Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ve rog frumos să mă iertaţi.
Dacă îmi dădeam seama din prima că sunteţi prost grămadă vă  lăsam în pace.
Râmnicean nesărat ce sunteţi!

D006

Nici măcar nu încerc să mă ridic până la genunchii domnului Milu. Sunt însă sigur că dumneavoastră v-aţi ridicat de mai multe ori ceva mai sus de genunchii unora ca dânsul.
   Nu cu mult doar până în zona inghinală. Şi cred că a cam început să vă placă.

D006

Va rog frumos nu are rost sa ajungem la jigniri pentru o disputa care ne depaseste. Eu vreau ca aunci cand ne intalnim fata in fata sa nu ne fie rusine de noi.
   Credeti ca eu nu sunt constient ca indiferent cine va deveni presedinte prea putin va fi influentata viata mea !
  Dar sa va spun de ce eu sunt fan BASESCU si merg cu el pana in panzele albe ; M-am nascut si crescut intr-un oras "rosu" unde iliescu isi incepea fiecare campanie electorala iar eu pe unde mergeam si spuneam ca sunt din Rm. S. , Buzau toti zambeau si spuneau : judet rosu... :mad:  dar in urma cu cinci ani BASESCU a avut curajul si a inceput campania din Buzau in fata unue sali polivalente arhipline si a rostit fraza magica :  " Adriane nici nu stii cat de mic incepi sa fii " , de atunci pentru mine BASESCU este omul care m-a facut sa-mi recapat mandria de ramnicean .  restul sunt doar vorbe ...

D006

Nici eu nu am nimic cu nimeni în special cu dvs. Doar că tânărul (presupun) domn romikele a luat dialogul nostru "politic" un pic cam prea personal şi a sărit direct la beregată lansând injurii infantile.
  Sunt convins că nu a înţeles ironiile mele aşa că nu m-am simţit lezat de invectivele dânsului, dar ridică mult prea frumos mingea la fileu pentru a nu-l fi  pasat decisiv.       
Jocul are farmec uneori chiar dacă oponentul e net inferior.
  Nici eu nu simpatizez cu Iliescu, din contră il consider a doua catastrofă abătută asupra acestui neam(după basescu), nici cu celalţi politicieni sau candidaţi la preşedenţie, de aceea nu o să votez.
   Totuşi situaţia României e atât de groaznică mai ales din cauza dispreţului faţă de lege, stat,popor pe care camarila băsesciană a arătat-o în ultimul an.E primul preşedinte terorist din lume, şi ne-a adus oprobiul întregii lumi civilizate.din păcate şi spre ruşinea tuturor celor care l-au votat acum 5 ani,crezând că ne va scăpa de comunism, inclusiv a mea. De comunism ne-a scăpat e drept, dar ne-a dus în bolşevism.A greşi e omeneşte ce nu înţeleg eu e perseverarea în a face mereu aceeaşi greşeală.
  Sunt ferm convins că puteţi uşor găsi motive care să vă facă mândru de judeţul dvs în alte locuri. Si încă unele mult mai bune.

D006

Apicultorii in general sunt oameni isteti , la noi nu tin cliseele gen presedinte terorist , etc. Astea sunt povesti de adormit copii .
  IMAGINEA ROMANIEI IN LUME NU O STRICA BASESCU CU CONATIONALII NOSTRI CARE CERSESC SI FURA LA DRUMUL MARE.
  Eu ca medic am trait umilinta pesedista si NU vreau sa mai incerc inca odata sentimentul , in timpul lui Base mi-a mers bine sa nu zic foarte bine.

Bătrânul

Pranzul oficial v-a debuta cu urmatorul meniu: Distilat de vin (coniac)  VRINCEAN SAU PALINCA SECUIASCA ADUS DE BATRINUL
-ciorba de peste (zeama pisata din crap gras si carne de stiuca  bucati) 
-peste (Salau peste 1 kg) +cartori natur+salata sau (mujdei de usturoi) VIN ALB
-friptura(ceafa de porc+carnati Babau)+garnitura cu legume+salata VIN NEGRU (zaibar adus de prietenii nostri OLTENI)
-cafea,SARATELE,prajituri CU MIERE,sucuriNATURALE 100%,fructe,vin alb CARE NICIODATA NU SE AMESTECA cu apa minerala
-muzica de buna calitate, (FARA HAUS SI MANELE ) IN SCHIMB VOM CINTA HORA UNIRII ,OLTENI,ARDELENI CU GAZDELE NOASTRE MOLDOVENI asa ca va rog veniti impreuna cu doamnele pentru o zi de neuitat ce marcheaza inceputul unei noi ere a apiculturii profesionale Ramnicene.
               :razz:  :razz:  :razz:  :razz:

D006

Domnule romikele nu poţi trage de urechi decât pe cineva la al cărui nivel te ridici.
Mie mi se pare că de fapt ai ieşit dumneata cam şifonat din dialogul nostru.
Dacă aş fi rău ţi-aş ura să ai parte de tot ce-i va rezerva viitorul idolului dumitale în politică, dar nu o să o fac. Vă doresc în schimb mai multă înţelepciune.

D006

E usor sa te declari neutru si sa bagi strambe. Mai greu e sa sustii un candidat cu argumente.
Neprezentarea la vot nu e o solutie.

D006

Ce asemanare criminala Intre geoana si tipul cu pita . La fel de stangaci si artificial este si Geoana.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/P7LPgNT76og[/youtube]

D006

Citat din: americanu'E usor sa te declari neutru si sa bagi strambe. Mai greu e sa sustii un candidat cu argumente.
Neprezentarea la vot nu e o solutie.
Daţi-mi o soluţie de bun simţ şi o să vă urmez sfatul.
Mie toţi candidaţii mi se par la fel de neserioşi, fiecare din motivele lor.
Toţi au gaşcă, sponsori, obligaţii.Ce e mai trist că în mare sforarii din spatele lor sunt aceeaşi.

D006

D006

D006

tot lui stolojan i se adresa şi aici
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/6AwaeicHk54[/youtube]
De fapt s-a văzut mai târziu întregului popor român

D006

D006

geoana social deomocratul   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
  L-a angajat pe cumna-su director la  Eximbank cu salariu de 20000 EURO pe luna fara sporuri ...  :finger:  :finger:  :finger:
  ce bine este sa fii ruda cu geoana  :zzz:  :zzz:  dar ce bine este sa-l votezi ... :rusine:  :rusine:  :rusine: