Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

prisecarul

a avut 5 ani si nu a doborat niciun mogul! ce l-a oprit? a condamnat comunismul, din care si el si iliescu au facut parte si au profitat la maximum! nu a facut politie politica? oarece ofiteri de securitate din portul constanta sustin ca nu ocupai functie si nu primeai aviz pentru deplasari in strainatate de la ei daca nu semnai angajament!
din contra a creat moguli( umbrarescu, udrea, cocos, casuneanu-golden blitz, deputata aceia cu " ciocul mic ca suntem la putere", terasele din neptun, in afara de un oarecere presedinte rus, care s-a mai aventurat in restaurante, in momentele  in care poporul nu are ce pune pe masa? cum a plecat de la restaurant in deplin dispret fata de lege, dupa ce consumase bauturi alcoolice cu jiji becali? fetitele lui de unde au vile de sure de mii de euro? de unde i se trage operatia de coloana facuta  la viena? nu cumva de la o escapada noctura soldata cu o coliziune cu un pom, si in care ........... a avut mana rupta?
va veni altul si tot asa mai departe!
asa sunt toti! au pe cineva in spate(vazuti sau nevazuti) fata de care sa se revanseze!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Zi Zău cu limba scoasă!Dacă ţi-ai furat-o dincolo vii şi te dai coios aici.
Nu te mai chinui să ţi-o lungeşti că dacă intră udrea pe stop te cheamă pe tine Băsescu. :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

mmarele om politic

D006

altă ipostază

D006

In toata ciulamaua asta cel mai tare ma distreaza faptul ca eu care sunt profund pro Basescu , in timplu lui Geona o voi duce foarte bine deoarece am prieteni la PSD usor de corupt si care imi vor face viata mai usoara . Iar voi care-l pupati acum pe Geoana in cur sigur o veti duce mai greu pentru ca cineva trebuie sa astupe datoriile facute de smecheri . Eu aici ma distrez cu voi pentru ca Romania nu poate exista fara medici asa ca atunci cand medicii nu vor mai castiga bani nici tara asta nu va mai exista.

D006

Să ştiţi domnule doctor e că iadul e plin de doctori şi de popi.
De ce ?Pentru că datoria amândurora este să vindece atât trupul cât şi sufletul omului fără a se gândi la bani.
   Voi doctorii care trăiţi numai pentru şpaga amărâtului şi trataţi pacientul în funcţie de cât de gros e plicul pe care vi-l îndeasă în buzunar, călcaţi în picioare jurământul lui Hipocrate şi demnitatea umană. Din păcate cunosc realitatea medicilor de familie din zona dvs.
   Am o rudă paralizată de 4 ani şi niciodată medicul de familie(pesedist de frunte) nu a aceptat să se deplaseze 2 km pentru a-l consulta deşi l-am rugat de multe ori şi m-am oferit să îl duc cu maşina .A trebuit să chem salvarea care a venit fără medic şi bolnavul de 70 de ani a trebuit să facă 100 km pt o pneumonie .
   A doua zi în schimb a trecut cu maşina pe lângă casa bolnavului şi a mai mers vre-o 5 km pe un drum de ţară la un grătar într-o poieniţă din apropiere. Era 1 mai. Există o lege a compensaţiei şi nimic nu rămâne nerăsplătit, nici binele nici răul făcut.
  Nu mă mai miră nimic în ţara asta şi ne merităm soarta.
PS. Nu vă obosiţi să răspundeţi că oricum nu vă iese nimic.

D006

Cuşti romichele,marş în cuşcă!

D006

Aici ai dreptate. Un preşedinte manelist votat de ţigani analfabeţi.

D006

da bre,  e clar toţi ţiganii votează Băsescu

D006

Citat din: BeeesSă ştiţi domnule doctor e că iadul e plin de doctori şi de popi.
De ce ?Pentru că datoria amândurora este să vindece atât trupul cât şi sufletul omului fără a se gândi la bani.
   Voi doctorii care trăiţi numai pentru şpaga amărâtului şi trataţi pacientul în funcţie de cât de gros e plicul pe care vi-l îndeasă în buzunar, călcaţi în picioare jurământul lui Hipocrate şi demnitatea umană. Din păcate cunosc realitatea medicilor de familie din zona dvs.
   Am o rudă paralizată de 4 ani şi niciodată medicul de familie(pesedist de frunte) nu a aceptat să se deplaseze 2 km pentru a-l consulta deşi l-am rugat de multe ori şi m-am oferit să îl duc cu maşina .A trebuit să chem salvarea care a venit fără medic şi bolnavul de 70 de ani a trebuit să facă 100 km pt o pneumonie .
   A doua zi în schimb a trecut cu maşina pe lângă casa bolnavului şi a mai mers vre-o 5 km pe un drum de ţară la un grătar într-o poieniţă din apropiere. Era 1 mai. Există o lege a compensaţiei şi nimic nu rămâne nerăsplătit, nici binele nici răul făcut.
  Nu mă mai miră nimic în ţara asta şi ne merităm soarta.
PS. Nu vă obosiţi să răspundeţi că oricum nu vă iese nimic.
Parca ai fi clona lui Cristian Ionita   :rotfl:   :rotfl:  :rotfl:
Se vede stilul de pesedist coclit , in judetul Buzau indiferent cum o ei ai mai putin de 100 km. pana la primul spital , asa ca eu cred ca tot ce scrii este numai minciuna si agitatie tipic pesedista.
  Mai impostorule numai veni cu acuzatii nefondate , cel putin in judetul Buzau nu exista medic de familie care sa nu mearga la domiciliu unui amarat .  Daca esti OM spune-mi cum il cheama pe acel medic si eu la inceputul lui decembrie cand merg la CJAS voi face mare scandal.
  PS. Am curaj sa pun pariu cu oricine ca tu NU esti din Sibiu ci esti un coclit de prin zona mea.

D006

Stimate dle doctor  nu am stiut  ca dvs  va distrati cu noi , limitate mijloace de distractie aveti, dar ieftine , profitand de buna noastra intentie.Sanatate, sa nu ajungem la doctori!pop

centrifuga

bagati mare fratilor!
mai aveti o saptamana pana va veti vedea visul cu ochii!
sa va vad dupa aia!
c'o fi "chioru',c'o fi "prostanacu",vai de mama noastra! tot noi vom plati!
haideti sa ne unim  macar noi astia care avem ceva in comun:munca cu albinele,si sa facem o asociatie dupa chipul si asemanarea noastra eram sa zic!
asociatia sa fie ceea ce dorim noi sa fie si sa faca ceea ce dorim noi sa faca!
in lumea normala exista cooperative ale producatorilor,care au drept obiect de actiovitate aprovizionarea cu input-uri ieftine si valorificarea la preturi pertinente a output-urilor.aceste cooperative sunt non profit.
la noi termenul de cooperativa e demonetizat-pe buna dreptate,lumea facand automat legatura cu cooperativele agricole de productie,fostele kolhozuri romanesti.
nici unul din cei 2 candidati nu vor reusi sa faca nimic ptr noi/ptr ei si grupul lor de interese vor face destule!

D006

Staţi calm domnule doctor  medicul în cauză e din judeţul Bacău, de lângă Moineşti,nu vreau scandal cu el pentru că lunar am nevoie de reţetă compensată ,dar nu contează, nici doctoriţa de la mine din sat, din jud Sibiu, nu face vizite la domiciliu decât celor cu care îşi bea cafeaua.
    În plus dacă baţi la ea la poartă nu iese nici moartă. Am stat odată 30 min pentru un certificat medical pentru un deces şi nu a ieşit decât după ce am venit cu o prietenă de-a ei rudă cu mortul.
   Nu doar medicii din regat sunt jigodii şi e drept nu toţi pot fi băgaţi în aceeaşi oală, sunt şi oameni cumsecade printre ei, mulţi chiar.
Când am spus 100, mă refeream dus-întors.
De ce credeţi că sunt de prin preajmă, aveţi aşa mulţi dujmani?
Slavă Domnului sunt născut în Cluj, soţia mea e de lângă Moineşti aşa că am avut experienţe extracarpatice destule. Nu condamn zona ,nici persoana, nu am nimic personal cu dvs,  ci condamn o situaţie reală.-Doctori care te lasă să mori acasă sau în spitale dacă nu le dai şpagă, popi care nu-ţi îngroapă mortul până nu  le dai dreptul, bineînţeles fără chitanţă, Doamne fereşte să fii naş la o nuntă că te jupoaie.
  În Bucureşti un botez 3-5oo lei fără chitanţă, la o biserică de periferie acum doi ani, la mine în sat, în acelaşi an, mi-a cerut 10 lei cu chitanţă pentru un botez şi 30 pentru o cununie .Normal că i-am dat mai mult.
   E drept că ambii, şi doctorii şi preoţii au salarii de mizerie dar asta nu trebuie să îi dezumanizeze.

D006

Baiat tu nu stii ca medicii de familie functioneaza in baza unui contract cu CJAS  , in contract scrie clar , medicul are program de 7 ore pe zi , 5 zile pe saptamana , in restul timpului este in particular si atunci se plateste. Plus ca CJAS NU  deconteaza toate serviciile . Romanul votant de prostanac trebuie sa inteleaga ca SANATATEA COSTA si veti vedea de la mijlocul anului viitor cam cat costa.
Iar in relatia mea cu protii sunt foarte multumit deoarece aplic legea islamica care spune sa-ti donezi a 40 parte din venit. Bineinteles ca donez pe chitanta iar preotul mereu a tinut cont de acest lucru . Voi cand ati donat ultima oara un ban la biserica ?  Pesedeul v-a inoculat in sange microbul lenii care va face numai sa cereti dar niciodata nu oferiti nimic la schimb ! cine sunteti voi de credeti ca meritati totul moca ? Intelegeti ca viata costa iar in clipa in care astepti sa ti se dea moca nu ai devenit decat un boschetar mai bine imbracat si cu iluzia ca esti fericit , in realitate nu esti decat "un rupt in cur" care trebuie odata la 4 sau 5  ani sa-ti exerciti singurul drept care ti se ingaduie dar numai punand stampila pe cine trebuie.