Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

centrifuga

ei! sunt timid,nu indraznesc sa pronunt numele marelui moderator!

D006

D006

Va plac aceste imagini ?
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/a3odUFGqne4[/youtube]

D006

Cu  niste ani in urma un tip a scris un manifest cu titlul " mi-e scarba ca sunt roman" , ei cam acelasi sentiment il incerc si eu acum cand vad ca toata mafia transpartinica s-a unit pentru al face pe geoana presedinte . Rusine celor care conduc acum PNL -UL  ca au adus partitul in asa hal , sluga la Iliescu .
Peste doua luni Basescu o sa vi se para cel mai bun fost presedinte in fata cataclismelor produse de mafie la umbra lui geoana.

D006

Cu părere de rău refuz să cred că toţi politicienii sunt comunişti corupţi cu excepţia pedeliştilor care sunt singurii cărora le pasă numai şi numai de popor.Toţi sunt slugile lui Ilici, toţi sunt moguli şi se ţin doar de privilegii, toţi sunt curve,numai pedelei sunt fete mari.
    Toţi sunt buni cât sunt cu mine toţi sunt răi când sunt ai lor, parcă aşa sună predica băsesciană.
    Mi-e puţin milă de Băsescu aşa singur, izolat de propria aroganţă , autosuficienţă şi propriul totalitarism,înconjurat de o ceată de aplaudaci cretinoizi,dar îmi place să îl văd pus la colţ pentru că o merită cu prisosinţă.
  Timpul va dovedi că în curând va ajunge la coşul de gunoi al istoriei. Întrebarea e oare Boc il va linge-n băsănău şi acolo. şi oare coana Leana îl va mai iubi şi în mizerie.
parafrazând un clasic în viaţă o să zic:  BĂSESCULE NICI NU ŞTII
                                                       CÂT DE MIC ÎNCEPI SĂ FII!

Vae victis

D006

AZI IN ROMANIA S-A INSTAURAT COALITIA ANTI !
  De azi Romania s-a intors cu 20 de ani  in urma , este incredibil cum hienele de toate felurile s-au unit pentru o bucata din cascavalul numit Romania .
  Peste doua luni veti ofta dupa Basescu !!!   :nono:

D006

Urmariti cu atentie pana la capat filmuletul si inchinati-va la viitorul presedinte , asa se va purta cu toti romanii dupa ce-si va vedea sacii in caruta.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/EDvY55HLRxE[/youtube]

D006

Când trei oameni îţi spun că esti beat se recomandă să te duci să te culci,
când nimeni nu mai vrea să se joace cu tine ori ai păduchi, ori bube-n cap ori te-ai scăpat în pantaloni.
Pe lângă Băsescu pute a disperare.
Sunt curios cine o să-i fugă primul pajul sau amanta?

D006

ceva puţin prea dur dar meritat
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/bbN-u-wVLdA[/youtube]

D006

stefan1

"Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cat am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!
Si cu asta ce-am facut?
Am dorit cu mic, cu mare,
Si-am luptat cum am stiut,
S-avem noua guvernare.
Si cu asta ce-am facut?
Ca mai bine sa ne fie,
Ne-au crescut salariul brut,
Dar traim in saracie?
Si cu asta ce-am facut?
Ia coruptia amploare,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Scoatem totul la vanzare?
Si cu asta ce-am facut?
Pentru-a castiga o paine,
Multi o iau de la-nceput,
Ratacesc prin tari straine.
Si cu asta ce-am facut?
Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc intruna taxe-accize?
Si cu asta ce-am facut?
Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut.
Se trag sforile, se minte.
Si cu asta ce-am facut?
Se urzesc pe-ascun vendete,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete?
Si cu asta ce-am facut?

Pleac'-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii.
Si cu asta ce-am facut??"
E un text al lui Constantin Tanase scris de peste 60 de ani, dar parca l-ar fi scris ieri! L-am preluat dintr-un ziar local, cu niste date despre autor:
Constantin Tanase s-a nascut in 1880 si a murit in 1945. De un talent imens, dar si cu un curaj nebun, a satirizat in cupletele sale tot ce i se parea nedrept, netinand cont de pericolele la care se expunea. Situatia lui s-a ingreuiat dupa intrarea rusilor in tara, in 1944. El a continuat sa-si tina cupletele in ciuda amenintarii cu moartea.
  Este vestit:
"Rau era cu 'der, die, das'
  Dar mai rau cu 'davai ceas'.
  De la Nistru pan la Don
  Davai ceas, davai palton.
  Davai ceas, davai mosie
  Haraso tovarasie!"
A fost arestat, amenintat, i s-a ordonat sa nu mai vorbeasca de rau pe rusi. In urmatorul spectacol a aparut pe scena intr-un pardesiu imens (sa se vada ca-i furat), cu manecile captusite de sus si pana jos cu ceasuri de mana. Spectatorii aplaudau frenetic desi el nu scotea nici o vorba. Apoi si-a descheiat pardesiul, scotand la iveala un ceas cu pendula. A spus doar: "El tic, eu tac, el tic, eu tac". Doua zile mai tarziu era mort. Oficial a fost un blocaj renal. Lumea insa credea altceva...
Cei mai in varsta ati vazut, cred, filmul "Actorul si salbaticii", dedicat lui Tanase, in care Toma Caragiu a facut unul din cle mai stralucitoare roluri (de fapt si Tanase era aroman ca si el, il chema de fapt Caratase). Pentru ca cenzura comunista nu permitea sa se vorbeasca de rau de rusi, se sugereaza in finalul filmului ca ar fi fost omorat de nemti, dar romanii intelegeau mai mult decat credeau ei. De fapt si titlul era sugestiv, caci salbaticii, dintre nemti si rusi, parca nu puteau fi nemtii. (iata-ma si critic de film!)
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Citat din: Cristian IONITA@Dragos2006
1. oki ....
2. @AndreiRN - te rog sa fii un pic mai precis (si daca se poate detaliat) de ce spui despre mine ca "prefer" cenzura si violenta (fie ea si virtuala)?
3. Stii foarte bine ca useri fantoma nu sunt tolerati pe stuparitul, iar acolo unde situatia este probata sunt aplicate si penalizari.
1. oki ..... daca zici tu.
2. Glumesti cred. Tu esti primul care raspunde brutal unuia pe forum si primul cara a dat suspendari din orgoliu. La 5 postari este un atac negativ.
3. Aiurea, de anii de zile umbla zeci de conturi fantoma pe la voi. Cel mai celebru este ghituica=tolutza=drone=albina proletara=murphy=gaby=milu=ghita ghiorghita=laurentiu=valy v si al doilea este balasbebe=lupuion50 :hi:

D006

De ce Basescu NU trebuie sa mai fie presedinte :
                        Patriciu peste un an trebuie sa achite statului roman 600 milioane de dolari respectiv contravaloarea actiunilor luate de la Petromidia
                       Patriciu are de inchis afacerea Sterlyng
                       Patriciu are de rezolvat privatizarea CET Midia
                     Voiculescu  are de rezolvat problema pamantului de pe malul lacului Herastrau
                     Voiculescu are de inchis dosarul "felix"
                     Voiculescu are de rezolvat dosarul "energia"
                      Vantu  are de inchis procesul unde are de dat explicatie cum a facut acele returnari uriase de TVA
                      Vantu are de inchis dosarul Petrom service
               Cum se poate ca un om de afaceri de talia lui Patriciu apare la Irealitatea TV  si spune ca " Basescu nu mai are voie sa iasa presedinte sub nici o forma !!!"   SUB NICI O FORMA ...  aste in Romania 2009
               Cand vezi tunurile de miliarde de euro ale moguluilor scena de 75000 a copilei Ritzi pare joaca de copii...

D006

Băsescu nu trebuie să mai fie preşedinte pentru că:
E mincinos manipulator, imoral
Nu respectă instituţiile statului de drept
S-a ametecat în justiţie
A organizat răpirea jurnaliştilor şi a furat din banii de răscumpărare
Şi-a pus amanta peste două ministere
Nu mai e loc în Bucureşti de bordurile lui Videanu
A cumpărat voturi din bani furaţi de la stat
E un nimeni pe plan internaţional,
Are pe conştiinţă situaţia gravă a economiei şi societăţii româneşti,etc, etc

Cristian IONITA

Citat din: AndreiRN
...
1. oki ..... daca zici tu.
2. Glumesti cred. Tu esti primul care raspunde brutal unuia pe forum si primul cara a dat suspendari din orgoliu. La 5 postari este un atac negativ.
3. Aiurea, de anii de zile umbla zeci de conturi fantoma pe la voi. Cel mai celebru este ghituica=tolutza=drone=albina proletara=murphy=gaby=milu=ghita ghiorghita=laurentiu=valy v si al doilea este balasbebe=lupuion50 :hi:
1. oki ...
2. ceva exemple concrete se poate? Banarile date de mine pot fi verificate usor ... marea majoritate au fost suspendari de cateva zile si te asigur ca nici una dintre ele din orgoliu.
3. am specificat cred ca destul de clar  "acolo unde situatia este probata" ... daca vrei sa ne ajuti ai putea sa aduci probe concrete pentru demascarea celor care au conturi clone si te asigur eu ca vor fi sterse.
Revenind la politica ... http://prezidentiale.evz.ro/emain/artic ... l-terminam
va suna cunoscuta metoda "premierului de sacrificiu"? ...