Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Deci cu alte cuvinte, Batranul e inalt, destept, bogat si MODEST.

Bătrânul

Citat din: americanu'Deci cu alte cuvinte, Batranul e inalt, destept, bogat si MODEST.
Si in plus ma consider si FRUMOS :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:

D006

Ce bine ca sunteti un om de pace ,poate dl Marin e putin mai suparat.pop

prisecarul

ne certam si ei isi vad de ale lor.
clasa politica uita de orice cand se simte in pericol si strange randurile pentru a-si menaja interesele!
componenta parlamentului nu se va modifica, cel putin in legislatia actuala!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

ioanardelean55

E,,,atunci la vot cu Antonescu sa vedem cit o sa tina mirosul de CRIN.

filip

Bine zis la vot ,sa votam meseria liberala APICULTURA si CRIN presedinte! :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Bătrânul

SA FIE INTR-UN CEAS BUN !!!!! :hi:

filip

Batranul,
Ai avut noroc,am inteles ca unele voturi au fost anulate fiindca au fost pozate :rotfl:

ioanardelean55

unde este doctorul nostru???? oare ce face la aceasta ora???? nu cred ca a dat bir cu fugitii inca de acum ...... a fost implicat omu nu gluma ...

filip

Incurcate sunt caile politici.Ia ascultati pe ILIESCU pentru cine a votat
http://www.antena3.ro/stiri/politica/io ... 85627.html
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Intrebare de baraj: cu cine voteaza aripa liberala a forumului, in turul 2 ?  :)

D006

Citat din: ioanardelean55unde este doctorul nostru???? oare ce face la aceasta ora???? nu cred ca a dat bir cu fugitii inca de acum ...... a fost implicat omu nu gluma ...
m-am intors din week-end cu filme frumoase despre apicultura , dar acum sunt obosit . Maine revin in forta .
   BASESCU  + ANTONESCU = LOVE  :hi:

bucovineanu

Citat din: filipIncurcate sunt caile politici.Ia ascultati pe ILIESCU pentru cine a votat
http://www.antena3.ro/stiri/politica/io ... 85627.html
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
L-o fi hipnotizat Basescu si l-a votat fara sa vrea. :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

stefan1

Politica asta se vede tot mai urat cu cat o privesti mai de aproape.
Cum era de asteptat, Basescu vrea sa exploateze la maxim revolta omului de rand fata de parlamentari. Si-a inceput declaratia de dupa ora 21 nu cu rezultatul obtinut de el ci cu votul pentru 'parlamentul mic'. E o tema fortata. Oricum in actuala legislatura mergem cu parlamentul asta, pe cand criza e pe noi si ea ar trebui sa fie subiectul principal. O sa vedeti pana la turul doi ca tot pe alegerile parlamentare va pedala Basesc si va avea buna priza. Asta ar fi singurul motiv pentru care ar inclina oamenii sa-l realeaga, caci cu ce a aratat in cei 5 ani nu se poate lauda.
O sa vedeti si ce curtati o sa fie liberalii si de unii si de altii si ce compromisuri rusinoase pentru toti o sa se faca... E o mare intrebare cine o sa fie presedinte. Fara Johannis primministru, nu cred ca va fi Gioana presedinte. Liberalii nu este exclus sa uite umilintele lui Basescu si sa asistam la surprize. Avem clasa politica pe care am ales-o.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)