Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Întradevăr e de porc, Geoană afost pe dinafară la confruntare.
  .Parcă sună totuşi mai bine să îţi pui amanta ministru, pe un minister creat special pentru ea , o alta prefect al capitalei, o altă febleţe preşedinte a camerei deputaţilor.
  Ce să mai zic  de faptul că fratele tău încarcă descarcă ,vinde chiar armament în port, fiica mai mare e milionară în euro la nici 40 de ani iar cea mică ajunge europarlamentar.
besescu chiar a fost la înălţime.
Aşa popor asa candidaţi-

D006

Vorbesti fara dovezi... :nono:  :nono:  :nono:
Tu scrii doar din auzite , esti victima manipularii media , esti romanul ideal pentru pesedisti , de unde stii tu ca Udrea este amanta lui Base ??? ce usor este sa vorbesti fara fundament ....    :nono:

D006

EBA  a ajuns europarlamentar prin vot direct !! nu uita ca a candidat independenta si nu s-a ascuns pe vreo lista !!! Bravo ei , acum ce ai vrea , copii presedintelul sa spele farfurii la restaurant ???  :hi:

Bătrânul

Dragos hai sa facem si noi doi un bine poporului la reuniunea din 1. decembrie la Rimnic!!!!  Propunerea: 1) Daca iese Crin Antonescu din primul tur presedintele ROMANIEI platesc EU toate cheltuielile la banchet. 2) Daca iese Basescu din primul tur platesti TU toate cheltuielile. 3) Daca intra in turul doi Basescu cu Antonescu Platim NOI DOI impreuna. Popurul (apicultorii) vor iesii oricum CISTIGATORI!!!! Uite ASA intelege un Liberal Binele POPORULUI. ACCEPTI PROVOCAREA????????? :hi:

D006

Basescu o sa'l faca praf pe Geoana in turul 2. Victima sigura!
In schimb, o sa aiba ceva emotii cu Antonescu.
Vorba francezului: "will see".

filip

Eu cred ca unul din finalisti va fi CRIN.Prea a plecat Basescu cu coada intre picioare de la confruntare.
O fi stiind ceva? :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

N A MARIN

Batranul LUP a obosit.
Daca accepta lupta , cei doi  COIOTI  (uniti in cuget si simtire),mai devreme sau mai tarziu, i-l vor " ucide ".
Daca se retrage,i-l vor lasa sa salasuiasca, undeva la marginea < H A I T E I >
Din ZEI de-am fi coboratori, c - o moarte tot suntem datori.
...............................................................................
Dar, nu-i totuna LEU sa mori, ori caine 'nlantuit.

G.COSBUC: Decebal catre popor
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA

D006

de  mâine în două săptămâni presimt că beşelu va plânge din nou .
De data asta sincer la parastasul lui politic.
nuţi va împărţi batiste şi lumănări
ieri seară i-a fost săpată groapa
ce e distractiv  e că şi-a săpat-o singur.  :rotfl:

filip

Citat din: Beeesde  mâine în două săptămâni presimt că beşelu va plânge din nou .
De data asta sincer la parastasul lui politic.
nuţi va împărţi batiste şi lumănări
ieri seară i-a fost săpată groapa
ce e distractiv  e că şi-a săpat-o singur.  :rotfl:
Ce mai conteaza in capul lui Basescu ca o scrisoare a fost scrisa intr-un an iar afirmatia facuta era cu un an in urma,de asemeni din cei 109 inculpati in dosarul FLOTA toti sunt cinstiti si curati.
Dar flota a disparut fara aportul lor
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Daca in turul 2 dl Basescu nu atrage macar UDMR ul , nu are sanse. Electoratul PSD , PNL, OPRESCU, PRM ,PNG , in majoritate va vota cu  contracandidatul  lui.Vom trai si vom vedea .pop

Bătrânul

U.D.M.R si-a anuntat electoratul. Sustinem pe ANTONESCU !!!!! :hi:  :hi:  :hi:

Bătrânul

Citat din: BatrinulDragos hai sa facem si noi doi un bine poporului la reuniunea din 1. decembrie la Rimnic!!!!  Propunerea: 1) Daca iese Crin Antonescu din primul tur presedintele ROMANIEI platesc EU toate cheltuielile la banchet. 2) Daca iese Basescu din primul tur platesti TU toate cheltuielile. 3) Daca intra in turul doi Basescu cu Antonescu Platim NOI DOI impreuna. Poporul (apicultorii) vor iesii oricum CISTIGATORI!!!! Uite ASA intelege un Liberal Binele POPORULUI. ACCEPTI PROVOCAREA????????? :hi:
Ce e DRAGOS? Ti-ai pierdut replica ??? :rotfl:

N A MARIN

Nu BASESCU este de plans, ci NOI , cei multi si .....
Pe vremea guvernarii iLIESCU-nASTASE, ne-a trecut glontul pe la ureche.
De data asta nu cred ca vor mai gresi < TINTA >.
Nea batrane, in poza aia da sus, ala mic si caraghioz pus la mijloc ,cu latu da gat,reprezinta  cumva   BOBORU...?
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA

Bătrânul

Bătrânul

Marine "ala mic si caraghios " sint eu , am 178 cm si fac parte din partea de sus a clasei de mijloc din oriunde din lume  :limba:  :hi:  :hi:  :hi: