buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

murarudumitru

si un mesaj pentru batranu spunetimi cat ati donat si va trimit bani asa bani numi trebuie

janese

Citat din: murarudumitrusi un mesaj pentru batranu spunetimi cat ati donat si va trimit bani asa bani numi trebuie
maaaa...nu te da zmeu acuma...ca nu este locul si nici cazul!!! tu arata de ce esti in stare!!!!nu te supara ca vacaru pe sat!!!!
:hi:  :uimit:

murarudumitru

si un mesaj pentru janese nu am luat albine eu de 3 zile sant febril adica fac febra si batranu ma ia cu ce nustiu

janese

Citat din: murarudumitrusi un mesaj pentru janese nu am luat albine eu de 3 zile sant febril adica fac febra si batranu ma ia cu ce nustiu
actioneaza..si lasa justificarile si scuzele...implica-te si lasa vaicareala!!!
ma de prin zona!!!!datzi-i ma doua trei familii de albine de banii pe care ii are!!!...ii mai ai ma dumitre??? :uimit:  :hi:

murarudumitru

da ai am nu iam cheltuit

janese

hai arata de ce esti in stare!! eu astept sa vad.......si apoi mai intervin aici in bine sau in rau!!!!hai!!!...curaj!!!!da-ne peste nas cu fapte!!!! :nod:  :hi:  :uimit:

D006

Citat din: murarudumitruscriu aceste cuvinte plangand oare cu ce am gresit
Batrane !!! Roaga-te la Dumnezeu sa fii avut dreptate in toate acuzele aduse pe forum !
Presupunand ( prin absurd ! Parerea mea ! ) ca Mitica ne-a manipulat , e pacatul lui .
Presupunand ( sanse foarte mari ! ) ca , saracul chiar a-ntins o mana si-a cerut ajutorul oamenilor , ...... lacrimile lui sunt pacate MARI ce ti le-ai asumat !
Cum poti , mai nene , sa ,, biciuiesti " pe cineva in halul asta ? Fara discernamant , fara scrupule , fara ..... minte ?????
Batrane ! Uite cum sta treaba : ti-am citit multe din postari ! In mai toate dai dovada de caracter , esti un apicultor serios , etc ! Ca om , cel putin prin ce-ai facut in topicul asta ..... esti INFECT ! Asemenea lucruri nu se fac !!!!!!! Este parerea mea personala si mi-o asum deplin . Sunt perfect treaz , perfect calm , perfect ..... scarbit !
...........................................
Citat din: murarudumitrusi un mesaj pentru janese nu am luat albine eu de 3 zile sant febril adica fac febra si batranu ma ia cu ce nustiu
Bah ! Capu' sus , nu te mai jeli ! Lasa ,, febrilitatea " ca trece , si pune mana la treaba . Nu te mai lasa impresionat asa de usor de toate comentariile de pe forum . Vorba lu' Janese : vino cu fapte si zdruncina-l pe Batran si pe altii care-au gandit urat despre tine , iar pe noi , cei ce-am incercat sa te ajutam , fa-ne mandri !
  Gata ! Vorba multa , .... saracia lu' Mitica ! Pune mana si fa-ti treaba .

stefan1

Poate suntem putin grabiti sa vedem rezultate. Totusi Batranul cred ca se bazeaza pe anumite lucruri sau poate pe intuitie. Unele fapte sau vorbe puse cap la cap ma fac si pe mine circumspect, totusi nu trebuie sa judecam. Se zice "Cine da - lui isi da." O vorba populara mai spune: "Omu' sarac e pui de drac." Intelegeti ce vreti din asta, eu inteleg ca pentru a se descurca mai recurge la mijloace nu tocmai 'ortodoxe'. Sigur ca saracia nu-i o scuza si nici nu spun ca Dumitru e din aceasta categorie. Cum a spus Janese, el poate prin fapte sa dovedeasca ca gresim daca-l suspectam de ceva. Sa nu se supere si sa incerce sa traiasca cat mai cinstit. Oamenii vor vedea si vor aprecia asta.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Mi se pare ff interesant cum sa terminat actiunea cand s-au primit bani.
:nono:

murarudumitru

andrei nu stiu ce vrei sa zici daca esti curios ce am facut cu bani ino la barateaz si vezi

murarudumitru

pacat ca nu am cu ce posta niste poze tot ce am primit bani numa an albine iam bagat vopsea scandura si o familie de albine

janese

dumitre,,,pune poze cu ce ai in stupina la ora asta ,...ca ai numai de cashtigat!!!implica-te!!!
planul meu era asta....daca dumitru ishi ia albine...eu ii mai dau sa-shi ia o juma de metru cub de scandura...dar vad ca deja te-ai infipt la scandura!...nu uita...nu cutiile fac mierea!mai vorbim...cum ziceam...eu unu vreau fapte de la tine!

D006

Citat din: murarudumitrupacat ca nu am cu ce posta niste poze tot ce am primit bani numa an albine iam bagat vopsea scandura si o familie de albine
Inainte ai avut cu ce face poze dar acuma nu mai este.
Normal si frumos era sa continui sa informezi oameni cum ai investit ajutorul in apicultura.
Suspicios este ca 3 indivizi complect incognito se suporta reciproc si cam atata.
Tu posteaza informati de la cine ai luat albine si cum sunt si cata scandura ai luat si cu cat daca vrei sa capeti ceva credibilitate publica.
Acum o luna planuiam sa trimet un pachet dar acuma stau cam pe ganduri.

murarudumitru

mesaj pentru andrei cand eu am facut poze care leam bagat eram an gootlob acu sunt an barateaz numai stau acolo si am avut pe cineva care a facut pozele dar o sa fac tot posibilu sa gasesc pe cineva care ami poate baga niste poze doar atat pot sati zic dumnezeu mieste martor cea ce am acut cu bani

D006

Pai Dumnezeu a fost martor si la preotii care abuzau baietii zeci de ani de zile si ....... sunt la pensie bine, mersi.   :nono:
Fi responsabil pe ce faci si ce zici nu da vina pe El.