Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

Cristian IONITA

Citat din: Beees... De fapt sunt Cistian IONIŢĂ,....
ai gresit bre ... nici in cele mai groaznice cosmare nu ma vad in rol de simpatizant PSD

D006

Să nu-mi fie cu supărare domnule moderator dar nu era vorba de dvs, a-ţi cam sărit degeaba de trei coţi în sus. Ia citiţi mai bine. Era vorba de CISTIAN Ioniţă :rotfl:
Ce să-i faci egocentrismul bată-l vina.
Iar "bre" să le spuneţi celor cu care vă trageţi de brăcinar.Nu suntem prieteni, nu-mi doresc să fim,  deci vă rog să nu vă permiteţi   familiarităţi de acest gen cu mine.
În rest numai de bine, sănătate şi prosperitate.

Cristian IONITA

@Beees - am crezut ca e vorba de-o simpla greseala de tipar, se mai intampla.
O seara buna ... si multa sanatate ... ca aveti nevoie

valter

Jonita pana nu-l pupi in cur pe al mai tare al momentului nu te simti bine.
Nea Mircica trece pe locul doi de cand te-a trimas la necalificati pe post de mederascor politic.
Ba fraiere, dupa ce esti zero barat la apiultura si nu realizezi deosebirea dintre matca si trantor vii si tulburi un forum al liberalilor cu pupincurismul tau infantil alaturi de doctor. Pe doctor al iert ca-i gras si simpatic, da tu ditamai moderatorul cu buzele umphlate ca ale europarlamentarei ce  ca-cati peaicilea.
Basti. Aici sa ma banezi, daca te bazezi.
Impostorule.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Cristian IONITA

ce-i domn Valter ....
ce esti asa suparat?
iar au intrat farmacistii in greva si ai ramas fara medicamente?

valter

Schimbi tiglele cu medicatia. Esti tare papalacule.
Tupeu imputit si argou de periferie de bucale mai rar ca la m-neata.
Cum un lucru bun nu poti debita, ma trimeti la farmacie. MUltam de directie.
Da intreab-o Pe consoarta nu-i trebe o corectie. Suntem mai multi.
O aspirina porcina.
Ca  de politica e satula saraca in pat cu tine, elefantule.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Citat din: stefan1Alianta PNL-PSD este o manevra care lasa un gust amar in randul multor liberali , dar eu cred ca Antonescu a ales o solutie dureroasa dar singura posibila. Sa presupunem ca refuza sa sustina pe Gioana. Sigur acesta pierdea alegerile. Si asa este mare intrebare daca va castiga. Daca va castiga Basescu cum va fi guvernarea tarii? Eu sper, desi in politica nimic nu este sigur, ca nici PSD si nici PNL nu vor accepta o noua alianta cu PD. Un guvern minoritar PD (ca altceva Base nu accepta), nu va putea trece prin parlament legi vitale. Se va ajunge dupa inca o vreme la noi alegeri, care tot nu vor da un PD majoritar si iar vor cadea guverne. Cine mai conduce aceasta tara?
.
Domnule Stefan,
Asta e problema, PDL-ul nu a avut si nici nu o sa aiba sustinere, iar romanul de rand plange ca ne'a bagat Basescu in criza. D-voastra in loc sa sustineti un guvern minoritar dar (sa zicem) bine intentionat, preferati sa sustineti PSD + PNL ca deh o sa poata vota legi. Dar ce legi, vine intrebarea. Doar nu credeti ca o sa de'a liber la anchetat dosare. Guvernul ala majoritar o sa aiba de platit multe prietenilor patriciu, vantu, voiculescu pt. sustinerea acordata in campania electorala. Am mai spus'o, de la Basescu astept multe realizari cand o sa fie PD-L majoritar in parlament sa poata forma un guvern care sa isi sustina singur legile. Unii au spus ca e putin comunism in asta, o fi.. dar poate asta e singura solutie a Romaniei in conditiile actuale. Dar cum in Romania voteaza MICUL si BEREA.. v'or mai trece multi ani pana atunci.
Prietene Beees, dar sloganul tau de campanie favorit: "Mircea Geoana te iubim, ca ca tine nu gasim" nu'l bagi ?  :rotfl:
Mi'e tare greu sa inteleg ce te face sa scrii cu atata inversunare. Poate ne lamuresti tu, ce zici ?

centrifuga

Citat din: americanu'
Citat din: stefan1......
.
Dar ce legi, vine intrebarea. Doar nu credeti ca o sa de'a liber la anchetat dosare. Guvernul ala majoritar o sa aiba de platit multe prietenilor patriciu, vantu, voiculescu pt. sustinerea acordata in campania .....
..."" nu'l bagi ?  :rotfl:
DLE americanule,daca esti bucurestean,te invit la o mutare a stupinei mele la pastoral si dupa ce vei privi(doar) intr-o noapte un incarcat-descarcat de 250 de stupi,sa dai un interviu la "basina ilustrata"despre dosarele lui nustiu cine!
Nu ne intereseaza dosarale de care ziceti matale,ale lui ridzi,videanu,berceanu,flota,bordura,asfaltul etc.,ci doar sa avem un climat de liniste si pace sa putem plimba stupii la pastoral,sa ne vindem mierea la un pret bun si de ce nu,sa bem o bere si sa mancam un mic dupa o zi de munca in stupina!
vrem ca la radio si tv sa aflam stiri despre timpul probabil,despre fenofaza la salcam,rapita,tei,fl.soarelui,muzica,despre lucruri frumoase si bune!
nu mai vrem sa auzim grohaiturile si  calificativele emise de un om intrat in sevraj datorita dependentei de alcool!
nu mai vrem ca nepotii nostrii sau copii celor mai tineri sa ne intrebe ce inseamna "gaozar","pasarica","tiganca imputita","moguli de presa"!
vrem sa fim normali,asa cum este lumea civilizata,unde am vazut cu ochii mei fetzele oamenilor de pe strada,unde speranta medie de viata trece de 80 de ani,unde predictibilitatea este o axioma chiar si in conditii de criza!

D006

Cam asta simt ,
asta vreau,
asta mă doare
Unii zic că sunt nebun
Alţii mă fac comunist
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/QHpVTgX2kRQ[/youtube]

D006

videoclipul acesta e şi mai interesant
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/kvxsYzQXHDw[/youtube]

centrifuga

si de ce nu:
first lady sa fie chiar sotia presedintelui!

D006

Oricine are drept la propria opinie politica si pasiune cu care o face este mai apreciata decat lipsa ei.
Da, a fost un tac la persoana care nu a fost justificat dar tinand cont de caracterele fiecaruia si educatia este un fenomen normal.
Va dura mult pana se va putea respecta si acolo opinia opusa a celuilalt.

filip

Presedinte jucator............ era vizibila diferenta de categorie
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/f5cXowXYEio[/youtube]
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Cristian IONITA

Citat din: valterSchimbi tiglele cu medicatia. Esti tare papalacule.
Tupeu imputit si argou de periferie de bucale mai rar ca la m-neata.
Cum un lucru bun nu poti debita, ma trimeti la farmacie. MUltam de directie.
Da intreab-o Pe consoarta nu-i trebe o corectie. Suntem mai multi.
O aspirina porcina.
Ca  de politica e satula saraca in pat cu tine, elefantule.
tu chiar esti liber sa umbli pe strada?
Revenind la "politica", legat de sarabanda atacurilor asupra lui Basescu, pe mine ma doare undeva de conservele alea de nave daca le-a vandut sau nu. Oricum ajungeau la diversi armatori straini si nu le mai vedea nimeni pe la noi decat in trecere.
Nu consider ca daca omul se duce intr-un local sa bea o sticla de vin, trebuie sa il blamam. Noi nu facem asta? Ce daca e presedinte? Inseamna ca nu mai e om?
Nu stie sa vorbeasca corect engleza. So what? Ati uitat cum vorbea Iliescu?
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/sZdE9NBsO2U[/youtube]
Nu consider ca daca daca injurat o ziarista sau un ziarist inseamna ca nu e om. Noi nu am injurat niciodata un ziarist? Altcineva in locului lui poate ar fi reactionat mai brutal, omul iesise la cumparaturi cu sotia lui , iar un ziarist se baga atunci in seama sa-l agaseze cu intrebari. Vorbim de niste momente personale, nu conferina de presa, nu evenimente politice sau alte actiuni oficiale. Ziaristii, daca ar putea ar pune o camera video si in WC-ul lui Basescu ca sa vada ce culoare are cacatul lui si sa il comenteze "analistii" (adica cei care studiaza ce iese sau intra din/in zona anala ?) la talkshow-uri.
"Ati vazut domnule Gadea de culoare avea rahatul lui Basescu aseara? Dupa nuanta cred ca a fost aseara la Golden Blitz si a baut un vin rosu , cred ca era din recolta de 1987 si dupa concentratie cred ca a mancat niste mici. Domnule Gadea sa va pun un filmulet in care se aude clar cum ies gazele din domnul presedinte. Aceste gaze spun multe. Le vom analiza impreuna. Daca as putea gusta putin, v-as putea spune si cu cine a stat la masa. Din pacate nu avem inca tehnologia"
Asta e parerea mea despre ziaristi. No offence. Ma refer la ziaristii din zona politica pe care ii vedem activi la televizior.
Nu ii tin neaparat "partea" lui Base .... este departe de a fi perfect, dar ... este foarte clar pentru orice om cerebral ca alternativa PSD nu poate fi mai buna,
PSD-ul va mari fiscalitatea ... ii sta in spirit, sigur se vor bloca relatiile cu institutiile finaciare, se vor bloca investotiile straine si vor creste "comisioanele".

D006

Ştiu că nu mai vreţi să polemizaţi cu mine domnule doctor dar poate binevoiţi să mă ascultaţi de data asta.
M-aţi întrebat dacă am copii.Poate am poate nu.
Dumneavoastră în schimb sigur sunteţi părinte.
Cum v-aţi simţi dacă actualul preşedinte au unei ţări oarecare v-ar plezni copilul peste gură în public. Cum aţi reacţiona?
   Indiferent ce ar fi zis sau făcut acel copil  consider că nimeni  nu ar  trebui iertat pentru un asemenea gest.Mai ales dacă e om politic.
  Sau mă înşel eu oare?O fi fost un puiuţ de comunist?Un mogul în devenire. Un pericol pentru poporul neajutorat?
PS. M-aş bucura dacă mi-aţi răspunde la subiect.