Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .

D006

Da are dreptate Basescu caci cu ajutorul lor a iesit presedinte sa vedem daca ii convinge si acum daca va plange si pe umarul lui CRIN sa mai asteptam putin .Domnul Dragos cand nai ce spune ce faci mai bagi un filmulet, te mai iei deo exprimare gresita si uite asa treci pe langa raspuns ca Basescu ,nu uita sau poate nu stii si Ceausescu nu raspundea decat in fata MAN cum incearca si Basescu acum .

D006

Cum poti fi asa de prost ( cazul lui Geoana) sa promiti ca vei duce medicamentele la oameni acasa ?    :rotfl:

D006

Citat din: dragos2006Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .
Dar de asta nu tiai dori ca oameni sasi primeasca medicamentele acasa ?

D006

Citat din: VALCEANU
Actorul emil mitrache,cel care interpreteaza rolul americanului la bloc e un om real,pe cand userul americanu e altceva!
Oi fi vreo planta.  :rotfl:
Sunt real si eu domnu' Valceanu, traiesc, respir, ma hranesc. 
Iar ca tabloul sa fie complet, N A Marin e NeA Marin miliardaru'. Na! Ce mai zici acum?
Vrei sa'l aduc si pe nea' Popa?  =D

D006

Citat din: americanu'
Citat din: VALCEANU
Iar ca tabloul sa fie complet, N A Marin e NeA Marin miliardaru'. Na! Ce mai zici acum?
Vrei sa'l aduc si pe nea' Popa?  =D
Salutari de la Mos Gerila!
Vreti sa-l aduc si pe Mos Craciun?
Semnat:Mimi Curca,verisoara lui Nutzi Cocos!

N A MARIN

AAAAAAAAAAAAAAAAA.........!!
Ca sa vezi ba nea valcene,cat da ingrata poa' sa hie lumea asta .
Sa da jos dan lumea virtuala si tabara pa noi ,astia REALISTII.
E... D'o fi ,io zic sa mai vorghim.
Asa  , liviuca tata, date la ei ,aratale tu care-i adevaru gol golut... CACI ei nu stie,DEO fi sa te mai faca cineva prost,tu sa NAI treaba ci ei ,arata ca stii sa conjugi si verbul  '' A FI "... pesed-ist.
DA, livuca, tu stii bancu ala cu RATA...?
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA

D006

Citat din: liviu
Citat din: dragos2006Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .
Dar de asta nu tiai dori ca oameni sasi primeasca medicamentele acasa ?
Tehnic nu se poate , gandeste-te sa sunt vreo 4 milioane de retete pe luna,  cine cara 4 milioane de colete . dar unde mai pui ca tratamentul se poate schimba in cursul aceleasi luni , oricum omul trebuie sa vina la medic . Plus ca omul trebuie sa semneze si sa plateasca diferenta la farmacie .
  Bine ca nu este si vre-un farmacist pe aici ca te lua la ...
  Liviule las-o nabii cu Geoana , nu vezi ca toata lumea il ia la misto pentru ca toti stiu ca este marioneta lui Iliescu , Vanghelie  & comp.

D006

Ramanem la albine cai mai sanatos.

D006

Citat din: N A MARINAAAAAAAAAAAAAAAAA.........!!
Ca sa vezi ba nea valcene,cat da ingrata poa' sa hie lumea asta .
Sa da jos dan lumea virtuala si tabara pa noi ,astia REALISTII.
E... D'o fi ,io zic sa mai vorghim......
Cred ca vei vorbi singur!
Si daca incerci sa faci pe prostul,sa stii ca reusesti,fara prea mare efort!Vezi cu dedublarile astea de personalitate sa nu ramai asa!

D006

le b1 tv e acum Crin Antonescu  si din cate s-a transpirat am impresia ca in turul doi vor intra Basescu si Antonescu . :nono:
  Atunci sa te tii lupta !  :uimit:

N A MARIN

Nu va fi nici o lupta dom' Dragos.Cartile sunt facute:viitorul presedinte al ROMANIEI va fi.... CRIN ANTONESCU.
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA

D006

Si prim-ministru  BASESCU   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

CRISTI M

Nu te supara pe mine dar, mai bine Geoana decat Basescu .
Sa-ti spun de ce :
    Geoana este vazut bine din afara  tarii , chiar daca face ( cum zici tu ) ce-i zice Iliescu
    Geoana este de 50% mai destept si mai diplomat decat Basescu

Basescu este mai rau si mai prost decat Ceausescu ( impune prea mult gandirea lui comunista si doreste sa fie mai posesiv decat toti )
   Crin Antonescu , imi place cum gandeste , cum vede lucrurile ciar daca si in spatele lui sunt " grupuri de interese " , Cred ca-l votez .
   Revenim la Basescu si PD-L , daca castiga astia este de rau , rau de tot .
   Sa nu uitam ca Basi si PD-L ne-au dus la SAPA DE LEMN ( sti la fel de bine ca si mine ce au facut impreuna , favorizarea Terorismului , trafic de arme (vezi frate-sau ), delapidari (vezi Udrea ), sunt in stare sa vanda TOT ca sa le fie lor bine , inclusiv faptul ca Basi s-a dat cu Camatarii ( tiganii ),
Incerca sa ma convingi ca nu am dreptate . :hi:

lucian avram

Citat din: CRISTI M
Nu te supara pe mine dar, mai bine Geoana decat Basescu .
Sa-ti spun de ce :
    Geoana este vazut bine din afara  tarii , chiar daca face ( cum zici tu ) ce-i zice Iliescu
    Geoana este de 50% mai destept si mai diplomat decat Basescu

Basescu este mai rau si mai prost decat Ceausescu ( impune prea mult gandirea lui comunista si doreste sa fie mai posesiv decat toti )
   Crin Antonescu , imi place cum gandeste , cum vede lucrurile ciar daca si in spatele lui sunt " grupuri de interese " , Cred ca-l votez .
   Revenim la Basescu si PD-L , daca castiga astia este de rau , rau de tot .
   Sa nu uitam ca Basi si PD-L ne-au dus la SAPA DE LEMN ( sti la fel de bine ca si mine ce au facut impreuna , favorizarea Terorismului , trafic de arme (vezi frate-sau ), delapidari (vezi Udrea ), sunt in stare sa vanda TOT ca sa le fie lor bine , inclusiv faptul ca Basi s-a dat cu Camatarii ( tiganii ),
Incerca sa ma convingi ca nu am dreptate . :hi:
mai cristi , las-o in balarii de politica si mai zi ceva de venin , indiferent cine castiga alegerile, lor oricum o sa le fie bine , pe cand tie daca nu muncesti nu ai ce pune masa la copii , eu de asta nu am fost niciodata la votare si nici nu o sa ma duc , hai pe  albine si venin , ca sa mai facem si noi un ban ! :hi: