Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

D006

Se vede că aveţi vin bun domnule doctor sau cel puţin mult că altfel nu înţeleg derapajul din acest post. Păcat, eraţi un interlocutor chiar interesant.
  Probabil că disperarea băsesciană se transmite pe linie de partid.
Atunci când am apelat la doctoriţa din sat ea trebuia să fie la cabinet, era în timpul programului.Oricum dumneavoastră cunoaşteţi mai bine breasla din care faceţi parte şi apucăturile ei, nu ţin să vă conving  eu şi nici  nu văd de ce sunteţi aşa agresiv.
  Iar referitor la "rupt în cur", se poate să fiu că doar asta e situaţia intelectualului român bugetar după 5 ani de stăpânire băsesciană. Înainte de alegerile parlamentare Boc se bătea cu cărămida în piept că dublează salariile profesorilor dar am primit doar multă....,căci banii i-a dat femeilor lui băsescu să-şi pună perdele şisă facă spectacole ca  să-i scoată tuta europarlamentar.
    Iar nouă nu ne bagă nimeni plicul în halat deşi vă educăm plozii ca să iasă unii doctori alţii chiar oameni. Şi în plus nu mi-e ruşine cu mine iar noaptea dorm liniştit. 
  Oricum nu-i nimic eu vă iert dar nu cred că Sfântul Nicolae o să vă aducă decât o nuieluşă.

PS: Permiteţi-mi totuşi să vă contrazic puţin. Legea musulmană prevede ca toţi credincioşii , (bărbaţii pentru că femeia nu prea contează la ei),să plătească Zakat-ul, adică zeciuiala, 10% din tot ce câştigă, nu 40%. Mai permiteţi-mi să nu vă cred că faceţi gestul acesta.
  Să trăiţi bine!

D006

Baetel citeste atent :  A 40 PARTE  --- INSEAMNA 2,5% !!!   :nono:
  Luni vine la mine un prieten turc si va poate confirma ,.
Fulfit daca criticile veneau de la vaslieni de talia lui Mirel Balaban, Lucian Avram, FC Vaslui era o problema , dar atat timp cat vin de la tine ....  ma abtin ca nu are rost sa-ti raspund.

D006

Eu cred 40% din bacsis nu din total venit .

Cristian IONITA

Citat din: dragos2006...
Parca ai fi clona lui Cristian Ionita   :rotfl:   :rotfl:  :rotfl:
...
Dragos - bre nea caisa ... prefer sa ma injuri in continuare de mama decat sa ma asociezi cu PSD-isti
a .... si cand or scadea doctorii in topul spagarilor din romania sa ma anunti si pe mine

D006

Nu stiu daca copii vostri au acces la internet dar cand vor intra macar din curiozitate no sa va fie rusine de ce ati scris ? Domnul dragos stii ca nu avem aceleasi convingeri dar pentru aia eu vam respectat si va respect dar totul trebuie sa aiba o limita de decenta santem oameni cred.

D006

Cum am mai spus , totul ramane aici , cand ne intalnim vreau sa ne dam mana si sa ne privim in ochi.  Cu munca mea nu mi-e rusine niciodata !!!!   si pentru ca sunt bani castigati cu sudoarea fruntii nu cred ca ma laud gratuit.
  Nu mai intru in polemica ci voi posta strict la subiect.
Si acum sa va spun ceva interesant : APIARDEAL mereu avea probleme cu ziua de sambata cand avea un trafic mic , dar prin aceste polemici am reusit sa aduc traficul la o cota decenta. 
  Va multumesc si va rog sa ma scuzati daca v-am indispus.
    BASESCU PE VIATA !!!     :zzz:

D006

Citat din: BeeesSe vede că aveţi vin bun domnule doctor sau cel puţin mult că altfel nu înţeleg derapajul din acest post. Păcat, eraţi un interlocutor chiar interesant.
  Probabil că disperarea băsesciană se transmite pe linie de partid.
Atunci când am apelat la doctoriţa din sat ea trebuia să fie la cabinet, era în timpul programului.Oricum dumneavoastră cunoaşteţi mai bine breasla din care faceţi parte şi apucăturile ei, nu ţin să vă conving  eu şi nici  nu văd de ce sunteţi aşa agresiv.
  Iar referitor la "rupt în cur", se poate să fiu că doar asta e situaţia intelectualului român bugetar după 5 ani de stăpânire băsesciană. Înainte de alegerile parlamentare Boc se bătea cu cărămida în piept că dublează salariile profesorilor dar am primit doar multă....,căci banii i-a dat femeilor lui băsescu să-şi pună perdele şisă facă spectacole ca  să-i scoată tuta europarlamentar.
    Iar nouă nu ne bagă nimeni plicul în halat deşi vă educăm plozii ca să iasă unii doctori alţii chiar oameni. Şi în plus nu mi-e ruşine cu mine iar noaptea dorm liniştit. 
  Oricum nu-i nimic eu vă iert dar nu cred că Sfântul Nicolae o să vă aducă decât o nuieluşă.

PS: Permiteţi-mi totuşi să vă contrazic puţin. Legea musulmană prevede ca toţi credincioşii , (bărbaţii pentru că femeia nu prea contează la ei),să plătească Zakat-ul, adică zeciuiala, 10% din tot ce câştigă, nu 40%. Mai permiteţi-mi să nu vă cred că faceţi gestul acesta.
  Să trăiţi bine!
Dacă m-aş coborâ la nivelul dvs domnule"băieţel"şi m-aş simţi ofensat v-aş cita din marele cârmaci şi v-aş transmite cam ce i-a spus el lui Stolojan în 96 parcă.Dar orice aţi spune nu mă puteţi ofensa pentru că nu prea  pun preţ pe vorbele dvs. A da, nu sunt pesedist mai degrabă înclin spre liberalism.

D006

Anul acesta a murit cel mai bun cantaret : Michael Jacson
Anul acesta a murit cel mai bun actor  : Gheorghe Dinica
  Mircea Geoana este cel mai bun om politic ....

D006

D006

D006

D006

Citat din: dragos2006Anul acesta a murit cel mai bun cantaret : Michael Jacson
Anul acesta a murit cel mai bun actor  : Gheorghe Dinica
  Mircea Geoana este cel mai bun om politic ....
Să vă propun pentru cel mai bun medic? :wink:

D006

D006