Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Imi place si mirosul de crin dar sa fie la reverul lui  Basescu !!!   :zzz:  :zzz:  :zzz:

CRISTI M

D006

stefan1

Cel putin mediatic, in discurs, Antonescu se prezinta mai bine decat ma asteptam. Ce nu-mi place este ca-i mai populist decat trebuie sa fie un liberal. Ar trebui sa fie mai de dreapta. Din pacate cei mai multi votanti sunt asistati economic si ei decid. Oricare va deveni presedinte si orice guvern va fi instalat, masurile in anii viitori vor trebui sa fie dure iar romanii nu sunt nicicum dispusi la asa ceva.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

lăsaţi manele domnule doctor că nu face la prestanţa dvs de intelectual. Ia vedeţi nu îl recunoasteţi pe amicul besescu aici:
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/sO_lsN5ucG0[/youtube]
Dacă germana e prea mult pt dvs aveţi şi traducerea în engleză.
V-aş traduce eu în Româna dar mi-e teamă că tot nu aţi înţelege.

D006

unde draku e base ka nu-l vad
asta-i intanirea de la grivco
luata dupa irealitatea :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Fratii mei acum la antene 3 este Geoana si sa-i vezi pe gadea si badea cum sunt pres in fata lui , este incredibil cum se pot umili  unii pentru un pumn de dolari... :mad:
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/D4lUClLl5k8[/youtube]

ioanardelean55

Citat din: dragos2006Imi place si mirosul de crin dar sa fie la reverul lui  Basescu !!!   :zzz:  :zzz:  :zzz:
viata e plina de surprize . si mai mult ca sigur ca va fi invers . :nod:  :nod:  :nod:  :nono:  :nono:

D006

stefan1

Sa nu ne facem ca nu intelegem. Marii oameni de afaceri 'sponsorizeaza' toate partidele, ca se stie ca la noi functionarea unei afaceri depinde foarte mult de bunavointa autoritatilor. Daca nu vrei sa ai controale peste controale, daca vrei sa mai castigi cate o licitatie, sa poti recupera TVA pe drept sau nedrept sau chiar sa poti profita de o hotarare de guvern cu dedicatie, trebuie ca oricine se afla la putere sa-ti fie indatorat. Gandeste-te ca PD-ul beneficiaza de cele mai mari fonduri in aceasta campanie electorala dar si in cele precedente. Cineva a trebuit sa dea banii.
In cazul Haisam un lucru este sigur: acesta a fugit din tara cat timp Basescu si nu Gioana sau Rebenciuc era presedinte, cand serviciile secrete erau sub directa comanda a presedintelui, cand justitia ii iera favorabila. Faptul ca acum se aduc documente audio care dovedesc ca Haisam a primit asigurari de la Basescu ca va putea pleca din tara si ca acest lucru s-a si intamplat, arunca o umbra nefavorabila nu pe Rebenciuc ci pe Basescu.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

" Documentele" audio  :rotfl:   de la o posta se vede falsul , arab care foloseste  propozitii cu subiect si predicat ?/ :rotfl:  :rotfl:   pestile pentru  creduli sa nu zic fraesteni ...
  De vinna este doar procurorul cu cartea , el a dat ordinele restul sunt doar speculatii , dar politica PSD-ului este urmatoarea : bagati minciuni pe piata ca romanul e prost si le inghite .
   Cat timp  Haisam  a stat la sprituri cu alde Hrebenciuc , Ion Vasile , Iliescu  treaba cu Base se vede de la o posta ca e facatura.

D006

Ce-mi place domnule doctor cum vă scremeţi să vă autosugestionaţi că aveţi dreptate sustinând pe cel mai infect politician pe care l-a avut vreodată Romania.
   Chiar aşa mare vă e orgoliul încât să refuzaţi evidenţa, logica, dovezile irefutabile, bunul simţ numai pentru că nu puteţi accepta că aţi greşit?
Sau aveţi chiar asa de mult de câştigat personal de pe urma pdl încâtsă merite  să călcaţi totul în picioare?
  Că prost refuz să cred că sunteţi. :wink2:

D006

De ce dumneavoastră aşa aţi făcut? :rotfl:

D006

E tristă situaţia dumneavoastră atunci. Dacă nu mai  aveţi capacitatea de a vă recunoaşte în oglindă. De obicei copiii de trei ani şi chiar unele maimuţe antropoide, de exemplu cimpanzeii au nivelul intelectual destul de mare pentru a-şi recunoaşte propria imagine. Să fie oare rezultatul spălării de creier pe care o practică propagandiştii lui beşelu. Vor fi mers oare puţin prea departe în cazul dumneavoastră?
   Vă recomand să îi cereţi domnului doctor o trimitere la un spital universitar, un centru de recuperare, undeva, poate se mai poate face ceva pentru recuperarea dumneavoastră deşi cred că aveţi o vârstă destul de înaintată.
Sincere păreri de rău. :wink:

D006

De obicei cei de teapa dumneavoastră atunci când şi-o fură şi se văd în inferioritate, se enervează, înjură, scuipă, muşcă sau lovesc după care fug.
   Trebuie să ai un cât de cât nivel întelectual ca să intri într-o polemică şi să porţi o discuţie ironică. Plus că v-aţi băgat în seamă ca musca în lapte ca să nu zic  în alceva.
    Nu cred că domnul Gavrilă s-a simţit ofensat de postarea mea deci nu trebuia să intraţi în vorbă neîntrebat insultând gratuit pe cineva care nu v-a greşit cu nimic.
   Aţi dat dovadă din păcate de lipsă de educaţie, infantilism, servilism exagerat şi de ce nu chiar de prostie.
  Sănătate multă vă doresc.