buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

janese

Bătrânul

Citat din: Batrinul
Citat din: Batrinul
Citat din: murarudumitruda asa este cum ziceti o sa le ard eu leam spalat dar degeaba  deacea am nevoie de ajutoru unor oameni cu suflet multumesc de raspuns si de sfaturi
Dumitre tu mai poti lucra ceva ? Ce ai lucrat ultima data? Cu ce ocupatie iti duci zilele? Poti muncii cu miinile sau esti la mila oamenilori?
Eu inca am REZERVE dar  voi respecta dorinta voastra . Dupa stiinta mea nu da pescarului peste ca-l maninca si miine nu are iarasi. DA-I BAT de pescuit sa poate prinde peste de cite ori are nevoie. Vroiam sa-i propun o afacere sigura pe care poate dasfasura in conditii optime si cu mindrie : asamblarea si insirmarea ramelori pentru stupari la un cost convenabil partilori dar vad ca la intrebarile cu munca....tace :nod:  :rusine:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:

janese

dumitreee...!!!!fi-mi-ar capu al dracu!!! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: ce papucii lui? a avut miel de Pasteeee....eu in viatza mea nu am avut un miel intreg!!!! si am fost patru copii la parintzi..si au muncit parintii toata viata sa ne creasca...dar miel....nici in vise nu indrazneam sa-i zicem lu tata!!!si cand mi-aduc aminte ca vecinii de-ai dracu,faceau gratare..de iesea miros...shi fum.......si noi ne uitam printre garddddd.....da acu am crescut mare...si constat ca tot fraier sunt!!!!vorba mea!!!prost sa fiu dar sa-mi reviu!!!
ps...dar nu vedetzi ca nu-mi reviu???? :uimit:  :hi:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: datzi-mi ma si mie ori o palma dupa ceafa...ori un miel!!!!da sa fie slab..sa nu mi s-aplece!!!! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
ce ma bucur...ca nu mi-a tras-o un moldovean!!!!ca muream si inviam!!! dar asha...un banatzean!!! jmehar d-al lu don bazil!!!!maaa...la toate banatu-i fruncea???? :nod:  :rotfl:  :rotfl:  :nebun:

janese

ca mi-am adus aminte!!! imi creste inima cand vad ca adihodish a fost mai fraier ca mine!!!!!sa traiesti aditza!!!!...da si cand ma gandesc la murphy...imi creste inima!!!!
sa traiesti prisecareeee!!!...si tu filipeee!!!!! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:

prisecarul

tot ce am dat, a fost inchinat DOMNULUI!
daca isi bate joc de numele DOMNULUI, isi merita soarta!
nu regret cu nimic gestul facut, gest facut in Postul Mare, si daca cineva crede ca m-a inselat, se inseala amarnic.
si-a inselat familia, a inselat credinta in DUMNEZEU, s-a inselat pe el!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

bee_lover

Eu zic sa nu fim rai, sigur are o explicatie pentru lipsa de pe forum.

taky86

Buna ziua oameni buni nu va faceti pacate.
Va raspund in locul lui Mitica care a primit de la cineva o casa unde sa locuiasca
(nu cunosc detalii)si nu are internet de aceea nu raspunde.
Am vorbit cu el si in zilele urmatoare vine firma de cablu pt cablare si probabil va va rspunde
o zi buna tuturor
Sa nu fiti singuri...............

taky86

pt janese
multa sanatate vroiam sa va spun ca Mitica e de loc din Arges
O ZI BUNA

janese

ma..eu am vrut sa tulbur nitzel apele!...nu are nici o legatura casa lui, cu stuparitu!! el sa nu uite ca are si raspunderi fata de stuparii de pe forumu asta!!!!
ce avetzi cu mine daca pun si eu nitzel piper???..ce ! nu ma stitzi??zic ce vreau shi cand vreau!!!!!! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:

taky86

pt  janese
Am vazut ca ati pomenit de jmenarii lui Don bazil (nu cred ca ii are, e un tip foarte de treaba )
asa cum v-am scris Mitica e din Arges dar asta nu are importanta .
Nu cred ca e bine sa tulburati apele pe seama lui ca are destule probleme si se chinue asa cum poate.
Puteti venii cu idei noi sau ................cu ADEVARURI NESTIUTE  POSTAT DE MURPHI de unde se poate invata foarte multe .
Nu ati fost obligat sa il ajutati cu nimic daca ati facut acest gest e foarte bine daca nu .........
multa sanatate
o zi buna

janese

ma takitza,ma..nu ma lua ashaaa!!!..eu zic atat...mai bine sa-i dea nebunu de janese in cap acu shi sa-i mearga bine mai tarziu!!!nu-i faci nici un bine plangandu-i pe umar!!!nimeni nu i-a reproshat nimic...doar ca sa nu uite ca are raspunderi fatza de stuparii de pe forum!!! ce raspunderi???sa-l vedem ca se zbate in apicultura sa faca ceva!! si te asigur ca vopr veni ajutoare in directzi asta de nici nu se gandeshte!!!in rest...sa stii ca a fost numai caterinca intre stupari...caterinca aici...public shi pe fatza!!!!dar mai bine sa-l asteptam pe dumitru..sa-l tavalesc nitzel!!!!! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:
vezi ca n-am zis jmenari...am sis jmehari...shi e mare deferentza!!!
pe donbazil il cunosc si eu...si l-am atacat aici ca sa il agatz nitzel ..doar doar o sari de fund in sus!!!

taky86

pt janese
Daca asa ganditi e problema d-voastra ..................................

asta a fost tot o zi buna

D006

Citat din: murphyMult si decisiv , oricat ne-am dori , nu putem face pentru domnia sa . Insa putem face ceva PENTRU SINE ! Pentru linistea sufleteasca proprie !
Eu datoria fata de Dumnezeu si de mine ..... mi-am facut-o. Si am sufletul total linistit.
Citat din: murphyFie sa il ajute Dumnezeu sa faca ce trebuie , ce este de cuviinta cu acest mic ajutor de la noi .
Faca ce-o vrea , ce-o avea nevoie . Noi am avut nevoie la acel moment sa facem acel gest . Am crezut in acel sentiment , a fost sentimentul meu , nu am de gand sa ma dezic astazi de ceea ce , la un moment dat anume , eu ca entitate si crez am considerat ca este bine sa fie facut.
  Imi doresc sa ne inselam si sa nu fie decat o problema de moment lipsa lui Mitica de la discutiile dintre noi.

D006

Citat din: janese...da si cand ma gandesc la murphy...imi creste inima!!!!
Si mie . Sigur , insa , n-avem aceleasi motive .

D006

Citat din: prisecarultot ce am dat, a fost inchinat DOMNULUI!
daca isi bate joc de numele DOMNULUI, isi merita soarta!
nu regret cu nimic gestul facut, gest facut in Postul Mare, si daca cineva crede ca m-a inselat, se inseala amarnic.
si-a inselat familia, a inselat credinta in DUMNEZEU, s-a inselat pe el!