Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

stefan1

Am vazut secventele cu acel copil. Nu stiu sigur ce a fost acolo. Unii zic ca inainte se era dat microfonul in public si copilul ar fi strigat 'gresit' in microfon. Daca asta este adevarat si a fost apoi lovit, gestul este grav. Imi aduce aminte o faza din copilarie. Era venit un iluzionist si a chemat la un numar baieti ca martori din public. Fratele meu s-a dus si povestea ca nu a vrut sa se uite la 'pasele' facute de iluzionist ci se uita doar la obiectul care trebuia sa dispara. Ar fi vazut und-i si la urma l-a demascat pe iluzionist. A spus ca iluzionistul l-a injurat foarte urat si i-a spus sa plece de pe scena ca il bate. Probabil si aici copilul i-a deranjat 'numarul'. Totusi ce vad eu este ca se duce o campanie emotionala si nu una rationala, ceea ce-i un mare pacat. Ca Basescu sa nu mai fie ales, alte motive ar trebui invocate.
    Pentru Americanu'
Daca as crede ca Basescu vrea in mod real sa lupte contra 'mafiei', l-as sustine fara rezerve. Cand el este de ex foarte apropiat de mafia asfaltarilor, in situatia in care la noi calitatea acestor asfaltari este mult mai rea chiar decat in Moldova vecina, cand el a luat pozitie favorabila lui Popovici imediat dupa ce acesta a fost arestat, spunand ca este un investitor important, desi se stia ca este cel mai mare speculant de terenuri si nu numai din zona capitalei, dar si cel de la care fata lui a cumparat acel faimos apartament. Iarasi relevant este cum imediat justitia l-a arestat pe Becali, cel care il era reclamat in mai multe randuri pe Popovici si care si-a exprimat nadejdea in momentul arestarii acestuia ca va fi judecat aspru. Daca voi puteti accepta ca arestarea lui Becali a fost justificata, inseamna ca nu avem aceeasi parere despre dreptate. Cel care prinde un hot merita premiat, nu inchis, mai cu seama ca este vorba nu de unul ci de o banda si nu de un furt ci de un sir lungt de furturi, de care stia si politia si politicienii. Normal, ca un iubitor al dreptatii, Basescu trebuia sa ia o pozitie favorabila lui Becali, macar cum a facut in cazul arestarii lui Popovici. La insistentele presei sa se pronunte, Basescu a spus doar ca "justitia trebuie sa-si faca datoria", ce se traduce ca era perfect de acord cu ce facea justitia.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

D006

Citat din: filipPresedinte jucator............ era vizibila diferenta de categorie
femeia care ii inainteaza memoriul lui Basescu a recunoscut ca Base nu l-a lovit pe copil , filmuletul este o facatura marca Patriciu , de ce Patriciu nu a aratat acest film in 2004 cant s-ar fi produs presupusa fapta ?
  Ce usor va lasati prostiti...  film din 2004 aparut  "intamplator" in 2009 ...

D006

Mulţumesc domnule doctor m-aţi convins.Felicitări! 
Să vă răsplătească Dumnezeu!

Cristian IONITA

Trebuie doar să privești cine a scornit aceste imagini, cine le sustine, si de ce au aparut dupa 5 ani de la eveniment, ca să îți dai seama cât de veridice sunt...
Suntem luați de proști de multă vreme... Important ar fi să ne trezim odată...

filip

Citat din: dragos2006
Citat din: filipPresedinte jucator............ era vizibila diferenta de categorie
femeia care ii inainteaza memoriul lui Basescu a recunoscut ca Base nu l-a lovit pe copil , filmuletul este o facatura marca Patriciu , de ce Patriciu nu a aratat acest film in 2004 cant s-ar fi produs presupusa fapta ?
  Ce usor va lasati prostiti...  film din 2004 aparut  "intamplator" in 2009 ...
Ne lasam noi prostiti ,dar suntem multi :hi:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Cristian IONITA

Citat din: filip...
Ne lasam noi prostiti ,dar suntem multi :hi:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
din pacate asa este
"multi" ati fost si-n 1990, 1992 si 2000 si stim cu toti ce bine ne-a fost ... la toti

filip

Ionita draga, noi am ales sa nu votam ELITA,exista loc sub soare pentru toti.
Una e sa rupi coltii rechinilor si alta e sa protejezi rechinii tai.Exista mai multe specii de rechini.
Si Basescu va fi infrand de SERVICII.
Acum intelegi de ce abia acum se dau filmuletele?

D006

Patriciu , Vantu,  Voiculescu daca ar fi respectat poporul roman cu vagoanele de bani detinute ar fi facut fabrici si uzine precum au facut in perioada interbelica Malaxa , Bragadiru , Ausznit .  Dar oamenii stiu foarte bine care este pragul de prostie al poporului roman si au investit sume relativ mici de bani in trusturi de presa cu care le este foarte usor sa manipuleze masele .
   Uitati-va in jur , analizati cu atentie situatia actuala , si veti observa niste bogati ai tranzitiei care impune poporului roman un presedinte , de ce fac acest lucru ? iubesc asa mult acest popor ?
  Nu observati ca in aceste Zile in Romania se instaureaza dictatura ? daca spuii in public ca-l sustii pe Basescu este ca si cum ai savarsi o fapta penala . Indiferent ce ar fi facut Basescu mi se pare dubios ca un om sa fie supus in asa hal unui adevarat linsaj mediatic.
      NU poporul roman il pune pe Geoana presedinte ci cei trei moguli , vi se pare normal ?  Cine credeti ca va acoperi gaura facuta de cei trei la buget ? sunteti pregatit sa platiti curentul si gazele la un pret sensibil mai mare ? Sunteti pregatiti sa platiti un impozit si o TVA mai mare ?
  Treziti-va cat nu este prea tarziu !

D006

D006

Da ia fost rezolvata problema si in vitrinele de la mobila era numai basescu deci nu poate fi inpartiala .

D006

D006

Problema ei era legata de casa si foarte bine ca fost rezolvata dar astazi a fost televiziunea la ia in casa iar in vitrina cine crezi ca era ? Basescu  .

D006