Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: BeeesBăsescu nu trebuie să mai fie preşedinte pentru că:
E mincinos manipulator, imoral
Nu respectă instituţiile statului de drept
S-a ametecat în justiţie
A organizat răpirea jurnaliştilor şi a furat din banii de răscumpărare
Şi-a pus amanta peste două ministere
Nu mai e loc în Bucureşti de bordurile lui Videanu
A cumpărat voturi din bani furaţi de la stat
E un nimeni pe plan internaţional,
Are pe conştiinţă situaţia gravă a economiei şi societăţii româneşti,etc, etc
OMULE AVEAM PRETENTII LA TINE ... TU NU VEZI CA SCRII NUMAI INTOXICARI ?
   Tu nu ai nici o dovada la ce ai scris mai sus , tu pur si simplu esti pe post de tonomat .  vad ca si ardelenii au uscaturile lor ...

D006

Citat din: BeeesBăsescu nu trebuie să mai fie preşedinte pentru că:
E mincinos manipulator, imoral
Nu respectă instituţiile statului de drept
S-a ametecat în justiţie
A organizat răpirea jurnaliştilor şi a furat din banii de răscumpărare
Şi-a pus amanta peste două ministere
Nu mai e loc în Bucureşti de bordurile lui Videanu
A cumpărat voturi din bani furaţi de la stat
E un nimeni pe plan internaţional,
Are pe conştiinţă situaţia gravă a economiei şi societăţii româneşti,etc, etc
Scoate dosarele pe masa . Asa se lucreaza in tabara portocalie .

D006

Sunt alti care sufera si mai rau ...
Se vede din felul in care se manifesta . Mai au putin si fac spume la gura .

bucovineanu

Mai fratilor, eu zic sa nu va certati pentru aceste lucruri. Ei nu vor decat sa ne amageasca inca odata sa le dam votul. Rostesc vorbe mari ca "interesul national si binele poporului", dar nu se gandesc decat cum sa ajunga sau sa ramana inca niste ani la ciolan. Toti sunt o apa si un pamant. Nici unii nu se gandesc la votantii pe care vor sa-i manipuleze pentru a nu stiu cata oara. Daca vom crede ca unii sau altii ne vor da ceva de pomana ne inselam. Trebuie sa ne rugam sa fim sanatosi, sa ingrijim singuri de albinute si sa speram ca va fi un an apicol bun.

D006

Domnule doctor eu a; fi foarte bucuros dacă aţi avea dreptate .
Din păcate e de ajuns să ieşi din casă şi o să vezi dezastrul creat de guvernul pseudo-Boc, Băsescu de fapt .Au pus România pe butuci. Mai vorbim la primăvară.
  Au furat oamenii lui cât pentru trei campanii electorale.
La mine în sat au plătit pedeliştii 20 de lei pentru un vot.Plus plase cu alimente şi băutură.
Cu toate astea nu afăcut mai mult decât Geoană decât cu un procent.Dacă nu plătea voturile nu intra nici în turul doi.

D006

Am primit si eu o gluma politica.
dear God. So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Mircea Geoana. Regards.

D006

Momentan nu vreau sa va raspund , dar daca aveti neuroni suficienti luati aminte de la aceste versuri   :
   Cam multe ....   cam grele ....
Pe când nu era moarte, nimic nemuritor,
Nici sâmburul luminii de viaţă dătător,
Nu era azi, nici mâne, nici ieri, nici totdeuna,
Căci unul erau toate şi totul era una;
Pe când pământul, cerul, văzduhul, lumea toată
Erau din rândul celor ce n-au fost niciodată,
Pe-atunci erai Tu singur, încât mă-ntreb în sine-mi
Au cine-i zeul cărui plecăm a noastre inemi?
El singur zeu stătut-au nainte de-a fi zeii
Şi din noian de ape puteri au dat scânteii,
El zeilor dă suflet şi lumii fericire,
El este-al omenimei isvor de mântuire
Sus inimile voastre! Cântare aduceţi-i,
El este moartea morţii şi învierea vieţii!
Şi el îmi dete ochii să văd lumina zilei,
Şi inima-mi împlut-au cu farmecele milei,
În vuietul de vânturi auzit-am a lui mers
Şi-n glas purtat de cântec simţii duiosu-i viers,
Şi tot pe lâng-acestea cerşesc înc-un adaos
Să-ngăduie intrarea-mi în vecinicul repaos!
Să blesteme pe-oricine de mine-o avea milă,
Să binecuvânteze pe cel ce mă împilă,
S-asculte orice gură, ce-ar vrea ca să mă râdă,
Puteri să puie-n braţul ce-ar sta să mă ucidă,
Ş-acela dintre oameni devină cel întâi
Ce mi-a răpi chiar piatra ce-oi pune-o căpătâi.
Gonit de toată lumea prin anii mei să trec,
Pân' ce-oi simţi că ochiu-mi de lacrime e sec,
Că-n orice om din lume un duşman mi se naşte,
C-ajung pe mine însumi a nu mă mai cunoaşte,
Că chinul şi durerea simţirea-mi a-mpietrit-o,
Că pot să-mi blestem mama, pe care am iubit-o -
Când ura cea mai crudă mi s-a părea amor...
Poate-oi uita durerea-mi şi voi putea sa mor.
Străin şi făr' de lege de voi muri - atunce
Nevrednicu-mi cadavru în uliţă l-arunce,
Ş-aceluia, Părinte, să-i dai coroană scumpă,
Ce-o să amuţe cânii, ca inima-mi s-o rumpă,
Iar celui ce cu pietre mă va izbi în faţă,
Îndură-te, stăpâne, şi dă-i pe veci viaţă!
Astfel numai, Părinte, eu pot să-ţi mulţumesc
Că tu mi-ai dat în lume norocul să trăiesc.
Să cer a tale daruri, genunchi şi frunte nu plec,
Spre ură şi blestemuri aş vrea să te înduplec,
Să simt că de suflarea-ţi suflarea mea se curmă
Şi-n stingerea eternă dispar fără de urmă!

D006

Să înţeleg că deja l-aţi zeificat pe Băsescu?
Oare nu va mai răsări soarele dacă nu  va mai fi el preşedinte?
Vă reamintesc faptul că cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit.
Un om al cărei singură constantă în politică este tupeul, răzgândeala şi trădarea tuturor celor care au făcut greşeala de a se încrede în el trebuie odată şi odată să fie rejectat din politica românească.
Mă mir că un asemenea caracter infect încă mai găseşte susţinători de valoarea dvs. Nu vă merită.
Ps.Total în afară de context :Urmărind deosebit de interesantele filmuleţe pe care le-aţi realizat la Jibert am observat că respiraţi puţin cam greu. Sper că nu aveţi probleme cu sănătatea.

milu56

Dl.dr.Dragos,a-ti putea sa i-mi spunrti cum ati obtinut subventii de 25.000 de euro,aici eu primesc mai putin,in jur de 12.000 de euro pe an si acum cu criza cred ca a mai scazut,o sa vad acum pe 1 dec. dar de 25.000 de euro nu am mai auzit sa ia cineva subventie.

D006

Domnu milu aici discutam politica !   reveniti cu aceasta intrebare la topicul  - fonduri europene.

D006

Apropo , daca nu mai va fi ales presedinte , ca intr-o parabola Basescu a zis ca va pleca iar comandant de vas . M-am intrebat si eu in sine ce voi face daca Basescu nu va mai fi presedinte : voi fi ordonanta dansului pe vas.
PS.  micule beees eu filmele nu le-am pus sa mi se analizeze respiratia , dar daca tu atat ai inteles - scuze . In urma cu un an iti explicam eu in public de ce respir eu asa greu...

D006

Nu vă sfătuiesc pentru că vajnicul căpitan are obiceiul prost de a-şi f--e toţi colaboratorii, chiar şi pe lacheii cei mai slugarnici, vezi cazul fam. Săftoiu şi a tutoror consilierilor lui.(e drept doamnei Udrea i-a plăcut şi a rămas pentru mai mult)
   Oricum veţi naviga cel mult pe Dunăre pentru că cineva a reuşit să distrugă flota maritimă, nu se ştie cine, probabil mogulii intenţionat pentru ca să nu mai aibă ce comanda Băsescu la retragerea sa din politică .
    Apropos pe  8 decembrie dosarul Flota e trimis iarăşi în justiţie, ca din întâmplare.
   Veţi ajunge cu siguranţă ori curva lui,-gen Boc -, şi în situaţia asta vă va vinde în sclavie pentru wiskey şi ţigări când se va plictisi de farmecele dvs, ori, în caz de naufragiu, vă va canibaliza.
   Oricum până să ajungeţi ordonanţa căpitanului s-ar putea să trebuiască să duceţi ţucalul lui Boureanu, Videanu , Berceanu,să frecaţi puntea şi să goliţi scrumiere în locul lui Boc, să schimbaţi, tampoanele lui Udrea , Macovei, Riţi, Anastase, Mona Muscă,ce să mai zic de  pempărşii Ebei, pentru că va fi mare înghesuială pe acel vas.
  Dacă sunteţi însă specializat în psihiatrie veţi avea  mari şanse să îl trataţi în curând.Chiar şi în acest caz recomand să îl introduceţi într-o cămaşă de forţă şi să folosiţi un sedativ mai puternic decât Johny Walker că la acesta a dezvoltat toleranţă. S-ar putea să muşte şi e veninos.Plus că nu ştii niciodată unde se uită.
Ps Îngrijorarea mea era sinceră. Nu v-aş dori un atac de cord tocmai de sf.Nicolae.
Dacă v-am jignit îmi cer scuze. Chiar am urmărit aproape toate  filmele dvs de pe "Îngerul păzitor" şi le apreciez.
PPS. Pamfletul e un gen literar şi sper să nu o luaţi personal.

D006

E bine să vă cunoaşteţi competitorii domnule doctor aşa că daţi o geoană aici:
credeţi că veţi face faţă competiţiei?
Ei sunt veterani în pupat fundul băsescian.
Şiei "vreau o Românie a bunului şpriţ!"

stefan1

Alianta PNL-PSD este o manevra care lasa un gust amar in randul multor liberali , dar eu cred ca Antonescu a ales o solutie dureroasa dar singura posibila. Sa presupunem ca refuza sa sustina pe Gioana. Sigur acesta pierdea alegerile. Si asa este mare intrebare daca va castiga. Daca va castiga Basescu cum va fi guvernarea tarii? Eu sper, desi in politica nimic nu este sigur, ca nici PSD si nici PNL nu vor accepta o noua alianta cu PD. Un guvern minoritar PD (ca altceva Base nu accepta), nu va putea trece prin parlament legi vitale. Se va ajunge dupa inca o vreme la noi alegeri, care tot nu vor da un PD majoritar si iar vor cadea guverne. Cine mai conduce aceasta tara?
Parerea mea este ca Gioana e total diferit de Iliescu. E un om rational si cred ca bine intentionat. Reconcilierea ideilor liberale cu cele de stanga nu este prea usoara, ca asistenta sociala este o masura antiliberala, dar pana acum nimeni de la noi nu a dus o adevarata politica de dreapta. Cat priveste pe Johannis, eu il vad un meamt inflexibil la jmecherii dambovitene, care ori isi va pastra verticalitatea ori va renunta la functie. Vedem noi ce va fi.
Ce trebuie sa inteleaga liberalii, si in special cei ardeleni, care inghit mai greu compromisul cu PSD-ul, este ca nu prea era o alta solutie, decat daca acceptau sa fie pres in fata lui Basescu si sa-i accepte mizeriile pe care sigur li le-ar face daca vor fi iar aliati.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Situaţia reală a ţării post băsescu
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/m2bKK1ta4BI[/youtube]
_embedded Sau şi ăştia sunt moguli, ori Doamne fereşte puiuţi de comunişti? Ce mai puteţi zice stimate domn doctor?