Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

CRISTI M

Ma Dragosi , ce ti-a dat Basescu in ultimi 5 ani ?  ( in legatura cu apicultura )

CRISTI M

Eu stiu ca de la EI a plecat faza cu 20ron/familie cu conditia sa predai mierea la PD_L-isti ( adevarat ca nu-s toti PD_L , dar marea lor majoritate sunt ) :rotfl:

lucian avram

eu ma intreb cu cine voteaza doctorii si ce avantaje are breasla lor daca voteaza cu cineva anume ??????????? Dragos tu cu cine votezi ?????? :uimit:

CRISTI M

Am constatat ca zicala " Pleaca ai nostri , vin ai nostri , noi ramanem tot ca prostii "
  este perfect adevarata .

D006

Noi medicii din Zona Buzau Ramnic suntem in majoritate cu BASESCU .
Cristi nu mai pune prostiile lui Tariceanu in spatele Lui Basescu .
  Nu stiu ce mi-a dat Bassescu in ultimii 5 ani ( Slava Domnului ca am fost sanatos si am castigat suficient) dar stiu ca daca vine Geoana pretul curentului electric va creste cu cel putin 50%. .  Macar Base moare cu ei de gat.

lucian avram

geoana le-a mai dat si la cei care lucreaza in strainatate cate 25.000 euro , cati au vazut banii ?????????? NICI UNUL ! :nono: mint cu totii numai sa se vada la putere !asa ca eu nu merg la nici o votare , uite asa de-al dracu ! :mad:

D006

Daca nu mergi la votare nici nu poti sa ai pretentii la clasa politica , ei sunt expresia naturala doar a romanilor votanti , in cazul democratiei restul populatiei  nu conteaza .

lucian avram

Dragos , convinge-ma sa merg la votare !vino cu argumente ! :nod:

filip

In confruntarea de la CLUJ veti gasi un citat memorabil din BASESCU:
"In fata mea CRIN sa te ridici in picioare"
Asta denota un comportament deviant al presedintelui.
Sunt persoane care stau in genunchi in fata lui si persoane demne care stau in picioare.
Oricum PNL si CRin nu va sta in genunchi in fata lui Basescu si nu-l vor pupa in fund niciodata.
Pentru asta Crin va avea voturile familiei,apropiatilor si nunumai atat,a majoritatii cetatenilor normali din tara aceasta.
Hai CRIN!
:)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Daca ii spunea sa stea in genunchi era o problema !  Crin e mai tanar si mai mic in functie asa ca trebuie sa arate  RESPECT  !  :nono:

filip

Deformare profesionala,asa-i cand i-ti zboara gandurile.
Apicultura e o profesie LIBERALA,DA ori NU? :)

D006

pesurse  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:   sait  facut de oameni care au avut o singura femeie in viata lor : pe Manuiela , fata lui Aron Pumnul si au facut sex la Las Palmas ...  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

filip

Uneori in viata e mai bine sa apelezi la sculele din dotare decat sa te contaminezi,nu-i asa doctore?
Desi avem simpatii opuse ,ne intelegem de minune.
Carcotasii nu zic nimic :rotfl:

ioanardelean55

sa ne mai imbatam si cu miros de crin .,,ca ,,de mirosul trandafirului ne.am saturat.
      :nod:  :nod:  :nod:  :nod:  :nod: