Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ieri am fost vizitat la  Margaritesti de Adrian Balanescu un tanar apicultor cu viitor in apicultura buzoiana.
  Apiardeal pe langa informare mai are si rolul de a construi punti intre oameni , ce frumos este cand te cunosti cu oameni cu care ai comunicat mult doar pe forum.
  Poate intr-o si vom organiza ziua forumului APIARDEAL  unde sa ne cumoastem si mai bine !  :hi:

balanescuadrian

completez si eu cu cateva ....

balanescuadrian

tata si dl Dragos inttr-o locatie de exceptie ....

balanescuadrian

nucleu pentru 2 roi ... am fuat modelul  :hi:

balanescuadrian

am fost cu tata la Dl Dragos in stupina , ne-a aratat familiile de albine, utilajele de extractie, diferite modele de cutii
din pacate se spun multe lucruri neadevarate despre dansul pe forum , dar odata ce ajungi sa cunosti persoana si sa vezi la fata locului  iti dai seama care este adevarul!!
am vizitat stupinele  din 2 locatii, am incercat sa vedem cat mai multe si sa invatam cat mai mult!  eu cu tata am ramas impresionati si vom merge  in vizita la dl Dragos de fiecare data cand vom avea ocazia :hi:
multumesc inca o data  :hi:  :hi:

D006

Citat din: dragos2006
Apiardeal pe langa informare mai are si rolul de a construi punti intre oameni.
Poate intr-o zi vom organiza ziua forumului APIARDEAL  unde sa ne cumoastem si mai bine !  :hi:
Noi avem doua zile pe an pt socializare.
Vara un picnic la parc si inainte de sarbatorile de iarna o masa la un restaurant in grup.

freecristian

imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu...distanta bat-o vina... :hi:  :hi:  :hi:
Nu lasa pe maine ce poti face astazi!

Vand faguri APISROM 0764514729

D006

Dupa ce trece recesiunea asta obligatoriu trebuie sa ne intalnim . Eu deja sunt intr-un nucleu de stupari din mai multe judete si ne intalnim macar de doua ori pe an .
  Avand in vedere ca administratorul forumului este din Sighisoara si acest oras este cumva spre centrul tarii am putea inchiria o vila sau o cabana acolo si sa petrecem un week - end impreuna. :hi:

bee_lover

Totul este posibil, chiar azi m-a sunat userul Antiopa din Ardeal, dupa cateva vorbe am aflat ca sta chiar langa mine , prin zona!

D006

La stupi treaba este buna , am inceput stimularea de toamna.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/aC-qTJcoQF0[/youtube]

bucovineanu

Doctore, nu am vazut nici un paznic care sa nu lase albinele straine sa vina la sirop. :razz:  :razz:  :razz:

D006

Intamplator eu nu am vazut nici un stup pe o raza de 3 kilometri. :wink:   si chiar daca mai vin unele albine straine castigul pe care il obtin prin stimularea matcilor  este cu mult mai mare decat cateva kg. de zahar pierdute.

D006

Cat timp albinele lucreaza eu ma racoresc putin...

D006

Cu multa grija pt ca invertirea berii presupune un mare consum energetic d-le doctor.

ALBINEL 1984

am facut candva hranri de completare la uluc afara  cu cantitati mari dar uni blocheaza alti nu apuca asa ca am renuntat prefer sa muncesc dand la fiecare si rezultatul e mai bun