Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Am unele cutii cu fund antivarooa , la ele am intampinat alta problema , pe perioada verii am scos placajul si am lasat doaar plasa , dar cand a fost sa mut stupii mai ales dupa salcam 2 cand plesneau de albina , foarte mult popor era pe fund sub plasa , chinuiala sa bagi albina in stup , bineinteles ca multa a ramas prin iarba.

D006

Folosind si eu facilitatile netu-lui am vazit ca mai sunt 4 stupari din Rm. Sarat care intra aici , tot suntem un oras mic ar fi bine sa ne cunoastem si pe forum.

D006

D-le  Dragos,  felicitari  pt  postarile dvs.Eu,  cel  putin  recunosc ca  prin  postarile  dvs, fie  bune  s-au  rele  avem  literatura.Multumesc. :hi:

D006

Numai cine nu munceste nu greseste !
Va rog sa ma corectati cand gresesc ! :hi:

crombra

Daca folosesti OSB 4 e OK. Este rezistent la apa. Adezivul de imbinare a placii este exclusiv poliuretanic fara formaldehida.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

astazi am verificat cantarul  a scazut 500 gr. intr-o saptamana iar albina s-a retras pe puiet.

D006

A fost o vreme excelenta

D006

printre nori a aparut si soarele

D006

La familia unde am lasat fagurele cu albine moarte datorita slabirii familiei in 6 zile nu a reusit sa transporte toata turta de un kg de miere cristalizata.

D006

si totusi ce frumos este soarele in zi de 13 februarie

D006

.  Mi-am auds aminte de revista Romania Apicola , am aflat ca traieste din 2800 de abonamente , cam putin pentru cei 40000 de mii de apicultori din Romania.
  In comparatie Apiardeal are pe luna cam 5500 de vizitatori cu circa 200000 de afisari , in comparatie cu presa scrisa netul este lider detasat in audienta si comunicare , daca noi stuparii am sti sa folosim la maxim internetul cred ca am reusi sa construim niste punti de legatura intre noi care ne-ar ajuta sa ne dezvoltam mai bine.
  Pas cu pas aici poate reusim sa ne adunam un grup de dialog care in sfarsit sa realizeze o revista on-line a apiculturii romanesti. Unde orice novice sa-si gaseasca usor si rapid raspunsul la orice inteebare

D006

Revista nu  reflecta  nevoile apicultorilor , mai ales cele legate de accesarea fondurilor. Daca in aceste luni s-ar ocupa sa raspunda ,punctual, numai la intrebarile puse de apicucltori pe forumuri , s-ar epuiza din tipografie.pop

D006

Tocmai plecand de la aceasta nevoie a apicultorilor forumul poate substitui revista.
Totusi eu sunt convins ca daca s-ar schimba conducerea ACA atunci si revista ar duce un dialog real cu apicultorii . Acum daca te adresezi revistei sau conducerii aca tu intrebi , tu raspunzi ca oricum nu te asculta nimeni de acolo. Nu stiu parca sunt in urma cu 100 de ani ei nu au auzit de mail de sait , de blog , cred ca  citesc doar scrisorile venite prin posta romana. De ce Presedintele ACA si comitetul director ni au un sait unde sa comunice on-line cu noi ?

eusebiu

Si atunci nu mai au timp de ciordeala domnule Dragos.

D006

Culme este ca sta in puterea noastra sa-i schimbam dar problema noastra stramoseasca .... nu suntem uniti .
Anul acesta duc ultima lupta pentru salvarea ACA , daca nu iese domnul ing. Popescu presedinte  nici ca mai ma intereseaza problema.
Decat sa imi bat capul de pomana mai bine imi vad linistit de treaba si in week-end merg la iarba verde si ma relaxez. NU-mi sta mai bine cu narghilea decat sa ma lupt cu bagabontii ?