Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Pe 21 cred ca este plecarea spre tara .

D006

Citat din: dragos2006Floarea soarelui 7 ron , banii jos.
teapa! ar trebui sa inveti k mierea nu se vinde vara
pana in octombrie pretul la poliflora o sa ajunga spre 9 lei
vorbim in toamna :nod:

D006

Nu este exclus dar eu aveam niste credite pe care am vrut sa le lichidez mai ales ca din septembrie va fi jale in Romania - prima rectificare negativa de buget din istoria recenta a tarii  si cum eu si sotia suntem bugetati siguri vom fi loviti la venituri. Este mai bine sa infrunti criza fara datorii .
  Pretul s-ar putea sa ajunga la 9 lei dar s-ar putea sa nu mai aiba cine sa o cumpere !!! omul la miere renunta dar la paine si carne nu ! Oricum treaba este cu doua taisuri , nu vedeti ca prin supermarcheturi bate vantul , credeti ca acest comert cu miere nu va fi afectat ?
  Chiar am aflat de la TV ca in Letonia pensia a scazut cu 10% iar salariile bugetarilor cu 40% !!!!   in Ungaria TVA - ul a crescut cu 3 puncte procentuale , norii negri se apropie de noi.

D006

Filiomera era pe aici dar ..cautatii 3.5lei apiinvert au puncte de lucru in mai multe zone din tara.

D006

Si la Agrana este cam acelasi pret , iar mie imi convine ca mi-l aduce la Buzau .

D006

Floarea soarelui la Rm. Sarat
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/IkVBx-Uw71A[/youtube]

andrei_calinescu

Dragos,
Baga ceva, banuiesc ca ai vorbit cu stuparii.
Cu ce completezi pentru iarna?

D006

Acum voi incepe cu stimulari cu sirop de zahar cu protofil , apoi din septembrie intra apiinvert cel mai probabil.  Acum cand nu mai sunt surse de cules majore in natura a lasa stupii nestimulati inseamna "condamnare la moarte" pentru viitorul an apicol.
  Oricum voi face filme la fiecare etapa .

D006

Pana atunci epilog la filmul anterior , pacat ca mi s-a terminat acumulatorul !
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/jXcfuLSnNQU[/youtube]

filip

Comentariu cu bun simt! :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

ATENTIE !!!!   doar saptamana aceasta mai puteti accesa subventia la medicamente . Pretul la  ICDA la Varachet este de 26 lei cutia iar la Mavrilol este de 16 lei cutia.
    UE nu deconteaza TVA - ul si uriasul adaos comercial adaugat de unii.

bucovineanu

Se pot cumpara medicamente direct de la ICDA?

D006

ICDA  vinde la persoane juridice ( SRL  sau  PFA ) , sigur prin orice judet sunt apicultori organizati juridic.
  Acelasi lucru este valabil si pentru Protofil care la ICDA are un pret rezonabil.

filip

Citat din: dragos2006ICDA  vinde la persoane juridice ( SRL  sau  PFA ) , sigur prin orice judet sunt apicultori organizati juridic.
  Acelasi lucru este valabil si pentru Protofil care la ICDA are un pret rezonabil.
La ACA sunt acceptate dosare doar daca medicamentele sunt cumparate prin APICOLA srl.
Apicola srl.E de fapt ACA in teritoriu ,prin ea sunt reprezentate interesele apicultorilor.
De aici cumpara apicultorii si tot aici vand uneori tot apicultorii.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Eu  pun dosarul la ACA FILIALA BUZAU , unde pe primul loc este interesul producatorului asa ca nu apelam la APICOLA SRL.
  Daca unele filiafe fac ce spui tu este un mare abuz si acei presedinti trebuie reclamati la APIA  pt. ca obliga stuparii sa cumpere medicamente doar dintr-un singur loc ceea ce este impotriva legii . Dar daca voi taceti altii in liniste isi "trag malaiul " pe spinarea voastra . O vorba din batrani spune ca "fiecare doarme asa cum isi asterne ".
  Apropo - aceasta subventie NU ESTE MONOPOLUL ACA  -  ORICE FORMA ASOCIATIVA BENEFICIAZA DE ACELEASI SUBVENTII CA ACA .
  PS.  va rog sa corectati greseala : nu se scrie ACA srl  ci APICOLA srl  , sa pastram CURAT numele de ASOCIATIA CRESCATORILOR DE ALBINE DIN ROMANIA  si sa nu-l mai asociem cu profitori vremelnici pe seama asociatitei .