Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

Cristian IONITA

ai daca cumva ati uitat va reamintesc despre ce-a insemnat ptr Romania guvernarea PSD (2000-2004)
1. A fost perioada în care baronii locali îşi consolidează puterea, devenind mai mari, mai îmbuibaţi, mai puternici. A fost perioada în care au apărut milionarii de carton. Îl mai ţine cineva minte pe Ovidiu Tender, devenit din chelner afacerist important?
2. A fost cea mai neagră perioadă a justiţiei, România încasând de la CEDO şuturi în fund cu nemiluita, încât stăteam în picioare în bancă, atât de rău ne durea. Judecătorii susţinuţi de sinistra Rodica Stănoiu (protejata lui Iliescu) refuzau retrocedări după retrocedări. O mai tine cineva minte pe Maria Huza?
3. A fost perioada în care procurorii se aruncau de la balcon dacă deranjau camarila. A fost perioada în care premierul Năstase intervenea personal pentru a scoate de la închisoare hoţi. Îl mai ţine cineva minte pe Aurel Tarău, penalul apărat de şi mai penalul Iorgovan?
4. A fost perioada în care presa a avut de ales între publicitate de la stat sau picioare rupte (în fiecare an s-a consemnat un numar record de jurnalişti bătuţi, majoritatea în provincie).
5. A fost perioada în care s-a dat ţeapa Dracula Park. Îl mai ţine minte cineva pe Adrian Năstase cumpărând acţiuni din banii lui, care de fapt nu erau ai lui? Sau pe Dan Matei Agathon plantând palmieri la Mamaia?
6. A fost perioada în care FNIul a creat un milionar intangibil.
7. A fost perioada în care Victor Ponta a devenit dintr-un tinerel timid şi împiedicat (îl ştiu, îi cara mapa lui Năstase la facultate şi nu era în stare să spună cum îl cheamă un viitor lider de succes. Mai ţine cineva minte conferinţa cu Năstase şi tabloul cu Titlulescu?
8. A fost perioada care a încurajat studenţii. Cel puţin pe doi dintre ei, care au vândut PSDului voturile studentilor şi au ajuns mari. Nicu Bănicioiu deputat şi Luis Lazarus vedetă.
9. A fost perioada în care s-a făcut cel mai mare jaf din fondul forestier al României. Poliţia încearcă şi acum să dea de urma acelor de cravată de 8 milioane şi a hectarelor de pădure căzute sub securile baronilor locali (cu ajutorul băieţilor din UDMR, să nu uităm asta).
10. A fost perioada în care o singură firmă obţine licenţa de a importa grăsime de focă (din ea se fac cosmeticele). Nu, nu e a lui Iliescu. A fost perioada în care o singură firmă a obţinut licenţa de a importa şine de tren din Rusia. Nu, nu e a lui Văcăroiu.
11.A fost o perioadă stearpă pentru investiţii. Iubiţilor conducători le-a mers buhul că au comisionul mare, aşa că majoritatea celor care voiau să investească au ocolit România. Singurii care vin în ţară sunt dubioşii de la Bechtel, cu care statul român semneaza un contract al naibii de dezavantajos, Mittal şi alţi dornici de mocangeli. E vremea privatizării pe un euro. E perioada falimentării uzinei, cumpărării de către director pe bani puţini şi revândut pe bucăţi cu milioane. E vremea comisioanelor ascunse.
12. A fost perioada retehnologizarii hidrocentralelor de la Porţile de Fier. Dan Ioan Popescu a devenit la fel de bogat ca Adrian Năstase, lucru care nu îi cade bine. Firma aleasa pentru retehnologizare era o dubioşenie elveţiană (VA Tech), care reuşeşte performanţa de a produce pagube însemnate (palete crăpate după repaţie, motoare arse, nema garanţie). Îl mai ţine cineva minte pe Buzăianu?
13. A fost perioada programului ANL, adica a apariţiei a încă unui milionar, în persoana lui Miron Mitrea, fost lider sindical la Metrorex. Blocurile sunt făcute în grabă, materialele proaste, nefinisate, apartamentele improprii. Primii pe listele de beneficiari: clientela PSD.
14. A fost perioada programului "cornul şi laptele", o altă sursă de bani pentru camarila lui Năstase, reprezentata aici de diverse firme de apartament, care au devenit brusc brutării şi lăptării.
15. A fost perioada în care un torţionar devenea deputat PSD. Care dispare 3 ani din ţară, de frica procurorilor. Da, Ristea Priboi.
16. A fost perioada în care singurul act de corupţie e când un oficial al Guvernului e prins în flagrant cerând mita pentru Secretarul General al Guvernului, Şerban Mihăilescu (aka Micki Şpagă, actual deputat. Mita era pentru Prim-Ministru, dar nu a făcut puşcărie decât Fănel Păvălache.
17. A fost perioada în care UE nici nu voia să audă de România lui Năstase şi Iliescu.
Cel mai duresros este ca tot aud tineri care spun că vor vota Geoană, că PSD e un partid bun, fără să ştie cine sunt şi ce au făcut pentru ţara asta Iliescu, Hrebenciuc, Cozmâncă, Micki Şpagă, Genica Boerica, Culiţă Tărâţă, Răducănoiu, Stănoiu, Andronescu, DIP, Muşetescu, Miron Cozma, Văcăroiu, Păunescu...

D006

Sa recapitulam :
    Pe 6 decembrie avem de ales intre o carpa in mana mogulilor adica pe Geoana sau pe un nebun gata de lupta oricand adica pe Basescu . Opinia mea o stiti foarte bine dar sa vad in fruntea tarii un om care la aflarea rezultatelor si in fata microfoanelor scoate hartiile scrise anterior de hrebe& com ...
  Decat o carpa in mana lui Hrebe , iliescu , vanghelie mai bine un  "nebun" care se lupta cu acesti monstrii ai tanzitiei.
  Moguluii mizeaza pe imperiile lor media si pe credulitatea proverbiala a romanilor si au sanse sa-l aduca la conducerea tarii pe prostanac . Apoi linistiti baietii la umbra lui geoana timp de cinci ani vor obrine monopolul curentului electric , al gazelor , al sarii , al postei , etc si ne vom trezi cu niste preturi exorbitante la toate aceste utilitati dar ce conteaza ca vom plati mult il vom avea in frunte pe prersedintele cititor de comunicate .
  Revin cu o intrebare si cine se simte barbat sa-mi raspunda :
   De ce alegatorii din Bucuresti si din Ardeal NU l-au votat pe geoana asa cum o fac moldovenii si oltenii ?

bucovineanu

Intotdeauna Psd a avut succes in zonele sarace ale tarii. Aici exista o masa de alegatori care pot fi usor manipulati.

Cristian IONITA

mda .... ptr ca aia din Bucuresti si Ardeal au invatat ca daca pun ei osul oricum o sa faca mai mult decat ce ti-ar da pomana "statu"

D006

M-a apuca pandaliile cand vad ca suntem reprezentati de parlamentari alesi pe caldari , chibrite cozonaci etc. , iar acum vom avea un presedinte ales pe geci , umbrele , brichete si cu hartii servite precum elevii  lenesi . nu este adevarat ca romanii pot alege un astfel de presedinte dar totusi trist .
Pe cuvantul meu la mine in cabinet sunt numai pixuri si brichete cu geoana dar toti stiu sa sunt cu Basescu , ce sai faci la noi pedelistii sunt cam saraci . acum eu pe cine sa votez pe ala care m-a umplut cu pixuri si brichete sau pe cel care s-a luat la tranta cu mafiotii ?

bucovineanu

Iata cum politica ii aduce pe 2 membrii ai forumului care "erau la cutite"si aveau pareri ireconciliabile, de aceeasi parte a baricadei. :razz:  :razz:  :razz:

D006

Nu ai observat ca de la un timp mi-am calcat pe inima si scriu stuparitul in loc de gainaritul  ?  :zzz:  ca baietii au inceput sa-mi devina simpatici ?  :uimit:

filip

Eu m-am autosuspendat pe stuparitul :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Cristian IONITA

Citat din: bucovineanuIata cum politica ii aduce pe 2 membrii ai forumului care "erau la cutite"si aveau pareri ireconciliabile, de aceeasi parte a baricadei. :razz:  :razz:  :razz:
cred totusi ca suntem manati de "interese" diferite
Nu de alta dar nu-mi surade deloc ideea sa fiu alaturat unuia care foloseste (se vede treaba cu succes) metode PSD-iste (minciuna, jignirea, exagerarea, trunchieri de adevaruri, etc)
Mi-as permite sa fac o supozitie cum ca pe plan local nu prea mai erau locuri libere la PSD asa ca deh ... acum omul "activeaza" unde se poate.
Dragos - pe stuparitul nu e loc de "cazuri" si "sindroame" asa ca vezi sa nu te impiedici tot calcandu-ti pe inima.

D006

1) in viata mea nu am fost membru de partid si nu m-a interesat niciodata viata politica activa , raman la stadiul de chibit politic.
2) dragule m-am impiedicat de multe ori , normal ca pe stuparitul nu e loc de "cazuri" si "sindroame " e loc doar de mult , mult , mult amatorism ( am vrut sa spun prostie dar m-am abtinut)
ma acuzi ca folosesc :
                     minciuna
                     jignirea
                     exagerarea
                     truncheri de adevaruri , etc
           Daca ma acuzi si esti barbat acum vii cu dovezi pentru ca e simplu sa arunci cu vorbe dar sa aduci dovezi cam greu .... Si eu pot spune multe de tine care sa prinda la public dar nu fac acest lucru pentru ca nu am dovezi ca ar fi adevarat , asa ca prefer sa ma las terfelit de tine total gratuit  dar stiu ca proiectul meu pe APIARDEAL continua.

D006

Citat din: Cristian IONITA
Citat din: bucovineanuIata cum politica ii aduce pe 2 membrii ai forumului care "erau la cutite"si aveau pareri ireconciliabile, de aceeasi parte a baricadei. :razz:  :razz:  :razz:
1. Nu de alta dar nu-mi surade deloc ideea sa fiu alaturat unuia care foloseste (se vede treaba cu succes) metode PSD-iste (minciuna, jignirea, exagerarea, trunchieri de adevaruri, etc)
2. pe stuparitul nu e loc de "cazuri" si "sindroame".
1. Da, tu preferi cenzura si violenta virtuala.
2. Serios!!!  :rotfl:  :rotfl:  Intreaba-l pe toluta sau ghituica sau ... pana si moderatori acolo is deschid conturi fantoma sa arunce cu noroi.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Cristian IONITA

@Dragos2006
oki ....
pai daca ne uitam doar la acest topic http://apiardeal.3xforum.ro/post/1965/1 ... A_-_BALAS/
o sa vedem ca se cam acopera mai toate "acuzele" mele
Este adevarat ... eu sunt amator (si da mai fac si prostii) nu am ascuns niciodata acest lucru, dar sper ca asta sa nu ma impiedice sa invat ... si nici sa "postez" acolo unde cred ca pot fi de folos.
Totusi afirmatia ca pe stuparitul predomina amatorismul (cel putin comparatic cu acest forum) este cel putin ridicola.
Niciodata nu cred ca mi-am permis sa afirm ceva fara sustinere .... daca chiar crezi ca mai este nevoie de dovezi te sfatuiesc sa faci o cautate pe acest forum .... folosesti cuvintele Ionita, Pupe, Pab, Balas si autor dragos2006 si apoi analizeaza cat de:
- adevarate
- nejignitoare
- modeste
- adevaruri justificate
sunt afirmatiile dumneavoastra.
@AndreiRN - te rog sa fii un pic mai precis (si daca se poate detaliat) de ce spui despre mine ca "prefer" cenzura si violenta (fie ea si virtuala)?
Stii foarte bine ca useri fantoma nu sunt tolerati pe stuparitul, iar acolo unde situatia este probata sunt aplicate si penalizari.

ioanardelean55

Citat din: dragos2006
Citat din: ioanardelean55unde este doctorul nostru???? oare ce face la aceasta ora???? nu cred ca a dat bir cu fugitii inca de acum ...... a fost implicat omu nu gluma ...
m-am intors din week-end cu filme frumoase despre apicultura , dar acum sunt obosit . Maine revin in forta .
   BASESCU  + ANTONESCU = LOVE  :hi:
i.mi cer scuze .ptr,banuieli mai ales cind am vazut primul filmulet felicitari D,le doctor . asa un week.end mai zic si eu ..sa dea D.zeu cit mai multe ,, :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

centrifuga

iar a aparut!
i s-a facut de .......?

ioanardelean55

Citat din: centrifugaiar a aparut!
i s-a facut de .......?
la cine te referi ???? zii pe nume s,au boteaza,l cumva  ca nu ne suparam. :nono: