Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

N A MARIN

Pentru cei care-l urasc pa BASESCU!
Luati aminte la ce spune dom' Dragos.
Omul asta STIE ce spune.Si spune ce STIE.
Si daca un actor ca < americanu > este cu noi , ati putea presupune cam care este ''misculatia'' pantre vedete si elite.
D'o fi ...mai vorghim.
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA

D006

Citat din: N A MARIN.......
Si daca un actor ca < americanu > este cu noi , ati putea presupune cam care este ''misculatia'' pantre vedete si elite.......
HA,HA,HA...
"Americanul"care e cu voi,e actor adevarat la fel ca lacrimile  celui ce vine din negura vremurilor calare pe matura,din vechile triburi de razboinici betivi!
HAI LA VOT!

D006

Citat din: Beees
Citat din: dragos2006Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?
Aici nu aveţi nici o scuză!
Se ştie că era bolnavă incurabil.
Sincer aşteptam mai mult de la dvs.
Uite ce scoate Băsescu din om.
Penibil domnule....medic parcă?
Eu sunt crestin ortodox si cred ca si Antonescu este tot ortodox , pentru noi cel mai mare pacat este sinuciderea , FIECARE CRESTIN TREBUIE SA-SI DUCA  CRUCEA PANA LA CAPAT  , Antonescu nu a fost langa sotie sa o ajute sa-si care crucea pana la capat !!!  Nici nu se racise bine sotia lui ca a si aparut in public cu amanta ... ce memorie scurta are romanul !!!  daca era sot si barbat adevarat statea langa nevasta pana la moarte si nu cu vagaboanta.
:nono:  :nono:
  In viata mea de medic am vazut multa suferinta , nici nu va puteti inchipui ce suferinta exista pe pamant , dar NICIODATA  nu am indemnat vre-un om la sinucidere indiferent cat de mare era suferinta , poate l-am mintit dandu-i o raza de speranta stiind ca nu mai are de trait decat cateva ore sau zile.

filip

Citat din: dragos2006Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?
Avea cancer ovarian si ajunsese la 35 kg
Asa ca ..........nu e bine sa judecam disperarea unor oameni fara viitor
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

N A MARIN

Dom' valceanu,  AMERICANU, e acolo unde e,privit si admirat de multi romani pentru franchete, spirit si aliura, fiind si apicultor,o nota MARE in plus, iar matale ... sa fii sanatos.

D006

Citat din: filip
Avea cancer ovarian si ajunsese la 35 kg
Asa ca ..........nu e bine sa judecam disperarea unor oameni fara viitor
Pacatul sinuciderii nu este justificat de nimic !!!
  Gandeste-te la IIsus Hristos cum a carat crucea pe muntele Golgotei !!!
    Dar nu mai zic nimic de Crin ca s-a dat cu Basescu ,  Geoana a ramas singur singurel ...   :hi:

D006

Citat din: N A MARINDom' valceanu,  AMERICANU, e acolo unde e,privit si admirat de multi romani pentru franchete, spirit si aliura, fiind si apicultor,o nota MARE in plus, iar matale ... sa fii sanatos.
Dle,cred ca confunzi lumea reala cu cea virtuala de pe forum!
Actorul emil mitrache,cel care interpreteaza rolul americanului la bloc e un om real,pe cand userul americanu e altceva!

N A MARIN

TO BE OR NOT BE.... aceasta-i intrebarea?
Mai bine luam aminte la dom' Dragos...stie ce spune.

D006

Da ce merit are Basescu in astea toate ? el si dupa alegerile din 2006(scuze 2004 greseala nu inseamna dezinformare dar PDListi asta au pe buze ) vroia tot alegeri anticipate ca nu avea  suficienta putere in parlament cu toate ca aderarea batea la usa lui nu ia ramas decat sa semneze acet tratat ca si celelalte acum ce doreste tot alegeri anticipate si pt ce nare suficienta putere si nici nu va fi satul niciodata de ia pentru ca nu stie so foloseasca decat in interes personal .In perioada cat a fost ministru + presedinte cati m de autostrada sau facut nu nespune nimic chiar sa opus autostrazi Brasov-Bors de ce? PENTRU CA NU POATE SI NU VREA SA COLABOREZE CU NIMENI SI NU ESTE BINE NUMAI CE SPUNE EL DACA AI VAZUT SI ALTCEVA SPUNE.

D006

Citat din: N A MARINTO BE OR NOT BE.... aceasta-i intrebarea?
Mai bine luam aminte la dom' Dragos...stie ce spune.
Lasa-l pe Dragos in pace,el nu confunda cele doua lumi!
Cum e cu actorul AMERICANU?
userul americanul in mintea dtale=emil mitrache?

N A MARIN

Da bre nea valcene,io asa am crezut...ca americanu e...americanu.
Da,oare sa nu fie asa?....aaaaaa!...e ,zi si matale.
Ce sa mai vorghim...
La dom' Dragos te-am trimis ca sa observi ca e OARESCE miscari pa'' piata politica''.
Da daca nu te intereseza, atunci dai 'nainte,exploateaza filonu pa care tocmai l-ai dascoperit.

D006

Citat din: liviuDa ce merit are Basescu in astea toate ? el si dupa alegerile din 2006 vroia tot alegeri anticipate ca nu avea  suficienta putere in parlament cu toate ca aderarea batea la usa lui nu ia ramas decat sa semneze acet tratat ca si celelalte acum ce doreste tot alegeri anticipate si pt ce nare suficienta putere si nici nu va fi satul niciodata de ia pentru ca nu stie so foloseasca decat in interes personal .In perioada cat a fost ministru + presedinte cati m de autostrada sau facut nu nespune nimic chiar sa opus autostrazi Brasov-Bors de ce? PENTRU CA NU POATE SI NU VREA SA COLABOREZE CU NIMENI SI NU ESTE BINE NUMAI CE SPUNE EL DACA AI VAZUT SI ALTCEVA SPUNE.
Domnu Liviu nu mai dezinformati !!!  :nono:   Base a fost ales presedinte in 2004
  daca se faceau alegeri anticipate atunci dupa un calcul simplu azi nu mai eram incriza politica dar Tariceanu a muscat mana care l-a hranit !!!   :nono:
  Base colaboreaza cu poporul roman si nu mogulii !!!
  Va veni ziua in care Tariceanu isi va recunoastew vina precum Bastus :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/vxQpAlH5GA4[/youtube]

D006

Citat din: N A MARINDa bre nea valcene,io asa am crezut...ca americanu e...americanu.
Da,oare sa nu fie asa?....aaaaaa!...e ,zi si matale.
Ce sa mai vorghim...
La dom' Dragos te-am trimis ca sa observi ca e OARESCE miscari pa'' piata politica''.
Da daca nu te intereseza, atunci dai 'nainte,exploateaza filonu pa care tocmai l-ai dascoperit.
Eu cred ca nu-ti mai trece!
Aberatiile sustinute sunt peste limita normala de intelegere!
Regret,ca te-am bagat in seama,dar am vrut sa arat si altor cititori ca bati campii,sa nu zic ca esti dus cu pluta!Rau de tot!

Bătrânul

Fratilori vad ca la politica va pricepeti si discutat mai intens  decit tratamentele :rotfl:  oricum SA TRAIASCA LIBERALII  !!!! Asa a spus si presedintele  Basescu" FARA OPINIEA LIBERALA NU SE POATE DISCUTA DE ECONOMIE" Oricum vom avea guvern PD-l  cu PNL  :hi:  :hi:  :rotfl:

D006