Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

La mine azi noapte  a dat bruma groasa .
  De acum incolo vinul va fi mai bun , Marian nu mai dovedeste sa dea la teasc.

D006

Licoarea magica merge spre imbuteliere

D006

Anul acesta la merlot productia a fost record dar si calitatea este fantastica ! Va iesi un vin despre care se va vorbi mult . :nebun:

D006

Erol a fost de mare ajutor plus ca i-a placut aceasta experienta noua pentru el.

freecristian

bravo
poate primesc si eu o litra de merlot... :hi:
Nu lasa pe maine ce poti face astazi!

Vand faguri APISROM 0764514729

D006

Munca este grea pana obtinem vinul ... cred ca de ziua Romaniei va fi urmatoarea chilaba  :hi:

D006

Pai daca aveti unde ne tine venim cu toti acolo atunci.  :hi:

D006

Intamplator am si un  " bordei "  incapator , dupa cum am mai spus orice apicultor este binevenit la mine  si nu ca altii care cer sa te " programezi " la ei . Ce sa-i faci chestie de educatie "religioasa" ... la mine este poarta deschisa pentru oricine .
  Eu si Laura va asteptam cu placere !!!

D006

va rog sa ma ajutati cu o informatie !!! URGENT !!!
  De unde pot procura o centrifuga de mare capacitate , minim 20 rame dadant , automata si un descapacitor automat .
  Exclus firma Apitotal a ing. Alexandru .

D006

As avea eu unu de 32 de rame radial dar ........
Poti sa vi sa-l iei.
Cu imprumut.

D006

Trebuie sa fie noua si cu factura !

D006

Se anunta incalzirea vremii in urmatoarele zile , acum putem face un tratament eficace cu Varachet mai ales ca dupa atatea zile cu frig nu cred ca mai exista puiet . De la alti apicultori am auzit ca anul acesta Mavrilolul nu este prea stralucit asa ca este bine sa insistam pe varachet.

bucovineanu

Oricum e tarziu pentru punerea benzilor de Mavrirol.Daca este folosit in mai mult de 5 ani consecutiv fara a folosi si alta substanta pentru tratament, fluvalinatul (substanta activa din Mavrirol) devine ineficient.

centrifuga

Citat din: dragos2006va rog sa ma ajutati cu o informatie !!! URGENT !!!
  De unde pot procura o centrifuga de mare capacitate , minim 20 rame dadant , automata si un descapacitor automat .
  Exclus firma Apitotal a ing. Alexandru .
am prospectat piata si concluzia este,din pacate APITOTAL
e ca in bancul ala :stii care au fost primele alegeri libere din istoria omenirii?
Raspunsul:primele alegeri libere din istoria omenirii au avut loc in rai,cand Dumnezeu a spus:Adam alege-ti sotia!
Ar mai fi solutia sa cauti pe beekeeping.com,unde sunt anunturi cu vanzari de utilaje apicole,noi si second hand;dar repet,scule advarate in Ro,la ora actuala are doar APITOTAL. In ceeace priveste descapacitorul lui Alexandru am o parere personala,adica nu este cel mai performant dpdv al productivitatii muncii.In lumea in care tindem sa ajungem conceptul de descapacitor este altul,de mare capacitate si de mare productivitate.Mai prospecteaza piata!

D006

Aveti dreptate ! la noi piata utilajelor apicole este foarte ingusta mai ales in ceea ce priveste utilajele de mare capacitate .
  Mai sus Bucovineanu a scris ca fluvalinatul devine ineficient dupa 5 ani de folosire !!!!!!!   :uimit:  :uimit:  :uimit:
   Va bazati pe niste studii sau e din auzite deoare eu dau de 10 ani cu mavrilol si cred si stiu ca este o otrava atat de tare incat  varooa nu dezvolta reziStenta . Daca este adevarat ce ai scris normal ar fi fost ca producatorul  ( ICDA) SA SPECIFICE ACEST LUCRU. 
   POATE NE AJUTA DOCTOR PAB CU NISTE LAMURIRI.