Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

sa se vada si narghileaua..

D006

Domnule dragos 2006,
V-as intreba de cite ori ati citat sau ati analizat (Mi-am auds aminte de revista Romania Apicola)
vreun text din din Romania Apicola de cind postati pe acest forum.
"Tocmai plecand de la aceasta nevoie a apicultorilor forumul poate substitui revista." Dupa parerea mea de neinitiat forumul e forum si revista e revita. Pe forum intrebarile si subiectele vin pe sarite neurmarind o linie directoare pe cind o revista are acea linie directoare si rubrici consacrate pe care le urmareste.Ce spuneti de asta.
Sanatate si Noroc

D006

Citat si comentariu din editorialul pe februarie :
http://www.apiardeal.3xforum.ro/post/10 ... egeri_ACA/
Am acasa peste 300 de numere din Romania Apicola si vechea Apicultura , cand timpul imi va permite voi mai veni cu citate .

D006

Citat din: dragos2006A fost o vreme excelenta
an poza se vad niste capace galbene,sunt din OSB fara tabla?,sau bate soarele an tabla

D006

pentru a scade costurile am desfiintat experimental tabla si am pus OSB tratat cu grund de lemn  si anul trecut s-a comportat excelent.

D006

Am vazut un sistem de stup de pastoral fara podisor totusi nu inteleg cum merge , daca este cineva pe aici sa-mi explice , va multumesc anticipat !

D006

Plec la Buzau  pentru alegerea presedintelui de filiala , merg cu gandul ca pentru apicultura UE a alocat peste 4 milioane de euro pe an si pentru ca nu stim sa fim organizati intr-o organizatie puternica anul trecut s-au cheltuit doar 15% din ei . Ce paradox , vin oamenii cu bani cadou si tu nu esti in stare sa ii ei ... :nod:
Oricum din statistici pana acum judetul Buzau cel putin in domeniut apicol este fruntas la atragere de fonduri , anul trecut cred ca Tulcea a fost primul. De ce oare tocmai judetele care au presedinti aniZorici atrag cele mai multe fonduri ?

Adrian Roman

Va salut, d-le Dragos! A propos de stupii fara podisor, sa stiti ca am vazut asa ceva pe o caseta video luata la Budapesta, cu cresterea albinelor. Anume: la controlul amanuntit de primavara, albinarul respectiv a descoperit cuibul, luand capacul, a ramas o rama ca si un cat, cam de 8-10 cm, in care era izolatia, adica mai multe ziare, apoi o "piele", cum zice respectivul ( semana cu linoleumul), care acoperea suprafata ca un podisor dintro bucata, si un nailon care acoperea cuibul, depasind sensibil marginile lazii. Sub nailon, erau crescaturi de ceara multe si mari. Ma intreb de condensul din interior? Ce parere aveti? Cu stima! :hi:

gudas valentin

Nu am podisor la cuti,nici la astea nici la cele din lemn.
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

gore

Dacă este tot aşa de vizitat acest subiect, am să postez şi eu un model de Carnet al Stupinei pe care l-am întocmit, pe el am trecut şi datele din anul anterior. Sper să fie bun, e puţin cam complicat , dar zic că sunt cuprinse toate evidenţele din stupină. Aşa deci,
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gore

nu pre se vede clar fila 1,
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gore

fila 2

gore

pardon

gore

fila 3

gore

fila 4