagnostic si dumneata imi spui daca asta vederile noastre coincid sau sunt diferite....1diareea
                                     2hrana
                                     3soareci
Diaree din cauza soarecilor,in stup trebuia sa mai fie miere,altfel albina nu ajungea deasupra ramelor sa murdareasca ramele.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Atmosfera placuta

D006

Aveti mare atentie cu cine va asociati si cu cine faceti afaceri !

D006

Nu pot sa inchid calculatorul fara sa amintesc ca azi am avut de invatat de la cei mai buni in cresterea albinelor si in procesare .

D006

La Batranu prispa :

D006

Energie solara

D006

Topitor de ceara alimentat de la energia solara

Bătrânul

Dl doctor ce fel de proteice ai gasit la tirg si la ce pret ?

D006

Am luat bee-feed la 340 de lei sacul de 20kg. Acum studiez modul de administrare .

sfantul spiridon

sper sa nu se supere dragos,
felicitari pentru noii moderatori...va doresc toate cele bune, cum deasemenea doresc apiardealului...sampania promit ca o sa o beau atunci cand ne vom vedea....
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

La Baicoi o prelegere interesanta a fost tinuta de dl. ing. Popescu , unul dintre cei mai buni stupari din Romania la aceasta ora.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/2gm7vIFSlj8[/youtube]

sfantul spiridon

eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Cu continuarea este mai complicat deoarece trebuie sa-i cer acordul domnului Popescu. Iar in alta ordine de idei cand am vorbit despre intalnirea de la Baicoi am fost luat peste picior si nu cred ca mai vreau sa fiu iar supus unui tir de aluzii rautacioase. Intalnirea a fost prea serioasa pentru a fi supusa parerilor neavenitilor , ganditi-va ca au participat doi dintre cei mai mari ambalatori europeni care comercializeaza intr-un an echivalentul productiei Romaniei de miere.

bucovineanu

Nu inteleg, ceilalti ce mai vand?

D006

Citeste atent ! am scris  ECHIVALENT !!!  Oamenii importa din orice tara din lume de unde le convine pretul si calitatea. Neamtul anul trecut a  ambalat 9000 de tone dar vrea in curand sa urce la 15000 de tone !
Am facut precizarea pentru ca cei care citesc pe aici sa inteleaga unde se situiaza productia Romaniei de miere.