buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

D006

Mitica , te rog sa ma tii la curent cu mandatul . Da-mi Mesaj Privat cand ajung banii la tine .

Bătrânul

Dumitre ! De ce nu ai scris ca nu am scris bine adresa ta si ca nu ai primit banii trimisi. Azi posta mi-la adus inapoi . Acum ce sa fac cu ei ? Adica cu banii ce sa fac ?

murarudumitru

mesaj pentru murphy vreau sa va multumesc din partea familiei pentru suma de 400 de roni trimisi de dv sa va dea dumnezeu multa sanatate si bucurie la antreaga familie

murarudumitru

mesaj pentru batranu eu am primit suma ieri cei 1000 de roni care sa strans de la uni oameni cu suflet se stie ei care ca ati postat dv deacea vreau sa va zic ca bucuria care o am eu acu sa o aive toti cei care mia antins o mana de ajutor Am rătăcit de atâtea ori şi am fugit de Tine, Cu toate astea, Iisuse, pe mine m-ai iubit! Mi-ai dat prieteni buni, ce se gândesc la mine. Le urez viaţă lungă şi-un Paşte fericit! Pentru tine, Prietene, aştern aici cuvinte. De câte ori ai plâns şi, eu am suferit! Astăzi, încă-o urare-ţi trimit ca şi-nainte; Să ai doar bucurii şi-un Paşte fericit! De când suntem prieteni, eu mă gândesc la tine. Să mergi pe drumul drept, dacă te-ai rătăcit. Astăzi, Hristos a înviat! Hai, să te rogi cu mine Şi împreună să serbăm un Paşte fericit! Mereu am îngenunchiat şi am plâns pentru tine, Rugându-mă lui Dumnezeu, să fii mai fericit. Îţi mulţumesc! Adeseori, tu ai fost lângă mine, Noroc să ai în toate şi-un Paşte fericit! Mă rog şi pentru tine, din prea multă iubire

murarudumitru

mesaj pentru taky vreau sai multumesc si lui pentru ca el a venit personal da ma ajutat nu o dat de 2 ori a fost la mine datorita unei persoane stie el cine ai am si eu un miel de pasti nustiu daca ma credeti dar de mai bine de 10 ani eu nu am avut miel de pasti acu am ai multumesc din suflet nu am cuvinte  cat ar trebui sa va multumesc

D006

Citat din: murarudumitrumesaj pentru murphy vreau sa va multumesc din partea familiei pentru suma de 400 de roni trimisi de dv sa va dea dumnezeu multa sanatate si bucurie la antreaga familie
Nimic altceva nu mi-ar fi facut mai multa bucurie decat acest MP primit de la MuraruDumitru drept multumire :
....................................................................
,, Am rătăcit de atâtea ori şi am fugit de Tine, Cu toate astea, Iisuse, pe mine m-ai iubit! Mi-ai dat prieteni buni, ce se gândesc la mine. Le urez viaţă lungă şi-un Paşte fericit! Pentru tine, Prietene, aştern aici cuvinte. De câte ori ai plâns şi, eu am suferit! Astăzi, încă-o urare-ţi trimit ca şi-nainte; Să ai doar bucurii şi-un Paşte fericit! De când suntem prieteni, eu mă gândesc la tine. Să mergi pe drumul drept, dacă te-ai rătăcit. Astăzi, Hristos a înviat! Hai, să te rogi cu mine Şi împreună să serbăm un Paşte fericit! Mereu am îngenunchiat şi am plâns pentru tine, Rugându-mă lui Dumnezeu, să fii mai fericit. Îţi mulţumesc! Adeseori, tu ai fost lângă mine, Noroc să ai în toate şi-un Paşte fericit! Mă rog şi pentru tine, din prea multă iubire "
.........................................................
  Un mesaj absolut splendid, plin de Dumnezeire, plin de recunostiinta , plin de ceea ce avem nevoie din ce in ce mai mult in aceste zile ce ne apropie de Christos si de ,, Lumina " ce-a incercat s-o inoculeze si s-o insamanteze in sufletele noastre .
  Sarbatori frumoase , Mitica , sa fii iubit , sa-ti faci treaba cum iti indeamna tie inima ca trebuie , .......... Doamne-ajuta !
.........................................................
  p.s. Cu toata placerea .

filip

Citat din: BatrinulDumitre ! De ce nu ai scris ca nu am scris bine adresa ta si ca nu ai primit banii trimisi. Azi posta mi-la adus inapoi . Acum ce sa fac cu ei ? Adica cu banii ce sa fac ?
mesaj pentru batranu eu am primit suma ieri cei 1000 de roni care sa strans de la uni oameni cu suflet se stie ei care ca ati postat dv deacea vreau sa va zic ca bucuria care o am eu acu sa o aive toti cei care mia antins o mana de ajutor Am rătăcit de atâtea ori şi am fugit de Tine, Cu toate astea, Iisuse, pe mine m-ai iubit! Mi-ai dat prieteni buni, ce se gândesc la mine. Le urez viaţă lungă şi-un Paşte fericit! Pentru tine, Prietene, aştern aici cuvinte. De câte ori ai plâns şi, eu am suferit! Astăzi, încă-o urare-ţi trimit ca şi-nainte; Să ai doar bucurii şi-un Paşte fericit! De când suntem prieteni, eu mă gândesc la tine. Să mergi pe drumul drept, dacă te-ai rătăcit. Astăzi, Hristos a înviat! Hai, să te rogi cu mine Şi împreună să serbăm un Paşte fericit! Mereu am îngenunchiat şi am plâns pentru tine, Rugându-mă lui Dumnezeu, să fii mai fericit. Îţi mulţumesc! Adeseori, tu ai fost lângă mine, Noroc să ai în toate şi-un Paşte fericit! Mă rog şi pentru tine, din prea multă iubire
Voi mai intelegeti ceva?
Cum e posibil suma de 1000 roni sa fie in doua locuri diferite?

D006

Modificat . Eu nu intelesesem bine dialogul ( scuze )

sfantul spiridon

pai ce zici acum, mai dumitre!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

murarudumitru

domnu spiridon nustiu ce vreti sa ziceti daca iar am gresit ceva ami cer scuze atat pot spune ca am primit suma de 1000 de roni suma care sa strans pe contu deschis de batranu va multumesc

sfantul spiridon

nu aveti de ce a va cere scuze...eu nu am trimis nici un ban...eram doar curios...sarbatori fericite si un an bogat!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

murarudumitru

mesaj pentru domnul murphy am primit suma de 400 de roni va multumesc din suflet multa sanatate familiei dumneavostra numa bine

D006

janese

dumitre...ti-ai luat familii de albine?? o poza cu stupii tai???....nu mai zici nimic???? :uimit:  :hi: