buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: murarudumitruvreau sa va multumesc din partea familiei mele multa sanatate la toate familile care mau ajuta aceasta bucurie care o am eu acu sa o aveti si voi mereu va multumesc
Dumitre !
  Vorba spusa nu se ia inapoi ! Punct ! Ai sa mai auzi de mine !
  Insa te intreb extrem de serios : Cat de falsa sau reala este aceasta ambiguitate ( inconsecventa , de altfel , oarecum fortata , sa zic asa ), a modalitatii tale de a transpune in fraza o idee ?
  Am mai mentionat acest lucru : este ceva ,, putred in Danemarca " referitor la postarile tale . Nu ai un anume , un definit , un personalizat stil de a scrie . Pare usor fortat , usor ,, construit " parca pentru impresionare !
  Fa ceva cu treaba asta . Noi nu avem ce pierde . Tu insa , ..... mult !

Bătrânul

Donatii pentru Muraru DUmitru:  GIRNA FILIP 200, DRAGUSIN LUCIAN 150, VASILCA VALTER 50, ISTRATESCU LAURENTIU 200, ARDELEAN LIVIU 150, STOICA STEFAN 100, IVAN SIMION 30, SABADUS SIMONA ALINA 50. Batrinul 100.

Bătrânul

Citat din: BatrinulDonatii pentru Muraru DUmitru:  GIRNA FILIP 200, DRAGUSIN LUCIAN 150, VASILCA VALTER 50, ISTRATESCU LAURENTIU 200, ARDELEAN LIVIU 150, STOICA STEFAN 100, IVAN SIMION 30, SARADUS SIMONA ALINA 50.
Contul a fost inchis !!!! Nu mai pot fi depusi bani pe acest cont. Sarcina incheiata. :hi:

murarudumitru

vreau sa va multumesc pentru sprijinu acordat nu zic decat atat un paste fericit la toti si si sa va dea dumnezeu multa sanatate

murarudumitru

mesaj pentru bucovineanu va multumesc pentu suma trimisa pe adsresa mea daca ati pus asa sigur o sai primesc muraru  dumitru sat gotttlob jud timis nr 527 cand ai primesc o sa va anunt domnu bucovineanu

murarudumitru

mesaj pentru domnul murphy ami cer scuze dar nustiu ce vreti sa ziceti cu cea ce ati scris dar sincer va zic ca, cu romana nu prea am stat bine si la ce am eu an suflet nici nu mai stiu ce gandesc eu atat va zic cai fffffffffffffffff greu sa fi an carut imobilizat  si nu poti chear daca vrei sai faci un trai mai decent copiilor daia am cerut ajutor ca prin dv sa pot anainta  daca vreti sa antelegeti ce vreau sa zic eu va doresc numa bine si un paste fericit

D006

Citat din: murarudumitrumesaj pentru domnul murphy ami cer scuze dar nustiu ce vreti sa ziceti cu cea ce ati scris dar sincer va zic ca, cu romana nu prea am stat bine si la ce am eu an suflet nici nu mai stiu ce gandesc eu atat va zic cai fffffffffffffffff greu sa fi an carut imobilizat  si nu poti chear daca vrei sai faci un trai mai decent copiilor daia am cerut ajutor ca prin dv sa pot anainta  daca vreti sa antelegeti ce vreau sa zic eu va doresc numa bine si un paste fericit
Am fost extrem de limpede . Acum nu mai conteaza , ma hotarasem sa te ajut cumva financiar . Din nefericire contul a fost inchis ( de ce ??? ) , urmeaza sa decidem cum pot ajunge niste bani la tine .
  Iti sugerez serviciile ,, Western Union " ( suport eu toate taxele de curierat ) , insa trebuie sa te prezinti personal la ridicarea banilor la cea mai apropiata unitate Western Union . Prin acest serviciu banii ajung aproape instant la tine ( max 15 minute de la momentul trimiterii ) . Eu iti comunic telefonic o parola numerica cu ajutorul careia poti ridica banii ( si cu buletinul , fireste ! ) .
Deci intereseaza-te de un asemenea oficiu pe langa tine ( si daca te poti deplasa pana acolo ) si tine-ma la curent cu problema asta .
  Restul problemelor din forum sunt ,, can-can " . N-au importanta mai mare decat problema ta .

murarudumitru

daca vreti sa depuneti prin western union puteti pune pe numele sotiei ca eu nu pot merge  muraru claudia sat gottlob jud timis nr 527 nr tel 0256383328 va multumesc domnu  murphy un paste fericit

stefan1

Daca tot s-au spus nume, trebuie sa-l reamintim pe Adi Hodis, cu acea faina scula de tamplarie, care cred ca-i va folosi lui Dumitru mai mult decat banii care se vor termina repede. Sigur si alti stupari au ajutat si poate vor mai ajuta prin alte cai.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Citat din: murarudumitrudaca vreti sa depuneti prin western union puteti pune pe numele sotiei ca eu nu pot merge  muraru claudia sat gottlob jud timis nr 527 nr tel 0256383328 va multumesc domnu  murphy un paste fericit
Mai am nevoie de codul numeric personal al sotiei . Prctic , am nevoie de toate datele dansei .
Cel mai bine este ( daca n-ai nimic impotriva , fireste ) sa postezi o fotografie cu buletinul sotiei . O printez si ma folosesc de print la expedierea sumei .

murarudumitru

sters ca nu trebuia datele postate de pe buletin cineva are dreptate as multi smecheri

taky86

Buna ziua
Desi nu am cerzut ca se va intimpla (asa e cand e cand citesti ce scrie unul ,altul)
miercuri am fost sunat de Murphi care a fost interesat de soarta lui Dumitru,si a ramas profund miscat la cele relatate de mine dealtfel realitatea situatiei,si a promis ca o sa se implice.
Azi am aflat de la Dumitru ca a fost ajutat cu o suma frumusica  si de aceea am scris cateva randuri sa ii multumesc.  Ii transmit acestui om de mare omenie si caracter ,sarbatori fericite alaturi de cei dragi .
Si nu in ultimul rand tuturor celor care s-au implicat.
Sarbatori fericite .
Sa nu fiti singuri...............

filip

taky86,
E adevarat ca uneori ne contram,dar viata ar fi tare monotona daca ar arata la fel in fiecare zi.
Desi pe multi din membri acestui forum nu-i cunosc personal poate din pozele postate, cand ne intalnim am un sentiment de implinire sufleteasca.Daca prin implicarea noastra reusim sa schitam un zambet pe fata aproapelui nost suntem pe drumul cel bun
Sarbatori fericite!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

taky86

Pt filip
Sarbatori fericite
Sa nu fiti singuri...............

D006

Am promis ca voi incerca sa ma implic , ma bucur ca am avut cum , si , vorba d-lui Filip , un gest mic , nesemnificativ din partea noastra , poate face cuiva un bine incomensurabil .
Daca as vrea sa citez ceva din vechile scrieri asiatice acum , as spune :
    ,, bataia aripilor unui fluture-n Tibet provoaca o furtuna-n Pacific . "
Asa si cu minima ( pentru noi )noastra contributie la marea problema a lui Dumitru Muraru . Putin din partea oricui ( cat de putin !) se poate constitui intrun tot general ce-i poate schimba viata acestui om . Viata ce cu el a fost nedreapta . Ajunge doar sa te gandesti putin si sa te straduiesti sa te imaginezi in postura sa . Este un calvar !
  Mult si decisiv , oricat ne-am dori , nu putem face pentru domnia sa . Insa putem face ceva PENTRU SINE ! Pentru linistea sufleteasca proprie !
  Doamne ajuta , este Vinerea Mare ! Fie sa il ajute Dumnezeu sa faca ce trebuie , ce este de cuviinta cu acest mic ajutor de la noi .
  Mitica , mult succes prietene ! Mult succes , ca ambitie se pare ca ai ! Si nu in ultimul rand : Sarbatori ..... cat se poate de fericite ! Sa fii iubit ! :hi: