Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Apropos de comunişti.
Aflat in portul Yenuba din Arabia Saudita, echipajul petrolierului ,,Biruinta" de 150 000 tdw, fruntas pe flota in 1985, a transmis urmatoarea radiograma semnata de comandantul sau Traian Basescu.
"In aceasa noapte de la cumpana anilor cei 40 de navigatori de pe aceasta plutitoare cetate de otel construita de Romania, isi indreapta gandurile spre tara, spre conducatorul partidului nostru, tovarasul Nicolae Ceusescu, spre toti cei dragi de acasa. Dupa datina, cei aflati in cartul liber suntem in jurul pomului de iarna si inchinam un pahar de vin pentru succesele obtinute de poporul nostru in anul care a trecut, pentru rezultatele pe care le-am inregistrat si noi, marinarii si care ne-au permis depasirea planului de trafic cu 17%, pentru succese si mai mari in 1986."
,,Scanteia", 3 ianuarie 1986 (pagina 2)
Dacă nu mă credeţi pe cuvânt puteţi căuta în arhive.

D006

Şi ca amuzament deşi situaţia e groasă
Oda iubitului conducator
La multi ani draga Traian.
Nu mai avem niciun ban
Sa-ti facem si noi surpriza,
Acum, in mijloc de criza.
La mult ani draga carmaci.
Ne-ai lasat pe toti saraci.
N-avem ce sa-ti luam cadou,
Fiindc-o ducem tot mai rau.
La multi ani draga Basescu,
Esti iubit ca Ceausescu.
Si-n decembrie, ca el
Ce-o sa zbori tu, Traienel.

D006

tot ca amuzament o poză a idolului dvs Dacă doriţi o puteţi salva şi folosi ca screen saver, sau de ce nu să o puneţi în sufragerie deasupra şemineului.
În biserică nu cred că o să vă lase popa să o puneţi dar merită încercat.
O rugăminte aş avea :dacă se poate să faceţi o copie şi pt amicul Romichele, să nu se simtă lăsat pe afară.

D006

nu m-am putut abţine şi mai pun una
Poftiţi la masă domnule romicele

D006

alta

D006

pe aceeaşi temă

D006

alta la fel de grăitoare

D006

Mă numesc Cristian.
Locuiesc lângă Sibiu,.
Am 34 de ani. sunt căsătorit, posed 12 familii de albine în stupi orizontali şi verticali dadant plus cat de 3/4.
Sunt bugetar.Absolvent de studii umaniste în prezent fac un masterat.
Nick name-ul vine de la cuvântul englezesc albine. Are mai multe e-uri pentru că mai erau şi alţii pe forum cu acelaşi nick.
Sper că aceste informaţii o să îi mulţumească pe cei avizi de cunoaştere.
Pentru că mai demult am fost înregistrat pe un alt forum, cu alt profil, unde m-am prezentat complet  şi am avut de suferit, (telefoane aiurea, mailuri nedorite) cam atât pot să vă ofer despre mine cu precizarea că toate datele sunt corecte.
     Acum inteleg de ce primeai telefoane si mailuri ...   Esti dus rau cu pluta , credeam ca sibienii sunt oameni cu capul pe umeri dar tu cam contrazici regula .
  apropo , ai copii ?

D006

Fiecare are dreptul lui la propria opinie politica.

D006

STIMATE DOMNULE DOCTOR AVEAM PRETENŢII DE LA DVS.
CE SEÎNTÂMPLĂ OARE NU MAI AVEŢI ARGUMENTE ŞI DAŢI CU PIATRA?
E trist să susţii o cauză greşită, şi pierdută pe deasupra.

D006

Citat din: dragos2006Mă numesc Cristian.
Locuiesc lângă Sibiu,.
Am 34 de ani. sunt căsătorit, posed 12 familii de albine în stupi orizontali şi verticali dadant plus cat de 3/4.
Sunt bugetar.Absolvent de studii umaniste în prezent fac un masterat.
Nick name-ul vine de la cuvântul englezesc albine. Are mai multe e-uri pentru că mai erau şi alţii pe forum cu acelaşi nick.
Sper că aceste informaţii o să îi mulţumească pe cei avizi de cunoaştere.
Pentru că mai demult am fost înregistrat pe un alt forum, cu alt profil, unde m-am prezentat complet  şi am avut de suferit, (telefoane aiurea, mailuri nedorite) cam atât pot să vă ofer despre mine cu precizarea că toate datele sunt corecte.
     Acum inteleg de ce primeai telefoane si mailuri ...   Esti dus rau cu pluta , credeam ca sibienii sunt oameni cu capul pe umeri dar tu cam contrazici regula .
  apropo , ai copii ?
Din acest motiv pe apiardeal sunt doar o mână de oameni care s-au prezentat. Plus că se dovedeşte că am avut dreptate să nu mă prezint complet.
Pe Stupăritul oricât de cenzurat ar fi nu te atacă nimeni la persoană. Domnule doctor aţi confiscat acest forum oare? Îl folosiţi oare spre slava personală? Semănaţi oare tot mai mult cu idolul dvs politic?
PS . Erau întrebări retorice.

D006

Citat din: BeeesSTIMATE DOMNULE DOCTOR AVEAM PRETENŢII DE LA DVS.
CE SEÎNTÂMPLĂ OARE NU MAI AVEŢI ARGUMENTE ŞI DAŢI CU PIATRA?
E trist să susţii o cauză greşită, şi pierdută pe deasupra.
Cu ce piatra am dat ?   cu ce v-am atacat la persoana ?
   Tot nu ai raspuns : ai copii ?
  Incerc un sentiment ciudat : in postarile lui beees cam miroase a moderator de stuparitul !

D006

Da m-aţi prins , asta e, trebuie să mărturisesc.  De fapt sunt Cistian IONIŢĂ, sau mai bine Pupemea că şi el e sibian şi are mai multe albine.
De fapt am uitat  astăzi sunt chiar Mircea Bog.
Ce atitudine tipic băsesciană. Când cineva se întâmplă să nu fie de partea dvs, într-u totul, când cineva vă combate politic, ( Că în cele ale apiculturii sincer vă admir) şi nu mai aveţi argumente, automat este comunist sau mogul sau dujman de clasă şi asmuţiţi câinii denigrării pe el. Muşcă-l Romichele, şo pe el forumişti, uite moderatorul, faceţi-l praf, mama lui de liberal.
PS.Copiii mei nu sunt problema dvs.

D006

Eu nu te-am intrebat cine sunt copii tai , chiar nu sunt problema mea , eu te-am intrebat daca ai !  , nu cati , nu ce sex au sau cum ii cheama !
   Nu te-am facut nici comunist , nici mogul  , nici dusman .
   Eu il sustin pe Basescu si sunt convins ca Romania ar duce-o mult mai bine daca patriciu , voiculescu , vantu ar si tinuti in scurt de presedintele Romaniei .
Cu asta am incheiat polemica cu tine deoarece nu ajungem la nici o concluzie constructiva . Cand vei avea copii vei vedea lumea altfel !

D006

Doamne-ajută, sănătate multă dumneavoastră iar României un viitor decent.